سلام سلام به دوستان عزیز…
خوبید؟؟من امروز می خواهم اولین چالشم رو راه بندازم😊تا حالا چالش های زیادی رو با موضوع های مختلفی دیدیم🙄و حتی بعضیامون شرکت هم کردیم داخل اینجور چالش ها🤗
ولی من ایندفعه می خواهم یک چالش باحال راه بندازم:sunglasses:که فکر نمیکنم که تا حالا بیشتر تون توش شرکت کرده باشید…
چالشی که من میخواهم راه بندازم و دارم راه میندازم اسمش چالش لهجه زبان انگلیسی هستش:loud_sound:
حالا یعنی چی؟؟
قبل از اینکه بخواهم بهتون در موردش توضیح بدم📃
می خوام یک شرح حال از خودم براتون در مورد علاقه ام❤ به زبان انگلیسی بگم…تا اینجوری بیشتر باهام آشنا شید🙂
من وقتی بچه بودم برای خودم اهدافی رو مشخص کردم:nerd_face:که باید فلان بشم یا باید در آینده فلان کارو بکنم:grin:یکی از اهداف خیلی بزرگی که داشتم و دارم و باید بهش برسم:wink:و احتمالا یکی از اهداف شما دوستان گرامی هم هست:ok_hand:یاد گرفتن زبان انگلیسی و از همه مهمتر ،صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن با تمام مردم جهان به صورت روان هستش:thought_balloon:
باید بگم که این یکی من چند ساله که سرسختانه روش دارم پا فشاری می کنم روی این هدفم🤗ولی تازه دارم کم کم بهش نزدیک میشوم😥
من چند سال کلاس زبان میرفتم ولی متاسفانه خیلی فایده ای نداشت…و رو آوردم به آهنگ های انگلیسی و برنامه های مختلف…تا رسیدم به این برنامه:muscle:
خب…فکر کنم دیگه زیاد داریم از موضوع اصلی دور میشیم🙄
بریم؟ سراغ چالشمون😄
هرروز اگه موافق باشین میخوام به انتخاب خودتون یک داستان:open_book:و حالا یک متن مورد علاقه:purple_heart:را انتخاب کنید و آن را ضبط کنید و بفرستیدش:slightly_smiling_face:تا ببینیم که لهجه ها مون چجوریه و بچه ها هم نظر و انتقاد هاشون را بگن:speaking_head:
ببینید ما فقط نیاز به صحبت کردن روان انگلیسی نداریم و بلکه باید لهجه مناسبی رو هم داشته باشیم:studio_microphone:
همهی ما دوست داریم فیلمهای آمریکایی بدون زیرنویس تماشا کنیم، بهراحتی به کشورهای دیگر سفر کنیم و با گردشگران دیگر انگلیسی صحبت کنیم. بههمیندلیل در سالهای اخیر تعداد کسانیکه به روی آوردهاند بهشدت افزایش یافته است. اما چند درصد از ما میتوانیم با لهجه انگلیسی صحبت کنیم؟
فواید این چالش:round_pushpin::
یکی از اصول مهم در یادگیری زبان انگلیسی، طرز بیان و تلفظ صحیح کلمات است. علاوهبرآن باید هر روز مهارتهای صحبتکردن را تمرین کنید. بااینحال، این کافی نیست و باید تلاش کنید تا حد امکان با لهجه انگلیسی صحبت کنید.
هرچند داشتنِ لهجه نشانهی ضعف در صحبتکردن نیست، اما شنیدن کلمات و جملات تغییریافته برای شنونده غیرمنتظره است:persevere: و بههمیندلیل معمولا دچار سردرگمی میشود. البته خوبیِ ما ایرانیها این است که محدودیتهای زبانیمان نسبت به مردم بسیاری از کشورها کمتر است…
اولین چیزی که باید بدانید این است که هر کسی، حتی خودِ انگلیسیزبانها لهجههای خاص خودشان را دارند.
لهجهها زیبا هستند و به زبان شخصیت میدهند. بدون لهجه، گفتوگوها کمی کسلکننده میشود. بااینحال برای افرادی که دانشِ زبانی متوسطی دارند، درک همهی لهجهها کار آسانی نیست. بههمینخاطر بسیار مهم است که بتوانید انگلیسی را با لهجهی اصیل و بومی آن صحبت کنید.
شما کدام لهجه انگلیسی را ترجیح میدهید؟
* لهجهی آمریکایی (AmE)
* لهجهی بریتانیایی (UK)
* لهجهی استرالیایی (AUS)
انتخاب کنید و فقط به همان لهجه صحبت کنید…
خب…خلاصه گفته هام🔷
۱.انتخاب داستان و یا متن مورد نظر و ضبط کردن آن…
۲.نظر دادن و انتقاد کردن در مورد آن ها…
۳.تمرین کردن و اصلاح اشتباهاتمون…
و کلام آخر
من خیلی سختگیر نیستم…اگر دوست داشته باشید اول یک وویس از صدای خودم براتون بفرستم…اولش بگم که من اصلا لهجم خوب نیست😁
خب…بچه ها به نظرتان این چالش چند روزه باشه؟؟
بچه ها راستی هر چی که به نظرتان جالبه که توی چالش بزاریم بهم بگید:slightly_smiling_face:منتظره حضور گرمتان هستم…
خیلی ممنونم:sparkling_heart: