چالش let's talk «ریشه ها»

:joy::joy::joy::joy:
والا با عسل امتحان نکردم راستش. فردا امتحان میکنم اگه به رحمت خدا نرفتم میام میگم :sweat_smile::sweat_smile:

2 پسندیده

نمیخواد حالا خودتو به کشتن بدی :joy:
من جدا جدا میخورم جفتشونو، سعی میکنم ویدیو رو بذارم بزودی (از فردا تمرین میکنم واسه بداهه حرف زدن)

1 پسندیده

:rofl: باشه

:clap::clap::v:

2 پسندیده

دوستان اسم شهر رشت در سازمان یونسکو بعنوان شهر خلاق غذا ثبت شده :sunglasses:کاش هفته آخر چالش روهمگی بریم رشت ما همینجوریم رشتو قبول داریم…:smiling_face:

3 پسندیده

سلام من سیر دوست ندارم :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 پسندیده

سلام خب واسه شما چیزای دیگ سفارش میدیم تنوع غذای اونجا فوق العادست…

2 پسندیده

به نظر من بهترین شهر شمال لاهیجانه هم از نظر سطح فرهنگی مردم و هم از نظر طبیعت و…

2 پسندیده

چه جالبناک.پس واجب السفر شدیم به رشت :joy: :joy:
البته قطعا در اینده یه تاپیکی اقا کامبیز بزنه واسه جاهای گردشگری. دوستانم از هر شهری هستن بیان از شهرشون بگن خیلی خوبه

2 پسندیده

آره انصافا غذا های شمال خیلی خوبه.

آره لاهیجان شهر خوبیه. البته اونجا زندگی نکردم از همه شرایطش با خبر نیستم ولی قشنگیش واقعا مثال زدنیه.

چه خوب میشه یه چالش راه بندازیم درباره جاهایی که پاتوقمونن و باهاشون ارتباط مثبتی داریم صحبت کنیم ( به انگلیسی)
البته واسه زدن این چالش یکم زوده. شاید چند ماه دیگه این مورد رو راه بندازیم که همه بچه های فعال کم کم آماده تر شن.

6 پسندیده

آقا مثل همیشه عالی بود
من به افتخار شما می ایستم وبراتون دست میزنم :yum::grinning::clap::clap::ok_hand::ok_hand:

5 پسندیده

آقا شرمنده حواسم به جوابت نبود.
چاکرتم. برای حرف زدن بدون تلاش هم نیازه تمرین داشته باشی. چون خود زبان و حنجره هم نیاز به تمرین دارن. کم کم شروع کن از زمان الانت استفاده کن.

موقع استفاده از دیالوگ های من ذکر منبع فراموش نشه :joy: (شوخی)

خواهش می کنم فاطمه خانوم لطف دارید. شما جز معدود دوستانی هستید که تو این چالش خوب مشارکت داره. جا داره از شما یه تشکر ویژه کنم.
ممنونم از تلاشتون.:rose:

3 پسندیده

آقا کامبیز من ی ای مو جی استفاده کردم برا ذکر منبع ولی باز نشده :joy::yum:
شما هم از معدود افرادی هستین که تلاش وانگیزتون تونسته منو در راه هدف ثابت قدم کنه
سپاس فراوان :rose:

3 پسندیده

آقا فرزاد شما خیلی عالی هستین.از نظر من فقط ی استارت نیاز دارین ولی به این فکر نکنید که اول عالی بشین بعد شروع به صحبت فی البداهه کنید همون در حد ۱ دیقه هم باشه خوبه…از هر چیزی که یاد گرفتین استفاده کنید.البته خودتون ماشالله استادین و لازم به گفتن اینا نبود
امیدوارم به زودی به هدفتون برسین :slightly_smiling_face:

3 پسندیده

درباره ایموجی نیازه یه فاصله وسط جمله و ایموجی بزارید :grin:

ولی اون شوخی بود. :joy:

باعث افتخاره. ایشالا تا آخرش ادامه بدید و موفق باشید.

والا منم همینو میگم. صبر واسه چیه آخه. پسر به این با استعدادی :grin:

آقا شروع کن دیگه همه بهت میگن شروع کن. :joy:

3 پسندیده

این که نظر لطف شماست و باعث افتخاره :blush:

آره، کامبیز جان گفت اول جلوی آینه تمرین کنم تا راه بیفتم

چشم آقا، دیگه راه فرار نذاشتین واسم :smile:

3 پسندیده

@YoKambiz
واقعا دوستش داشتم

2 پسندیده

عالی عالی
دیگه آخه چیزی نمیشه گفت !!!