چرا فارسی هر لغت گفته نمیشه برام سخته فقط انگلیسی میگه دوست دارم فارسی هر لغت رو بدونم

این تاپیک مربوط به درس« داستان انگلیسی دخترک زیرک » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « دروس پایه ی انگلیسی بدون تلاش » فصل: « دخترک زیرک - درسنامه اصلی »

4 پسندیده

با استفاده از دیکشنری fastdic که در اپلیکیشن تعبیه شده می تونید به ترجمه ی فارسی کلمات دسترسی داشته باشید.

5 پسندیده

البته دیکشنری fastdic ترجمه ی فارسی همه ی لغت ها و اصطلاح ها رو نداره. ⁦¯_(ツ)_/¯⁩

2 پسندیده

همه رو نداره
اما بیشترشون رو داره

4 پسندیده

بله درست میگید. من هم همچین چیزی نگفتم. فکر میکنم یک سری از لغت ها و اصطلاح ها رو باید به همون انگلیسی درک کرد.

3 پسندیده

سلام، سعی کن معنی کلمه را در عبارات و جمله ها بفهمی چون هر کلمه ای چندین معنی داره اگه بخوای دونه دونش را تو دیکشنری حفظ کنی کلی هم وقت میبره و ممکنه زود از یادت بره .اگه به جمله ای که اون کلمه قرار داره دقت کنی معنی کلیش را متوجه میشی ،هایلایتش کن بعدا که جاهای مختلف ببینیش کامل ملکه ذهنت میشه.حالا اگه باز شک داشتی میتونی از دیکشنری استفاده کنی من برای چک کردن کلمه معمولا از گوگل ترنزلیت استفاده میکنم حتی معنی عبارتها رو هم داره.دیکشنری تحلیلگران هم عالیه هم معنی انگلیسی رو داره هم فارسی مخصوصا برای ترجمه عبارات.کلمه هایی هم که برات سخت تره هم میتونی وارد لایتنر کنی تا برات مرور بشه.
لانگمن هم خیلی عالیه اگه استفادشو شروع کنی از همشون بهتره.چون انگلیسی را باید با انگلیسی یاد گرفت.
موفق باشید

6 پسندیده