مشکل متن فیلم ارباب حلقه ها در زوم

سلام خداقوت به تیم زبانشناس
فیلم ارباب حلقه ها ۱ - بخش دوم :
متن و فیلم باهم هماهنگی نداره و همچنین قسمتی از متن کپی شده بود که اضافی هارو حذف کردم البته ویرایش هم کردم مثل اینکه تایید نشده، نمی‌دونم چرا؟

میشه لطفاً بررسی کنید من با این فیلم، تکنیک یادگیری رو انجام میدم این بخش منو اذیت می‌کنه.

ببخشید دیگه مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم. تا به دادم برسید :grimacing:

5 پسندیده

سلام سپیده جان خوبی؟
ببین وقتی ویرایش و یا تغییری در متن ها ایجاد میکنیم بعد از اینکه ذخیره و انتشار میزنیم ۲۴ ساعت و یا بیشتر احتمالا طول میکشه تا اعمال بشه و اینکه باید بررسی کنند و بعد تایید بشه من به همین دلیل گفتم دوباره ویرایش بزن و ذخیره کن ببینیم تایید میشه یا نه البته تا دوشنبه امکانش هست تایید نشه باز اگه مشکل پابرجابود از پشتیبانی پیگیری کن

4 پسندیده

سلام عزیزم مرسی :rose:

نگران شدم مبادا من اشتباهی کردم یا اینکه مشکل از آپدیت باشه :upside_down_face:

4 پسندیده

قربونت عزیزم :tulip::rose:
ببینین سپیده جان دستت رو رو دوره نگه دار بعد به روز رسانی رو بزن شاید درست شد :thinking:

3 پسندیده

اینم نشد ⁦
درست که شد خبر میدم ممنونم از راهنمایی عزیزم :rose:

3 پسندیده

سلام وقت بخیر گل من :rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::bouquet:متن تجربه ی خودم در ویرایش و ترجنه است میگم حداقل۳ روز تمام طول میکشه تابه امروز ویرایش یا ترجمه ای رو ندیدم کمتر از ۳روز بوده باشه. پس صبر عیوب باید پیشه کرد :wink::wink::wink::wink::rose::hibiscus::sunflower::sunflower::blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:

4 پسندیده

سلام میترا جونم
۳ روز که خیلی خوبه :grin:
شاید بیشتر از یک هفته ست که ویرایش کردم پس صبر ایوب رو پاس کردم :joy:

4 پسندیده

سلام به روی ماهت عزیرم :rose::sunflower::blossom::bouquet::bouquet:دقیقا در امتحان قبولی :tulip::rosette::bouquet::blossom::sunflower::sunflower:فکر کنم مشغله ها زیاد شده آقای ناصری فرصت نکروند تایید بکنند الانم که رفتند مسافرت باید ۱۰روز دیگه هم صبر کنی خواهر :wink::wink::wink::blush::blush::rose::hibiscus::sunflower::blossom::blossom::cherry_blossom::rosette::rosette::rose::sunflower::sunflower::blossom:

4 پسندیده

به عشق زبانشناس، یک ماه هم صبر میکنم :hugs:

4 پسندیده

ایولاااااااا :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::rose::hibiscus::sunflower::blossom::cherry_blossom::bouquet::bouquet::rosette::tulip::rose::hibiscus::sunflower::sunflower::cherry_blossom::bouquet::rosette::tulip::tulip::tulip:

4 پسندیده