سلام وقتتون بخیر
الان متوجه شدم اپ زبانشناسم حذف شده نمیدونم چطوری الان خواستم دوبارع نصبش کنم پیام برام میاد تا میرم پیام رو بخونم برمیگردم دوباره از اول شماره تلفن میخواد … کدوم قسمت گوشیم برم که متن پیام بالا نشون داده بشه ؟ سیستم عاملش اندرویده
ممنونم
هیشکی نیست همممم چرااااا
سلام عزیزدلم خوبی فداتبشم شب بهاریت بخیر و شادی نازنیینم عزیزم اسکرین شاتش رو بگیر بفرست ببینم چی نشون میده شاید بتونم کمکت بکنم عزیزدلم
سلام عزززیزمفداات شم … بازم خوب تو جواب دادی
بهتری عزززیزم … از طریق ایمیلم زبانشانس رو دوباره نصب کردم ولی دیگه صفر شده بود…یعنی از اول اول
سلام به روی ماهت نازنیینم صبح اولین روز تابستانیت بخیر و شادی و به گرمی خورشید عالم تاب قشنگم خدانکنه دورت بگردم فداتبشم از طریق خود برنامه قسمت پشتیبان یا قسمت پاکت نامه پیام بده تا زنجیره رو برات برگردانند عزیزدلم نگران قطعی زنحیره ات نباش نازنیینم خوشحالم که تونستی نصبش کنی فداتبشم جانا چطوره ؟؟روی ماه خوشگلش رو خیلی ببوس
فدای تو بشم انرژی مثبت تالار
خدا رو شکر خوبه ولی واقعا بچه داری خیلی خیلی سخته
نکته مثبتش اینه فقط انگیزه میگیری کارایی رو انجام بدیکه قبلا به هیچ عنوان انجام نمیدادی
من بخاطر جانا از دیروز سریال فرندز رو شروع کردم به دیدنش البته کار رو راحت کردم از یه سایتی پکیج فصل دو رو خریدم که تمام لغات و اصطلاحت داخل رو معنی کرده و کلا بصورت ۲ دقیقه هستش یعنی نیاز نیست تو بری فیلم رو ببینی و بشینی لغت و اصطلاحت رو در بیاری
بخاطر همین میخوام سریال رو آروم آروم هر لحظه وقت کردم ببینم و زبانم رو بخاطر دخترم خوب کنم
خدانکنه عزیزدلم تاج سر و نورچشمی خانم گل خدا رو صدهزار بار شکر که خوب الهی عزیزم درکت میکنم خداقوت حسابی مادر نمونه ی دوست داشتنی آره واقعا بچه عجیب باعث انگیزه میشه بخصوص برای مادر خیلی هم عالی من سریال فرندز رو ندیدم باید حتما ۱چکش بکنم چه کار خوبی کردی خانم گل آهسته و پیوسته پیش بری خیلی بهتر تا جانا میاد ۳سالش بشه حسابی مسلط شدی و خیلی میتونی کمکش بکنی و مادر و دختر حسابی مثل ۱بومی زبان صحبت بکنید مشتاقانه منتظر اون روز میمونم که حسابی از پیشرفتتون لذت ببرم باآرزوی موفقیت های دلچسب برات عزیزم هم در یادگیری انگلیسی و هم در زندگی شخصیت عزیردلم
فداات بشم مهربوونم … واقعا الان میفهمم این مادرایی که به همه جا میرسن بخاطر بچشونه … عجیب انگیزه پیدا میکنی
ان شالله منم بتونم یه مادر خوب باشم برای جانا
خیلی عزیزی برام میترا جوون
خدانکنه مامان خوشگل و دوست داشتنی انشاالله سایه ات تاابد بالای سرجانا و خانواده ی گلت باشه و زندگی شاد و سرشار از موفقیت در کنار همدیگه داشته باشیند انشاالله تاج سر و نور چشمی فداتبشم مطمئنا مادر نمونه ای هستی شک نکن بهشت زیر پای مادران است قشنگم عشقی عزیزم