این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از دوره « ۴۰۰۰ کلمه ی ضروری » نرم افزار «زبانشناس» است.
توضیح مختصری از این دوره:
۴۰۰۰ کلمه ی ضروری کتابی ۶ جلدی برای ساخت واژگان مورد نیاز برای سطوح مبتدی تا پیشرفته ی زبان انگلیسی می باشد.
سطح: 3
جالب و مفید برای من که در بافت کلمات جدید رو یاد می گیرم.
داستان اول كه خوندم ساده بود خوب بود با كلمات آشنا تر
خیلی عالیست و من خیلی بیشتر به یادگیری زبان انگلیسی علاقمند شدم
عالی مرسی که اپدیتش کردین
این دوره عالیه🔥
خوشحالم که آپدیت و کامل شده
این دوره عالیست و بسیار مفید است
لطفا معنی هارو هم قرار بدید ممنون
اين كتابا خيلي عالي هستن و به زبان اموز كمك ميكنن
بنظر من دوره های ۴۰۰۰ واژه ضروری با توجه به سطح بندی استاندارد آنها ، اگر پنج استراتژی تقویت مکالمه روی آنها اجرا بشه ، بینهایت مفید و اثر بخش میتونه باشه. حسن بسیار عالی این مجموعه آسان و روان بودن داستانهای کتاب اولش هست که حتی عزیزانی با سطوح مبتدی هم میتونن پنج استراتژی و بویژه استراتژی پنجم ( یعنی بازگویی داستان ) رو روی اونها اجرا کنند ، بنظر من این امکان ( پیاده سازی تکنیک بازگویی داستان ) برای افراد مبتدی در دورههای داستان واقعی و انگلیسی قدرت بسیار سنگین و بعضا دلسرد کننده میتونه باشه. من که شدیدن منتظر ترجمه اونها توسط عزیزان و اساتید زبان شناس هستم ، تا مطالعه اونها رو شروع کنم . فقط امیدوارم ترجمه ایی دقیق و با وسواس و ماندگار روی دروس ۴۰۰۰ واژه انجام بشه . ممنون از زحمات شما عزیزان.
تازه شروع کردم. راضیم🤟
بسيار عالي. من تا كتاب سوم رو خارج از اپليكيشن مطالعه كردم و به راحتي با استفاده از اپليكيشن دارم مرور مي كنم
عاليه كاش 504 هم اينجوري بود دانلود فيلم خيلي حجم ميبره
کسی نحوه استفادهاش رو نمیدونه؟
سوال خوبیه باید براش یک روش مطالعه طراحی کرد
من دارم همزمان انگلیسی قدرت را می خوانمش و اگر هر روز یک داستانش را بخوانم همزمان با انگلیسی قدرت تمام میشه:hugs:
خوب بود قشنگ و آموزنده بود
سلام نویسنده کتاب۴۰۰۰لغت ضروری کیه
با توجه ب نظر دیگران ۴۰۰۰واژه ضروری خیلی واجبه و تاثیر زیادی تو تقویت زبان داره
درود به همگی
بله من هم فکر میکنم باید مفید باشه و چند درس اول ترجمه هم داشت ولی بعد دیگه ترجمه نشده است.
به نظرم با بالا رفتن دایره لغات میشه گام اولو با این دوره ورداشت