Please read and answer

با سلام تو رو خدا بخانيد و مشكل منو حل كنيد🙏
متاسفانه سيستمي ك من باش كار ميكنم اي او اس هست چند روز پيش مشكلي برام ايجاد شد و امروز ي اتفاقي افتاد و من مجبور ب حذف ورژن قديمي شدم درصورتي ك من پشتيباني تهيه كرده بودم. الان ك دوباره نصب كردم كل لايتنرم پاك شده ، كل داستان ها و فيلم ها رو بايد از اول دان كنم نميدونم چرا ديه اصلا كلمات سبز و زرد وابي معني نداره همش ابي هستن
خدا كنه كسي پيدا بشه مشكل منو حل كنه

4 پسندیده

من اصلا انگيزه اي ندارم براي ادامه كار چون نميدونم ك چي بلدم چي خوندم ، از بس با تنظيمات برنامه كار كردم الان ديه ب سطح صفر اومده نميدونم چرا
ب نظرتون اين اكانت ك ١ ماه ازش استفاده ميكنم و هزينه اشتراك ويژه رو دادم حذف كنم ويكي ديگه ثبت نام كنم ب نظرتون درس ميشه؟

5 پسندیده

سلام دوست گرامی :tulip::rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::bouquet:صبح بهاریتان سرشار از شادی و تندرستی :tulip::rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::bouquet:نیاز به حذف اکانت و ایجاد اکانت جدید نیست نگرانی هم ندارد از قسمت برنامه به پشتیبانی مشکلتان را پیام بدهید برایتان درست میکنند و دقیقا راهنماییتان می کنند از این دست اتفاقات زیاد می افتد در پروسه ی یادگیری :ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::wink::wink::wink::wink::joy::joy::joy::joy::tulip::rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::bouquet::rosette::white_flower:

من خودم زیاد اهل آبی و زرد و سفید کردن کلمات نیستم زیاد وسواس بخرج ندهید تمام تمرکزتان را برروی درسها و یادگیری کلی درسها بذارید تا بتوانید به درسها مسلط شوید و بعد هم مکالمه کردن.هرموقع درسی رو مسلط شدیند از خودتان وویس تهیه کنید و در تالار قرار دهید تا از دوستان فیدبک بگیریند پس با اعتماد به نفس بالا گام برداریند از مقاله های تالار هم میتوانید استفاده کنید برای پیشرفت در زبان و گرفتن انگیزه :ok_hand::ok_hand::ok_hand::wink::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::blossom::bouquet::rosette::white_flower::tulip::rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom:
باآرزوهای موفقیتها و دستاوردهای زیبا در زندگی و پروسه یادگیریتان :hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::bouquet::rosette::rosette::tulip::rose::hibiscus::sunflower::cherry_blossom::blossom::bouquet::rosette:

10 پسندیده

سلام درسته من با نظرتون موافقم

4 پسندیده

مبایل اندروید میتونه مشکلتون رو حل کنه. دو سه تا کلمه مهم نیست . مهم هدفه.

1 پسندیده