بدونه اطلاعات درمورد گرامر میشه از برنامه استفاده کرد
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی شاهزاده هملت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
بدونه اطلاعات درمورد گرامر میشه از برنامه استفاده کرد
این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی شاهزاده هملت » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه » فصل: « بسته ی اول »
بله اما نکن. گرامر ها رو تا حدی باید بلد باشی. صفر صفر نمیشه. یکم کار کردی اومد دستت بهتر میتونی استفاده کنی.
سلام یعنی درحد راهنمایی و دبیرستان هم یادتون نیست.
سلام منم مثل شما گرامر بلد نیستم و از دوران دبیرستان هم زیاد یادم نمونده .چون داخل دانشگاه هم تخصصی میشه روی کلمه کار میکنن
خودم ترجیح دادم در کنار این برنامه ی گرامر مختصر و مفیدی رو همراه داشته باشم
به طور اتقاقی داخل اینستاگرام یک پیجی رو پیدا کردم که فیلم هایی از گرامر رو قرار میده داخل پیج و یک کانال داره ک برای تمرینات هست…
اگر مایل بودید گرامر بخونید بگید که ادرس پیج و شرایطشو بهتون بگم شاید به دردتون خورد
سلام عزیزم
میشه آدرس پیجو اعلام کنید.هم پیج اصلی هم پیج تمرین
پیج اینستاگرامشون
English4charity
درس ها داخلش قرار داده میشه رایگان
اما کانال تلگرامشون ک تمرینات رو هم میذارن باید ماهانه یک مبلغی پرداخت کنید از ده هزار تومن به بالا هر چقدر که بخواین
چون این پولی ک واریز میکنید برای کار خیر و کمک کردن به نیازمندان استفاده میشه.
و این که بگم از روی american english fileدرس میدن.
پیام بالایی بخونید لطفا🌷
خیلی ممنون عزیز …
English grammar
betty azar
این خوبه واسه تمرین
جلد سیاه یا آبی
سلام
منم دقیقا مثل شما مبتدی ام.
اما با گوش دادن و خوندن درسها دو سه تا از گرامر هایی که بلد نبودم یادبگیرم.
یکی از مربی ها به من پیشنهاد کرد تا وقتی که دوست نداری و اطلاعاتت درمورد جمله ولغت بالا نرفته سمت گرامر نرو.
اشتباهه. باید گرامر رو تا حدی بلد بود نمیشه کلا بی خیالش شد. اما روش فوکوس نکن. با تکرار و تمرین جا میفته
سلام
گرامر رو باید تایه حدی بلد باشید ولی اگرم بلد نباشید ناخودآگاه یاد میگیرید اما خب باز هم بهتر اینه که یه منبع دیگه ای برای گرامر داشته باشید که اونم کامل نباشه چون اگه بخوای کلا گرامر رو یاد بگیری باید یه کتاب چند صد صفحه ای بخری و خب این مورد تایید روال زبانشناس نیست.
ابتدا قوائد مهم و پر کاربرد رو یاد بگیرید و بعد از آن که دارید زبانشناس کار میکنید و سطحتون میره بالا اون وقت باید بنابر نیازتون گرامر اون درس از زبانشناس رو هم یاد بگیرید.
البته بهتره یاد بگیرید!
ولی برای آزمون تافل اینا باید حتما بلد باشید
عزیزم یوتوپ پر از کلاس و درس رایگان گرامر هست یه دوری بزنی کلی مطلب یاد میگیری درسته ال جی میگه بدون یادگیری گرامر ولی اگر نکات گرامری بلد نباشی اصلا متوجه نمیشی که چرا این جمله به این شکل آمده حالا لغات در اثر تکرار زیاد در ذهن ناخودآگاه جا میافتد( نظر و تجربه شخصی) موفق باشید
از اساتید زبانشناس در زمینه کمک بگیرید
ممنونم دوست عزیز
موافقم با شما
اما من تو دوران راهنمایی و دبیرستان به انگلیسی علاقه داشتم اما به علل مختلف یا دبیر یا نحوه نادرست کتب و منابع نامناسب، هروقت به گرامر میرسم کلا کنار میزنم.
ولی این چند روز با زبان شناس بودم
خیلی کمک کرده بهم🌹