من رفتم سطح 2💃
فقط حس میکنم با این مدل لاک پشتی که من میرم جلو هیچ وقت سطح 2 تموم نمیشه😶
چه کنم چی کارکنم
سلام دوست عزیز
برای یادگیری یک مهارت زمان لازمه، شما الان هدفتون چیه؟ اینکه موشک وار سطح رو ببرین بالا بدون هیچ پیشرفتی یا اینکه از یادگیری انگلیسی لذت ببرین؟
همیشه گفتن آهسته و پیوسته برید خیلی بهتره. شما باید صبر و حوصله کنید. هدف فقط تموم شدن سطوح نیست بلکه باید هر درسی رو خوب یاد بگیرید و تو ذهنتون حک بشه تا بتونید انگلیسی رو راحت مکالمه کنید. بنده هم هم سطح شما هستم. فقط باید با حوصله و انگیزه به تلاشتون ادامه بدید
سلام
به نظر من که سطح اصلا مهم نیست.۱۵۰۰تو سطح دو از سطح سه به بعد ۴۰۰۰ تا ۴۰۰۰تاست فک کنم من الان خودم ۴۰ روزه سطحه سه ام.اما همون که دوست عزیز
گفتن آهسته و پیوسته .البته میتونین شدتشو بیشتر کنین مثلا تو دوره بدون تلاش آقا کامبیز گفته مینی استوری هارو یک بار در روز بخونید.من خودم روزی سه بار نخونم خسته نمیشم.
تازه کجاشو دیدی؟
از سطح ۳ بری ۴ باید چهار هزار واژه بخونی
ولی تنها راه سریع پیشرفت کردن تو این مسیر استفاده از زیبوکه، با زیبوک خیلی سریع تر از قبل میری سطح بالاتر
خودتون رو گول نزنید. حالا چه سطح یک باشین یا آخرین سطح، مهم اینه ک خودتون میدونید چقدر یاد گرفتین.
نمیخوام سطم بره بالا ولی خب اینکه ادم پیشرفتش رو ببینه ی حس خوب به ادم میده دیگه
اره خب من الان دارم نیمچه داستان هارو میخونم البته ی جورایی از صفرشروع کردم براهمینم میگم اونارو کامل بخونم بعدم برم بقیه دسته ها… ولی خب اون هارو خیلی دقیق میخونم و کامل بلدم
الان داستان 18ام ولی 60 تا داستان …من هرروز فقط یک داستان میخونم و قبلیارو مرور میکنم …الان نمیدونم باید چیکار کنم حس میکنم خیلی کند پیش میرم اینجوری😶
بله، درسته.
از سطح سه به چهار: چهار هزار لغت
از سطح چهار به پنج: شش هزار لغت
از سطح پنج به شش: هشت هزار لغت
سطح شش: دوازده هزار لغت
@fateme13781
به نظر من زیاد مینی استوری هارو سخت نگیر هر روز یه دو درس بخون حداقل یه ده بار تکرار کن چون به نظر من این دوره یه استارتر تا یه دوره .من خودم درس یک تا سی رو تو یک هفته خوندم.از اون به بعد قاط زدم یه دو هفته ای هم به زور دوره رو به آخر رسوندم.اما درکل دوره خوبیه چون با زمان های مختلف کار میکنه .اگه میتونی زودتر تموم کن و بیا فلو انگلیش یا دوره انگلیسی بدون تلاش.اما انصافا دوره های ای جی یه چیز دیگست.
با سلام خدمت دوستان عزیز و ارجمند من نمی خوام به کسی هیچ توصیه ای بکنم اما روش خودم را که اجرا کرده ام و بیش از دوسال است با زبان شناس کار می کنم البته به دلیل دامنه لغاتی که می دانستم زیاد بود حدود ۲۰۰۰ لعت رو بیشتر میدانستم من از سطح متوسط شروع کردم خب از روشهای دیگری استفاده کرده بودم تا به بالاتر از سطح ۴ رسیده بودم فقط مکالمه ام تعریفی نداشت کتابها رو بدون اشکال می خوندم و شنوایی هم با فیلمهای آموزشی پیشرفت کرده بود اما هدفم فقط اینه که بگم حالا چگونه می خوانم و شاید بعضیها پسندیدند ، خب من خودم مقدماتی دکتر AJ رو خوانده بودم و دوست داشتم با راهنمایی آقای ناصری برم جلو و ایشان برای شروعم سطح متوسط رو با داستانهای واقعی پیشنهاد دادند که شروع کنم اولش پیشرفت زیادی نداشتم شش ماه گذشت و یه روزی یک راهنمایی رو از آقای استاد کامبیز دیدم و از راهنماییهای دکتر AJ هم استفاده کردم و روی هم رفته به کمک مجموعه این راهنماییها برای خودم این روش رو اجرا کردم من داستانهای واقعی رو حداقل روزی ۵ بار و گاهی بیشتر می خواندم وممکن بود یک هفته و یا ده روز یک داستان رو بخوام البته داستانهای واقعی در زمانهای مختلفی بیان شده بنا بر این هر بخش در واقع حدود ۹ قسمت می باشد بعضی ها رو ۵۰ مرتبه بعضی ها رو ۸۰ و حتی بعضی ها رو حتی ۱۰۰ مرتبه می خواندم آنهایی که سوال می پرسید با گوشی می خواندم و با سرعت حداقل وقتی به ۳۰ الی ۴۰ بار می رسیدم و تقریباً حفظ شده بودم سوالها رو که با سرعت کم گوش میکردم سریع قبل از اینکه قرائت شود پاسخ میدادم من پلیر را برای پاسخ متوقف نمی کردم حالا این بار هم سوالات را ۴۰ یا ۳۰ بار پاسخ میدادم خلاصه عرض کنم آنقدر سوالات را پاسخ میدادم تا سریع جواب رو با سرعت زیاد میدادم و در نتیجه در پایان دوره داستانهای واقعی کلی مکالمه ام روان شده بود و ادامه دادم تا حالا گاهی روزی ۲ ساعت گاهی ۴ ساعت و یا حتی یکدوره ۶ ماهه رو ۶ ساعت مطالعه داشتم البته من اکنون دارم سه و نیم ساعت می خوانم خب دوره هایی که شش ساعت و ۴ ساعت هم می خواندم فقط دو ساعت درس اصلیم رو که در واقع همان داستانهای واقعی بودند می خواندم و بقیه رو کتابهای داستانی رو می خواندم حالا این گوی و این میدان دست خودتان ۲ ساعت یا ۶ ساعت هرچه وقت داشتید بذارید موفق باشید
برعکس نظر شما باید بگم مینی استوری ها مهم ترین بخش هر درسه که بالاترین اولویت رو داره و لذا حداکثر تکرار رو باید به همین بخش اختصاص داد، چون کسی که به دنبال یادگیری گرامر و مکالمه فعالانه است باید مینی استوری ها رو اونقد گوش بده که بتونه قبل از راوی به سوالات جواب بده، لطفا مقاله های مرتبط به آنالیز دوره ها رو حتما مطالعه کنید تا از اهمیت این بخش از درس ها مطلع بشین
دقیقا و صددرصد موافقم باهاتون.
مینی استوری ها مهمممممممم ترین بخشه.
سلام
حنا خانوم من منظورم دوره نیمچه داستان هاست.من خودم همه مقاله هارو خوندم.چون دیدم دوستمون داره میگه
این دوره یه جوری یا کسل کننده است گفتم که فلو انگلیش یا افورتلس رو شروع کنه.
ببخشید سلام @sajjad108
اتفاقا اینم مهمه من قبلا در جواب یکی از دوستان دلیل اهمیتش رو گفتم، اما اگر با این دوره نتونستن کنار بیان عوض کنن، ولی واسه مبتدیا این دوره باید مینی استوریش تکرار بشه حالا 50 بار نه اما حداقل به اندازه ای باشه که این داستان چند خطی رو بتونن برا خودشون بگن
سلام
خب این 1500 تا کلمه ی زبان انگلیسی هستش.
یعنی برای یادگیری زبان باید کلمات مربوط به همین زبان رو هم یادبگیرید
دقت کنید و یادتون نره که شما دارین یه زبان یادمیگیرید چه شود
فک کن بلدی. و مثل بل بل حرف میزنی.
اگر نمیخواستید یادبگیرید نه زبانشناس کار میکردید و نه این سوال را مطرح میکردید . آفرین! شما میخواهید یاد بگیرید و پیشرفت کنید برای همین است که این سوال را پرسیدید.
اصلا نگران نباشید.
با همین فرمون برید.
روزی یاد میگیرید.
ببینید الکی نمیخوام یادگیری زبان رو ساده نشون بدم.سخته. خیلی خیلی هم سخته.
اما اگر میخواهید یادبگیرید این تنها راهش است.
یه راه کار دیگه هم واستون دارم اینکه تاحالا دقت کردین که زمان چقدر زود میگذره؟ چه بشماریش چه نشماری.
فکر کن یه زمانی میرفتی کلاس اول دبستان چقدر سختتون بود! اوف. 9 ماه! اون وقت فکر میکردید که وقتی بزرگ میشید یا دکتر میشید یا خلبان! به هر حال درس رو خوندید. دوم سوم چهارم پنجم ششم هفتم هشتم نهم … ( با همین فرمول برو مستقیم خیابان دوم سمت راست ساختمان زبانشناس )
خب رسیدیم الان اینجاییم.
این یعنی زمانی خودش یه کوه بود. وقتی تموم میشه اصلا … اصلا… اصلا حتی یادمون هم نمیاد.
حالا به 5 سال دیگه فکر کن. الان دارم اینو میگم ولی اون موقع هیچی ازاین حرفام یادت نیست فقط و فقط حاصل دسترنجی واست باقی میمونه که بخواطره این حرف ها واستون مونده. هیچی.
یعنی هر چقدر هم که زبان سخت باشه، فقط سخته. بعدش که تموم شد فقط راحتیه یعنی این فرمول زندگی هستش. فقط برای زبان نیست.
امروز تلاش میکنی و یه چیزی به دست میاری. فردا که لذتشو میبری سختیش یادت میره هیچ اصلا خودشم یادت میره! مثل خیلی از اتفاقات گذشتمون که الان هیچی یادمون نیست. پس این 1500 تا کلمه هم برای همیشه نیست. برای امروزه. وقتی تموم شدن حتی از فکرتم خارج میشن که یه زمانی درجا میزدی!
ببینید هنوز آمپول💉 یادگیری زبان انگلیسی اختراع نشده!
حتی قرصشم نیست که ما به شما یه آدرسی رو نشون بدیم، و شما توی یه شب این چند هزار کلمه رو یاد بگیرید ما فقط میتونیم حقیقت رو بهتون نشون بدیم و انگیزتون رو ببریم بالا و این 100 دست خود شماست.
و اگه بخوام یه کلمه پاسخ شما رو بدم، میشه این:
… تلاش کن …
من الان در سطح 2 هستم و 601 کلمم باقی هست. چه برسد به سطح سه و چهار وپنج و شش! هر کدوم هزاران کلمه. هزاران اما قبول میکنم و به تلاشم ادامه میدم
در ضمن قرارم نیست همه این کلمه های داخل زبانشناس رو یاد بگیرید.
اصلا اکثرشون در بیشتر مکالمات گفته نمیشه.
موفق باشید
خیلی ممنونم درست میفرمایین ولی من یکم عجولم و کم حوصله🙈
بازم ممنونم که اینقد قشنگ توضیح دادین:herb:
سلام
خیلی ممنونم از توضیحتون
عالی هستین شما من همیشه انگیزه گرفتم از نوشته هاتون تلاش و پشتکارتون واقعا تحسین برانگیزه ممنون ازشما
slow and deeply
be patient
repeat and repeat and repeat
listen and listen and listen