سلام
منظور این جوک چیه
what is an astronaut’s favorite place on a computer? The spacebar!
این تاپیک مربوط به درس« با هم افزایی به نتایج عالی دست پیدا کنید » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « یادگیری انگلیسی با حس خوب »
سلام
منظور این جوک چیه
what is an astronaut’s favorite place on a computer? The spacebar!
این تاپیک مربوط به درس« با هم افزایی به نتایج عالی دست پیدا کنید » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « یادگیری انگلیسی با حس خوب »
سلام. میگه مکان محبوب یه فضانورد تو کامپیوتر چیه(کجاست) ? Spacebar همون دکمه فاصله
به خاطر space گفته.
سلام وقتتون بخیر
میگه : مکان محبوب برای یه فضانورد کجاست ؟ اون یکی هم جواب میده ، spacebar , ینی دکمه فاصله
بنظر من: منظور از bar جایی که توش مشروب میخورن و به قولی میرن تو space
نه دیگه شما خیلی منحرفین.
خب جوکه، باید یه کم خنده دار باشه دیگه ، به من چه گوینده اش منحرفه
بله همونطور که سجاد عزیز گفتن، با کلمات بازی کرده. کلمه astronaut که میشه فضانورد، و space که میشه فضا، اما معنی فاصله و فضای خالی هم میده و برای همین توی کامپیوتر هم اون دکمه که باهاش فاصله میزنیم اسمش space bar هست.
جوک های از این دست و بازی با کلمات هم معنی خیلی خیلی توی انگلیسی مصطلح و پراستفاده ن.
با تشکر از دوستان. من نظرم به نظر سما جان نزدیکتره.
با این تفاوت که به نظر من اینجا منظور از spacebar میخانهی فضا هست. چون bar برا این غربیها (صد البته برا ما هم صدق میکرد اگه داشتیم ) جز محبوبترین مکانهاست.
سلام دوستان وقتتون بخیر
ممنون پری جون چون جوک بود ، من از دیدگاه طنز به موضوع نگاه کردم ولی خوب نظر شما و بقیه دوستان هم قابل احترامه
سلام
مرسی، روشن شدم و تازه فهمیدم جوک رو!
سلام عزیزم وقتتون بخیر
خواهش میکنم عزیزم
موفق باشید
خخخخخ بچه ها دستتون درد نکنه چند روز بود اصلاً نخندیده بودم
سلام الهه جان وقتتون بخیر
ان شاءالله لبخند مهمان همیشگی لبهات باشه عزیزم
موفق باشید
موردی که علاقه فضانورد درباره کامپیوتر هست چیه؟ در کیبورد رایانه کلید فضای خالی
فک میکنم به این علته که خواننده کمی فک کنه در مورد سوال و جواب بده تنها قسمتی هم که در رایانه فضا داره همین دکمه از کیبورد و هم اینکه فضا نورد در این فضای خالی کلی چرخ و فلک و ملق میزنه
سلام دوست عزیز
معنی اون جوک این زیر است
مکان مورد علاقه فضانورد در رایانه چیست؟ ستون فضایی
امیدوارم کمکت کرده باشه