با سلام یه سوال از دوستان با تجربه تر دارم
در روند یادگیری لغات وقتی در متن به یک لغت بر می خوریم آیا بهتره که فقط همین معنی لغت و یاد بگیریم یا معانی دیگری که ممکنه به اینمتن مربوط نباشه را هم مرور کنیم آیا این کار کمکی می کنه؟ یا فقط تلف کردن انرژیه؟
سلام
به نظرم فقط باید معنی همون متن و کلمه را یاد بگیرید.
بقیه رو به مرور یاد میگیرید
سلام به نظر من فقط معنی که ماله جمله هست رو یاد بگیرید چون اون معنی با هر بار خوندن متن یادتون میمونه
ولی اون یکی ها زود از یاد میره و وقت تلف کردنه
همینطور که دوستان گفتن روی جمله کار کنین تا هم ساختار جملات دستتون بیوفته و هم اینکه لغت ها در جملات رو یاد بگیرین که میتونه یه لغت توی هر جمله ای معنای متفاوتی داشته باشه
دقیقا،یه توصیه بکنم که خودم از استفاده میکنم وقتی تلفظ کلمه اس سخت یه رمز راحت برای تلفظ اون می زارم ،که تا اینکه دفعات بعد ناخود خودآگاه می گم ،البته برای تقویت راه هایی دیگه ام هست، ولی خود اینم روش خوبیه
سلام، میشه توصیه تونا کاملتر بگین؟ کلا روشتون برای تقویت چیه ک تو حرفاتون بهش اشاره کردین؟
ببین
.ما کلمات می خوایم املاشون رو یاد بگیریم اگه اون کلمه سخت باشه با این که تصویری اون کلمه دیدین ولی با تلفظ برامون سخته دفعات اول خوب من برای این که بتونم اون کلمه راحت تر تلفظ کنم یا به خاطر بیارم باوجود تصویر سازی ،یه سری رمز ساده برای بهشون می زارم مثلا کلمه remind و content من این دوتا رو باوجود تکرارهای فراوان بازم به خاطر نمی آورند می اومدم گفتم remind دوبخش ،یه بخشش mind,دیگری reخوب mind یعنی ذهن خوب پس میشه اینجوری گفت باقی مونده ذهن ،یا مثلا content یعنی قانع بودن خوب گفتم یعنی دودستی به همینی که داری بچسب یا relation ship با relative
بعضی ها یادشون می ره کدوم به معنی خاندان ،کدوم به معنی ارتباط خوب من می گم relative یعنی یه جوری میشه گفت رل های طرف پس دودوربریاش و خاندان اش , بعد اون یکی دیگه میدونم میشه رابطه ،ببین من رمزهای برای یادآوری یا تلفظ اون کلمه می زارم شاید مسخره باشه ولی به مرور زمان تو ذهنم حک میشه ناخودآگاه دیگه می تونم تلفظ اش کنم ،شما هم ببین اگه تلفظ یه کلمه ای سخت یا یادتون نمی مونه با تصویر سازی یه ارتباط براش پیدا کنید ،
امیدوارم چیزی که گفتم به درد تون بخوره
۰
درضمن این چیزی که گفتم برای تلفظ این کارو میکنم ،ولی معنی یه کلمه می خواین بگیرین اون تو جمله و با معنی همون تو جمله یاد بگیرین همون طور که دوستان اشاره کردن و معانی بعدی اش به مرور تو جمله دیگه های دیگه به خاطر بپرسید و تکرار توی ضمیر ناخود آگاه می مونه
من قبل از اینکه راهکارای شما را استفاده کنم باید یه دوره بیام پیش شما ببینم ک زبونتونا متوجه شم از اول تا آخر پیامتون ابروهام 7 و 8 بود اینطوری ک ببینم شما چی نوشتین
ولی با این حال ممنون از راهنمایی
خواهش میکنم ،،بگین بازم توضیح بدم
نخیر همون یکبار کافی بود
از شما ب ما رسیده
دیگه به بزرگی خودتون ببخشید دیگه سعی کردم خیلی شاخدار توضیح بدم
ولی گذشته از، شوخی ممنون بابت وقتی ک گذاشتین، یه کم گیج شدم از طرز نوشتنتون، اما قابل فهم بود، اونا جنبه شوخی داشت