My favorite and effective musics and music video

سلام به دوستان گل🌷
من امروز می خواهم از بهترین و موثر ترین آهنگ های مورد علاقه ام راجب به انگلیسی صحبت کنم…
البته فقط مقدمه ای از تجربه😅 بعدش میترکونم😁
خب من که از ابتدایی به خواندن زبان مشغول بودم بیشتر وقتم روی آهنگ گوش دادن صرف میکردم که همین باعث تقویت شنیداریم شد…البته خیلی ازشون یاد نمیگرفتم…:disappointed_relieved:ولی مادرم همیشه میگفت تو گوش کن یه روزی میفهمی:+1:
من هم همینطور ادامه دادم و بعد ها معنی و مفهومشون را فهمیدم به حرف مادرم رسیدم:ok_hand::cherry_blossom:
خب آهنگام بیشتر در مورد خواننده هایی مثل taylor swift :heart: و one direction گروه :heart_decoration:و بعضی مواقع هم از آهنگ های katty pary و adam lambert​:wink:
خب دیگه فکر کنم زیادی شد…بریم سراغ اهنگام:hugs::hugs::hugs:

3 پسندیده

چه قدر تاپیک موسیقی زیاد شده :smile: :heart:

4 پسندیده

کیفیت مهمتره… :v::v::v:

3 پسندیده

موافقم :v:
به نظر من وقتی کمیت بره بالا کیفیت میاد پایین
این قانونشه

1 پسندیده

بله … درسته.
ولی فکر کنم اکثر بچه های زبانشناس :blue_heart::blue_heart: دارن رو می یارن به موسیقی انگلیسی :notes::musical_note::headphones:

آره بخدا :joy: چه اتفاقی داره می افته تو تالار؟! :joy::grin:

امیدوارم من بتونم رعایت کنم این قانون رو.

:blue_heart::blue_heart::blue_heart:

2 پسندیده

فکر کنم به خاطر اسم تالاره :sweat_smile:
باید به جا تالار یه چیز دیگه بهش بگیم شاید این مشکل حل شد

نفرمایید شما بهترینی الهه جون :heart:

2 پسندیده

کمیت بره بالا حق انتخاب داری✌️
بیشتر باشه تعداد تاپیک ها بهتره از نظر من تا اینکه یک تاپیک شلوغ و درهم برهم شه

پیدا کردن تاپیک مورد علاقه که اهنگهای مورد علاقت توش هست راحتتره از اینکه توی یک تاپیک دنبال اهنگ هاییکه میخوای بگردی…

5 پسندیده

اینم نظریه🤔
ولی این موقعی درست میشه که هر سبکی یه تاپیک داشته باشه مثلا اهنگ های آرامبخش یا غمگین یا شاد هر کدوم یه تاپیک جدا داشته باشن ولی کلا تاپیک های موسیقی تالار همه اهنگ هاش قاطیه و همون داستان شلوغی پیش میاد دوباره …

3 پسندیده

باسلام خدمت دوستان گرامی❤
من عاشق آهنگهای غمگین و آرامش بخش هستند…و باعث آرامش روحی می شوند:+1::ok_hand:
و دوست دارم همچین آهنگهایی بزارم🤗
بچه ها یک سوال من میخوام آهنگمو براتون بفرستم ولی هی میگه خطا
به نظرتان چرا اینطوری میشه؟؟:tulip:

سلام دوستان
تاپیک های موسیقی تو تالار مدتیه زیاد شده که این باعث شلوغ شدن تالار و بهم خوردن نظم میشه.
لطفا از تاپیک های مرتبط با موسیقی موجود و یا از وبلاگ شخصیتون در تالار برای انتشار آهنگ ها استفاده کنید
متشکرم :bouquet:

1 پسندیده