تو این نرم افزار جایی هست که املا لغاتی که برامون سخت هستش رو کار کنیم؟
این تاپیک مربوط به فصل« بسته ی اول » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه »
تو این نرم افزار جایی هست که املا لغاتی که برامون سخت هستش رو کار کنیم؟
این تاپیک مربوط به فصل« بسته ی اول » در نرمافزار «زبانشناس» است. دوره: « داستانهای بچگانه »
خیر
…
سلام دوست خوبم برای تقویت دیکته ی کلمات انگلیسی ابتدا توصیه میکنم که از تجربیات دوستان که در لینک زیر گفته شده استفاده کنید:
مورد دوم: منابع زبانشناس دارای متن و صوته، شما میتونید به دروسی که از لحاظ شنیداری به اون مسلط شدین گوش بدین و متنش رو بنویسید و در انتها با متن درس مقایسه کنید
مورد سوم :با افزایش میزان مطالعه، املا رفته رفته بهبود پیدا میکنه. مخصوصا مطالعهی کتاب های سطح بندی شدهی پکیج زیبوک در نرم افزار زبانشناس
من امروز بطور جدی بخودم قول دادم ک روزانه املا یک درس رو بهمین شیوه انجام بدم . و اتفاقا اولین درس رو عملی کردم . واقعا بهم چسبید . اینقدر لذت بردم و پر از انرژی شدم ک نمیدونی .
وقتی تصحیح کردم چند تا اشتباه داشتم در حد ی حرف اضافه و ی کلمه و ی حرف اضافه رو نشنیده بودم .
و متوجه شدم بخاطر تکرار فوق العاده زیاد این درس در گذشته ، خیلی راحت و روون ، شنیده هامو می نوشتم . خلاصه کلی کیف کردم خیلی خوب بود .
خیلی خوشحالم از این بابت دوست خوبم. دقیقا همینطوره تکرار و تمرین رمز موفقیت صد در صدی هست