سلام به همه . اول آمارو بگم محاسباتم اشتباه بود 38 بار گوش دادم نه 32 بار
خیلی خب اینم سگ ناجی
این داستان رو میتونید تو قسمت داستان های کوتاه سایت یا از همه بهتر تو نرم افزار پیدا کنید و گوش بدید
درباره یه سگه که ناجی یه مرد میشه. مرده میاد از اتاقش بیرون و سر میخوره گردنش میشکنه. هیچکس نبوده کمکش کنه سگه میاد روش دراز میکشه تا گرم نگهش داره، صورتشو لیس میزنه، دستاشو چنگ میزنه که خوابش نبره چون هوا سرد بوده احتمال مرگ وجود داشته و تمام شبو پارس میکنه تا یکی بیاد که میان و نجاتش میدن.
خیلی داستان خوبیه من که راضیم.
داستان این صدا ضبط کردنم اینه جلوی آیینست و اگه صدا کمو زیاد میشه تقصیر منه چون دائم دارم ورجه وورجه میکنم میکروفون ازم دور و نزدیک میشه.
ولی خب اینجوری بهتر میتونم صحبت کنم اعتماد بنفسم بالا تر میره.
برااااووو…کپی برابر اصل که میگن یعنی این:point_up_2: چقداین صدا شبیه ای جی …پدیده واقعی شمایید… پیشرفتتون هرروز داره ببیشتروملموستر میشه… تبریک وسپاس انژی گرفتیم:rose:
مرسی از همتون
جلو آیینه بودن اعتماد بنفسمو بالا برد خیلی راحت تر تونستم حرف بزنم. شما هم امتحان کنید موقع ضبط کردن شاید شما هم مثله من آیینه موتورتونو روشن کنه
سلام ، خیلی بهتون تبریک می گم بسیار عالی ، اما فکر می کنم در گفتن جملات عجله دارید ک شاید یادتون نره … ولی خیلی روان هستید ، امیدوارم ک من هم بتونم به همین خوبی و البته در حد عالی برسم ، موفق باشید