ارزیابی هیولایی فرا می خواند

ارزیابی هیولایی فرا می خواند
none 4.083333333333333 12

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از « هیولایی فرا می خواند » نرم افزار «زوم» است.
توضیح مختصری از این دوره:
کانر پسربچه ای است که مشکلات زیادی را تحمل می کند. مادر او در حال دست و پنجه نرم کردن با سرطان است و در مدرسه نیز قلدرها دست از سرش بر نمی دارند. با اینحال یک شب هیولای درختی غول پیکری نزد او می آید و معامله ای را با کانر انجام می دهد که…
سطح: 1

1 پسندیده

ساده مفید
برای کسایی که اولین فیلمایی بی زیر نویس رو شورو میکنن عالیه
حالت داستان واری که داره مخاطبو جذب میکنه به دنبال کردن و متن اسون و البته بینش لغاتو اصطلاحات کلیدی ای داره در کل خوبه

3 پسندیده

ازش لذت میبرم با فیلم زبان یاد گرفتن خیلی خوبه. و هم سرگرمیها و هم یادگیری

1 پسندیده

ترجمش دقیق نیست و برخی کلمات کنار هم رو که میزنی دیکشنری نمیتونه تفکیک کنه
البته من اولین بخششو الان دیدم شاید بقیش درست باشه

1 پسندیده

فوق العاده تلخ بود
منو یاد مادر خودم انداخت
۴ ۵ قسمت اخرشو فقط گریه کردم:sob::sob::sob::sob::sob:
و اصلا دوست ندارم دوباره این فیلمو ببینم🥺
به نظرم ۱کم فیلمهای جذاب و شاد بذارید ادم رقبت کنه ۳بار ببینه ۴بار خونه
۵بار بشنوه

3 پسندیده

این فیلم با وجود فضای فانتزیش یه موضوع کاملا واقعی داره و حقیقت تلخی رو دنبال میکنه حقیقتی که همه ما روزی باهاش مواجه میشیم :cold_sweat:
ما هم خیلی وقتها مثل کانر به دنیای فانتزی خودمون میچسبیم تا از حقیقت فرار کنیم اما خیلی خوبه که کانر در نهایت یاد گرفت که هرچند سخت اما واقعیت رو بپذیره و امیدوارم ما هم بتونیم به چنین درکی برسیم :pray:

3 پسندیده

با زبان شناس، درس خوندن من نظم گرفته و هر روز ساعاتی رو به خوندن زبان شناس اختصاص میدم:kissing_heart::kissing_heart:

2 پسندیده

درود دوستان
فیلمش بسیار حوصله‌سربره و برای یادگیری هم نکته‌ی جذابی نداره، صدای گوینده‌هاش هم ضعیفه

خيلي خوب بود ممنونم:herb::shamrock:

1 پسندیده

عاللللللیییییی

1 پسندیده

خیلی قشنگ بود…

1 پسندیده

غم انگیز بووود

فیلم و زیرنویس واقعا عالی فقط یه ستاره کم دادم چون نمیشه تمام صفحه فیلم رو داشته باشیم و این خیلی بده لطفا اگر میشه به من اطلاع دهید

قابلیت فول اسکرین بزودی اضافه میشه همکاران دارن روی این امکانات کار میکنن

صدای فیلم خیلی ضعیف هست

nice

برا فیلم ها فقط یک کیفیت وجود داره ، و اینکه در حالت تمام صفحه نمیشه تو دیکشنری اسکرول کرد ، گیر میکنه

دوست خوبم به بخش پشتیبانی اپ پیام بدید و یا در پی وی به من پیام بدید تا مشکلتون رو پیگیری کنیم

بهترین فیلم برای یادگیری زبان در سطح متوسط و فوق متوسط حتی کلماتش از کارتون ها هم راحت تره
اون یک ستاره رو هم به خاطر صدای ضعیف فیلم دادم

سلام
الان این فیلم آیتم ترجمه فارسی رو داره ولی من چیزی نمیبینم؟!