سلام وقت همگی بخیر، 20 روز پیش یکی از اساتید به من گفتن که( زیاد وسواس به خرج ندین لغات رو بزنین تو لایتنر و مرورشون کنین تا بعد از خونه ۵ خودش سفید میشه) منظورشون چی بوده دقیقا؟ اونموقع حواسم نبود بپرسم از ایشون. خونه 5 چی هست؟
بعد از هر یکبار مرور لغت با زدن «میدانم» یک خانه بالاتر میرین. یعنی از خونهی یک به خونهی دو میرین. و به همین ترتیب پیش میره تا خونه پنج. بعد اون لغت سفید میشه.
اوووووکی مرسیییییی
سلام وقتتون بخیر
به فلش قرمز در عکس پایین دقت کنید:point_down:
روی ساقه گل ، دو تا جوانه زده ، ینی این کلمه در خانه دوم قرار داره
برای همه لغات داخل جعبه لایتنر این ساقه با جوانه های ۱ تا ۵ عددی وجود داره که تعیین کننده خونه اون لغت هستش
موفق باشید
چه جالب نمیدونستم
سلام عزیزم وقتتون بخیر
این برنامه چیزهای جالب زیاد داره ، تا کشف بعدی …
موفق باشید
تا کشف بعدی …
۹۵۰ تا لغت تو یک روز مرور میکنید؟؟؟
مرسی استاد. منم نمیدونستم👌
سلام وقتتون بخیر
نه متاسفانه ۹۵۰ تا لغت دارم که اصلا وقت نمیکنم مرور کنم
درخواست همیشگی من از برنامه زبانشناس بوده که زمان مطالعه جعبه لایتنر رو هم جزء زمان مطالعه زنجیره قرار بدن ، انقدر برای این موضوع آقای ناصری رو منشن کردم ، خداییش دیگه روم نمیشه
همگی موفق باشید
سلام وقتتون بخیر
خواهش میکنم ، مطالب جزئی توی برنامه زیاد هستش لطفا تاپیک زیر رو مطالعه کنید
موفق باشید
سلام وقتتون بخیر. من تاحالا نمیدونستم زیبوک و زوم چیه. من الان تا داستان اسحاق نیوتون هستم. برام یه دفعه خیلی سخت شد. حالا بنظر شما برم زیبوک یا زوم؟
متشکرم
سلام وقتتون بخیر
زیبوک و زوم ، دو تا سایت مجزا از همدیگه و مجزا از زبان شناس هستن که به لطف گروه زبان شناس به زبان شناس پیوستند و زیر مجموعه زبان شناس هستند. اگه با دقت بررسی کنید ، متوجه میشید که زیبوک مخصوص کتاب هستش و زوم هم مخصوص فیلم و سریال ، شما باید شرایط سطح زبان و علاقه مندی ها و شرایط زمانی خودتون رو ببینید که آیا دوست دارید کتاب بخونید یا اینکه کارتون و فیلم تماشا کنید . با توجه به سطح زبانتون، بسته ها رو انتخاب کنید.
موفق باشید