رفتار جعبه لایتنر در مورد کلمات مشابه

میخواستم بدونم رفتار جعبه لایتنر در رابطه به افعال و اسامی به چه صورت هست. من کلمه Crab رو به جعبه لایتنر اضافه کردم ولی توی یه درس دیگه اگر این اسم به شکل جمع بیاد Crabs باید دوباره اون رو اضافه کنم. البته به نظرم این منطقی نیست.
همینطور هست افعالی که انتهای اونها s یا ed میگیره یا به شکل گذشته کامل نوشته می شن. در مورد این مسئله هم نمیدونم باید یک فعل رو به سه شکل مختلف توی جعبه لایتنر بزارم ( که باز هم منطقی نیست حداقل برای اضافه شدن s یا ed )یا نه.
البته اینکه جعبه لایتنر کلمات رو به صورت تک تک میاره و لیستی از کلمات نداره هم خیلی باعث کندی می شه.
درس هایی که تمام لغاتش رو بلدیم هم هیچ فرقی با بقیه دروسی که توش کلمه ای رو توی جعبه لایتنر قرار ندادیم نداره حداقل به لحاظ ظاهری مشخص نیست که دوباره برای مرور سراغش نریم. مگر اینکه تعداد لغات رو با هم مقایسه کنیم.
اصولا این که ما بریم خودمون دنبال معنی کلمه توی دیکشنری (آفلاین یا آنلاین) بگردیم و بیایم به این جعبه لایتنر اضافه کنیم یه مقدار هم زمانبره هم گیج کننده س. کاش یک دیکشنری درون خود نرم افزار وجود داشته باشه که دغدغه ی اصلی ما فهم مطالب باشه نه دنبال معنیش گشتن ( همونجوری که خودتون تاکید دارید)

3 پسندیده

مشکل کلمات مشابه در آپدیت بعدی حل میشه.

3 پسندیده

سلام وقتتون بخیر
در آپدیت فعلی میشه به صورت دستی کلمه ای وارد کرد یا عبارتی رو تغییر داد؟

سلام وقت شما هم بخیر همین الانش هم میتونید دستی لغات رو وارد کنید کافیه وارد لایتنر بشید و قسمت جستجو کلمه موردنظر رو تایپ کنید

خیلی ممنون:tulip::pray: