گرامر ضمیر they مفرد

سلام به همگی :heart_eyes:

خب اینم از کاربرد they مفرد؛
بیشترین و مرسوم ترینش همون مورد اولیه که گفتم، شاید خیلی جاها این ضمیر رو به شکل مفرد دیده بودین اما متوجه نشدین چرا، این they مفرد سالیانه ساله که داره استفاده میشه، تو نوشته های شکسپیر میتونین ببینین. میگن حدود ششصد ساله. اما هنوز بعضی از دوستان رسما قبولش ندارن! برا همینه که هیچوقت بهمون مفرد این ضمیر رو تو مدرسه و کلاسا یاد ندادن. با اینکه بین علما اختلافه اما مدتیه که بعضی روزنامه ها و انتشارات رسمی هم ازش استفاده میکنن.
پس کلا ایز اوکی :grin:

اما در مورد کاربرد دوم که جدید هم هست:
به عنوان ضمیر افراد نانباینری (نمیدونم تو فارسی چی میگیم) افرادی که خودشون رو منحصر به یک جنسیت نمیدونن، پس ضمیر مذکر و مونث رو ترجیح نمیدن و از یه ضمیر خنثی مثل they استفاده میکنن براشون. در این حالت هم فعل جمع میاد مگر مگر مگر اینکه شخص خودش بخواد فعل رو هم براش مفرد بیاریم.

پ.ن: زبان یک ملت برگرفته از فرهنگ و جامعه ایه که افراد تو اون زندگی میکنن، ماهم که داریم این زبان رو یاد میگیریم باید با فرهنگشون اشنا باشیم و این اشنا شدنه خیلی به درک و یادگیریمون کمک میکنه به همین دلیل هر چیزی که راجع به این کلمه بود رو براتون گفتم :blue_heart:

http://zabanshenas.com/uploads/zabanshenas/99/Khordad/Elham/singularthey.mp4
:arrow_lower_left: متن و ترجمه:

:arrow_left: لینک دانلود این ویدئو - برای دانلود کلیک راست کنید و save بزنید.

:arrow_left: لینک این ویدئو در کانال تلگرام

:arrow_left: لینک این ویدئو در صفحه اینستاگرام

23 پسندیده

They always gives me their extra textbooks and scientific books and allows me to study these books in their house. All of these books are theirs. They often buys them themselves.

7 پسندیده

خیلی عالی و کاربردی و مفید بود .

6 پسندیده

الهام فوق العاده. :grinning:

4 پسندیده

بانوی آرامش احسنت بابت این نکته :tulip::tulip::smiling_face_with_three_hearts:

5 پسندیده

عالی و جامع :cherry_blossom: :clap:

در مورد این ضمیر نانباینری تو یکی از مگاداستان‌ها میگه که بعضی از این افراد تمایل دارن به ضمیر they، بعضیا their و بعضیا هم ضمیر zey رو ترجیح میدن. و حتی تو کانادا یه قانونی دارن (مطمئن نیستم تصویب شده یا نه) مبنی بر اینکه اگه کسی به شما بگه من میخوام با این ضمیر مخاطب قرار داده بشم ولی شما طور دیگری مخاطب قرارش بدین، قانون شما رو محکوم می‌کنه.

7 پسندیده

بی نظیر بود :clap::star_struck:
خداقوت عزیزم ارامش چهرت به ادم ارامش میده واقعا :star_struck::star_struck::tulip::hibiscus::four_leaf_clover:

4 پسندیده

آفرین :heart:
این میشه کاربرد دوم و حالت استثناش :ok_hand:

خیلی ممنونم جانم :heart:

محبت دارین :hibiscus:

عزیزدلمی شما :heart:

ممنووون پری خانوم عزیز :heart:

چقدر جالب :ok_hand:

ممنووون از نگاهت عزیزم :heart_eyes:

ای جانم خجالتم نده :see_no_evil: :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

6 پسندیده

سلام الهام‌جان
عزیزم عالی بود و کاربردی و مفید مثل همیشه
ممنون
:pray::rose::rose::clap:t2::clap:t2::heart::+1::+1:

3 پسندیده

مرسی از نگاهت عزیزممم :heart_eyes:

2 پسندیده

سلام.
فکر کنم فایل خراب باشه چون باز نمی‌شه

3 پسندیده

سلام، عه من که الان میتونم ببینم، بقیه دوستان هم چیزی نگفتن!
در هر صورت اگه اوکی نشد میتونین ویدئو رو در کانال تلگرام ببینید

1 پسندیده