تعمیرگاه زبانشناس 📌

سلام متوجه نشدم توی متن باید ادیت بزنیم؟ درس رو کامل بررسی کردم مشکلی پیدا نکردم

بله داخل کتاب دقیقا این جمله هست ولی در متن برنامه زبان شناس درج نشده. درس ۵۱ بازبینی بفرمایید از کتاب word skill به نظرم بعضی از لغات بُلد شده داخل متن برنامه نیست.

1 پسندیده

انتخاب یک تکه از متن و کپی ان چگونه ممکن هست؟

این تاپیک مربوط به درس «مکالمه ی اول» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «TPO TOEFL»، دوره «TPO Listening»، دوره «TPO Listening - درس های ۱ تا ۱۰»، درس «TPO Listening - یک»

سلام وقت بخیر در زبانشناس‌‌ پرو میتونید متن موردنظرتون رو کپی کنید.
اگر نصب ندارین از طریق لینک زیر میتونید دانلود و نصب کنید.

https://app.res.zabanshenas.ir/zabanshenas-pro.apk

اینا کاملا اشتباهه!!!

این تاپیک مربوط به «Unit 2 - Lesson 1» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «American English File»، «سطح ۴»، «کتاب کار»

لطفاً با تصویر توضیح بدید که دقیقا چی اشتباهه؟
البته ممکنه ویرایش کتاب شما با نسخه اپلیکیشن یکی نباشه از این نظر هم چک کنید

سلام apetition
بین a و petition فاصله نیافتاده و بالغات دیگه اشتباه میشه

این تاپیک مربوط به درس «داستان انگلیسی روش های خلاقانه برای رام کردن موش مسابقه» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان های کوتاه»، فصل «روش های خلاقانه برای رام کردن موش مسابقه»

سلام و خدا قوت به تیم فوق العاده ی زبانشناس
حقیقتش ابتدا برای این موضوع یه تاپیک ایجاد کردم تااینکه این تاپیک رو دیدم و متوجه شدم برای همچین مواردی تاپیک جدید دیگه نیاز نیست ایجاد کنیم. (تاپیک جدید رو پاک کردم :sweat_smile: )
خب اینم یه اشتباه لپی در ترجمه:
عبارت city break در اپ بصورت “فرار از شهر” ترجمه شده که اشتباهه. ممنون میشم اصلاحش کنید:
A city break is a short vacation or getaway to a city, typically lasting a few days. It involves exploring urban attractions, cultural sites, restaurants, and entertainment options.

متن این یونیت من با متن برنامه متفاوته
برای من third edition هست

ممنون میشم تغییر کنه

این تاپیک مربوط به «04 Track 4» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «Active Skills For Reading»، «Active Reading 2»، بخش «CD 1»

سلام وقت بخیر ویرایش نسخه اپلیکیشن با نسخه کتاب شما متفاوته و امکان تغییر متن نداریم