The previous time the mermaids had been just about to invite their visitors to a big party

معنی just about چی میشه؟

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی خروس، اردک، و پری دریایی » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان‌های بچگانه » فصل: « بسته ی پنجم »

3 پسندیده

Just about فکر میکنم به معنی زود یا همین نزدیکی ها هست
It’s just about to happen این نزدیکه که اتفاق بیفته

4 پسندیده

سلام دوست عزیز.be about to که بعدش یه کاری میاد، و خب فعل to beش هم مسلما صرف میشه، به معنی تصمیم برای انجام کاری و در شرفش بودنه. توی فارسی با میخواستم، یا داشتم نشونش میدیم بعضی وقتا:
I was about to call you
میخواستم بهت زنگ بزنم، داشتم بهت زنگ میزدم.
حالا اون just هم به یکی از معناهای همیشگیش که همون همین الان هست اومده. پس کلش میشه:
همون موقع میخواستن بازدیدکننده ها رو به مهمونی بزرگی دعوت کنن.

14 پسندیده

سلام خانم علوی، حالتون خوبه :slightly_smiling_face::rose::rose:

چقدر قشنگ توضیح میدین من از توضیحات شما هميشه استفاده میکنم و از اینکه شما اینجایید خیلی خوشحالم :relaxed:

خواستم یه تشکر از شما کرده باشم بابت راهنماییاتون :+1::ok_hand:

7 پسندیده

سلام اعظم عزیزم امیدوارم اسمتون رو درست خونده باشم :tulip:خیلی ممنونم از محبتتون و منم میخوام کلی تشکر کنم به خاطر انرژی مثبتی که بهم دادی :pray: :heart: :heart_eyes: :purple_heart: متقابلا خیلی خوشحالم که اینجا هستم و خوشحالترم که تونستم کمکی بکنم :heartpulse: :four_leaf_clover: :hibiscus:

4 پسندیده

بله ، اسممو درست خوندین البته فک کنم باید a’zam بنویسم، درسته؟ :slightly_smiling_face:
شما خودتون ماشالله بمب انرژی مثبتین، من از نوشته های شما اینو می فهمم ک چقدر با حوصله ب همه سوالا با ریز ریز نکات جواب میدین :heart_eyes:

آرزوی موفقیت را برای شما دارم :star_struck::star_struck:
لطف عالی زیاد، سایه تون مستدام :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

4 پسندیده

نه عزیزم همینجوری هم که نوشتین درسته :ok_hand: :star_struck:
کلی حس خوب گرفتم و خداروشکر میکنم واقعا که از خوندن چیزایی که مینویسم نکته ی مثبتی منتقل میشه مرسی از توجهت :four_leaf_clover:
به اون قشنگی که شما نوشتی نمیتونم تشکر کنم ولی ممنونم واقعا :hibiscus: :tulip: :pray: :heart_eyes:

5 پسندیده