best
سلام به همگی
با یه سرچ کوچیک متوجه شدم این تاپیک جدیده و میتونه جالب توجه باشه به خصوص واسه فیلم باز ها و کتاب باز های حرفه ای
من خودم فیلم هایی میبینم و کتاب هایی می خونم که جملات سنگین داشته باشه بعدش اون ها رو حفظ میکنم و تو موقعیت های لازم به کار میبرم .این کار ممکنه خیلی اصولی نباشه ولی شما دارین چند تا کار رو همزمان انجام میدین اولیش بالابردن اعتماد به نفستونه باور کنید خیلی کار باحالیه وقتی شما جملاتی رو بلدین که حتی بومی های معمولی هم بلد نیستن دقیقا مثل خودمون مگه چند نفر از ما میشینه دیالوگ های خفن فیلم ها یا جملات سنگین حفظ میکنه؟!
جواب:تعداد خیلی کمی از افراد به اضافه ی خود بازیگر ها و نویسنده ها😬
مورد دوم یادگیری لغاتیه که که خیلی رسمی یا خیلی عجیب غریب هستن و شما ممکنه هیچ موقع به جز توی فیلم ها با اونها برخورد نکنید ولی یاد گرفتنشون شمارو یه نخود از بقیه که نمیدونن جلوتر میبره
سوم و چهارم و پنجم و … زیاد هست ولی دیگه من اشاره نمیکنم که مقدمه خیلی طولانی نشه
این جا خیلی محیط جالبی میشه اگه همه شرکت داشته باشند و مطمعنم یه بسته از پروفایل های آیندگان اینجا تشکیل خواهد شد چون طبق نظر سنجی که اینستا گرام سال2015 انجام داد مشخص شد نیمی از کاربرها از پوستر فیلم ها ،عکس نوشته های محتوی دیالوگ ها ،بازیگر های معروف مورد علاقشیان رو در قسمت پروفایل بارگذاری میکردند و البته همین چند وقته پیش موج دیالوگ ها و تصاویر و …سینمایی جذاب و پر نقد جوکر در پروفایل ها به شدت به چشم میخورد
خب بریم سراغ این تاپیک
اینجا شما میتونید هر چیزی که مرتبط با فیلم مورد نظرتون هست اعم از تصویر و نوشته ی تایپی و کلیپ کوتاه و ویس و…به اشتراک بذارید تا ولی ترجیحا تصویر یا نوشته بهتره چون دیدن نوشته میتونه به ثبات بیشتر مطلب در حافظه کمک کنه
اگر مایل بودین یه توضیح راجه به فیلم بدین
پ ن: دیدن دیالوگ های اشتراکیه شما دوستان عزیز قطعا لذت بخش ترین چیز در این تاپیک خواهد بود اگر بازیگر یا فیلم محبوبی دارین لطفا که جملات جالبی رو تشکیل میده اینجا به اشتراک بذارید تا همگی استفاده کنیم
اولین تصویر رو با انیمیشن مورد علاقم شیر شاه شروع میکنم
Yes past can hurt you. But you can either run from it or learn from it
بله، گذشته میتواند به تو آسیب برساند. اما این تو هستی که میتوانی یا از آن فرار کنی و یا از آن درس بگیری. ()
من وقتی متمرکز میشم خیلی خطرناکم و باید بگم من همیشه متمرکزم ()
the little prince
اونا به من میخندن، چون من متفاوتم. من به اونا میخندم، چون اونا همه مثل همدیگن ()
اثر زندگیه ما از زندگیهایی که روشون دست گذاشتیم پاک نمیشه ( مرا به خاطر بسپار)
فرانسیس اندروود(کیوین اسپیسی):دو نوع درد داریم درد هایی که باعث قوی تر شدنت میشن و درد های بی فایده همون درد هایی که فقط باباشون زجر میکشی من طاقت چیزهای بی فایده رو ندارم
(خانه کارت ها)
Pride & Prejudice
It is not our abilities that show who we truly are, it is our choices
این تواناییهای ما نیست که نشان میدهند ما واقعاً چه کسانی هستیم، بلکه این انتخابهای ما هستند که این کار را میکنند. هری پاتر