آیا وقت آن رسیده که فی‌البداهه انگلیسی صحبت کنم؟

راستش چندتا درس رو به 30 بار خوندن رسوندم ولی دیگه چالش lets talk نمخام متن بنویسم و بخونم البته میدونم سطحم هنوز به حد فالبداهه نرسیده چون هم ورودی زیادی نداشتم و هم دایره لغاتم پایینه. ولی گفتم دیگه خودمو زور کنم که فالبداهه انجام بدم.
میخاستم ببینم این کار درسته؟ اینکه خودمو وادار کنم؟
یا اینکه نه راحت بذارم تا زمانش برسه.؟
اخه اقا کامبیز و شما و بقیه دوستانی که سطحشون بالاس یادمه میگفتن خود کلمات به زبانشون جاری میشه

4 پسندیده

چه جالب منم برنامه این هفته م همینه
ولی ببین این اجباری که من و احتمال زیاد شما میخایم به کار ببریم نه به خاطر نمره ست نه رقابت و نه خیلی چیزایی که باعث استرس و نا امیدی درمون بشه و فقط و فقط از روی علاقه ست.خود ای جی هم داخل یکی از پادکستاش میگه برا رسیدن به هدفتون از نقطه اسایش و راحتی فاصله بگیرین و تا مدتی سراغش نرین ولی نه اینکه خودتون رو برای هدفتون عذاب بدین نه‌… منظورش اینه که ی سری مقدمات اول فراهم کنید که عاشق هدفتون باشید و با جون و دل حاضر بشید براش تلاش کنید طوری که این تلاش رو اصلا و ابدا زحمت ندونید و سختیش رو حس نکنید.‌‌…
الان برا من و شما مقدمات تا حدودی فراهمه از این نظر که ما بیشتر به پیشرفت فک میکنیم تا سختی راه
حالا اگه از نظر ذهنی آماده هستی به خودت این جمله رو بگو:
این کاری که میخام انجام بدم در حالت نرمال برای ۳ الی ۴ ماه دیگه ست ولی چون عاشق هدفم هستم همین امروز ی کوچولو میخام امتحانش کنم :wink:
بعد برو جلو ایینه در حد ۱ دیقه یا کمتر صحبت کن (البته فی البداهه).مطمئنم طوری موتورت روشن میشه که بیشتر از ۱ دیقع صحبت کرده باشی و متوجه زمان نباشی
ولی اگه دیدی این کار بهت استرس وارد میکنه که بعید میدونم اینطور باشه بگو فعلا فراموشش میکنم ی ماه دیگه امتحان میکنم.اتفاقی نمیوفته :hugs:

6 پسندیده

اشکالی نداره. از مطالب آسون شروع کنین و تیتر ها رو برای خودتون بنویسین.

4 پسندیده

سپاس عزیزم نکته جالبی بود ممنونم . البته من بدون اینکه ضبط کنم از سر شوخی با خودم سعی میکردم جمله به انگلیسی بگم ولو اشتباه ولی تاحالا ضبط نکردم جز یبار. اما حتما امتحان میکنم.

بله درسته برای شروع ادم باید یه نکات کلیدی رو بنویسه تا از اصل موضوع هنگام صحبت کردن خارج نشه
ممنون

5 پسندیده

سلام:smiley::smiley::smiley:
ی موضوعی پیش اومدع برام نتونستم به شوما نگم :grin:
من تا چن وقت پیش برای اینکه با تسلط حرف بزنم ی متن مینوشتم یجورایی میشه گف حفظش میکردم ، بعد حرف میزدم
حالا هرکجا
چن وقت پیش نتونستم متن جور کنم دیگ گفتم یجوری باید حرف بزنم ضایع نشم
رفتم شروع کردم حرف بزنم اولاش یکم من من کردم بعدش ۱۵ دقیقه روون فی البداهه تندتند حرف زدم ، البته غلطم داشتم :joy:
انقد ذوق مرگ شدم اومدم خونه نشستم ی ساعت حرف زدم‌ :joy:
دارم پیشرفتو به وضوح حس میکنم :))
خلاصع سرتونو درد نیارم زیادی ذوق زده شدم نتونستم نگم دیگ ببخشید ؛
متنم طولانی شد :expressionless: مرسی خدافظ

8 پسندیده

کلمه زور مناسب نیست. چون زور توش استرس و سختی زیادیه و هیچ لذتی توش نیست.
چیزی به اسم خود به خود بیرون اومدن از دهان وجود نداره.
شما یه مدت گوش می دید و گوش میدید و گوش میدید بعد می بینید عه من تو اینترنت این کلیپو خوب می فهمم. فلان پادکستو متوجه میشم حداقل 50 60 درصدشو. پس این نشون میده مغزتون با انگلیسی ارتباط گرفته.
اینکه کی صحبت کنیم. بستگی به خودتونه. با شناختی که از شما دارم می دونم سطحتون برخلاف اون چیزی که خودتون فکر می کنید خیلی هم خوبه.
پیشنهاد من اینه ناراحت این نشید که چرا نمیتونم الان خوب حرف بزنم. چون هنوز راه درازی در پیش دارید.
برای شروع پیشنهاد من اینه داستان ها رو تفسیر کنید. اگه دقت کرده باشید من داستان ها رو به نسبت موضوعات خیلی سنگین تر بهتر صحبت می کنم. مثلا داستان سگ ناجی خیلی مورد توجه قرار گرفت. در صورتی که ریشه ها منو راضی نکرد.
پس موضوع داستان خیلی می تونه مناسب شروع باشه.
بیاید یکم دورتون رو پر از انگلیسی کنیم.
از این به بعد هر کار که انجام می دید رو به انگلیسی بگید.
مثلا دارید اینجا پست می زارید بگید:
I’m typing something to share with the members of Zabanshenas.
جایی دارید می شینید بگید:
I’m sitting on a chair
دارید نهار می خورید:
I’m eating lunch
تموم شد
I finished the lunch.
و… هزاران عبارت رو به این راحتی می تونید تمرین کنید.
و از معجزه و دوستتون آقا یا خانوم آیینه غافل نشید. برید جلوش درباره هر چی که دوست دارید صحبت کنید. به خودتون و حرکاتتون دقت کنید.
خشک وای نستید. نیازی نیست مثله ای جی ورجه وورجه کنید.
طبیعی باشید. مثلا بخواید به یه نفر به فارسی بگید بیا اینجا در کنار استفاده از جمله " بیا اینجا" چه کارای دیگه می کنید؟ دستتون و سمتش میگیرید و اشاره می کنید بیاد اینجا.
از بدنتون استفاده کنید و بدن و صورتتون رو برای مکالمات آتی آماده کنید.
ضمنا اگه فایلی ضبط کردید و گذاشتید تو سایت خیالتون راحت هیچکس به اشتباهتون ایراد نمیگیره چون همگی اینجا مشکل داریم. من خودم به شخصه از اینکه می بینم یه نفر داره تلاش می کنه لذت می برم و دوست دارم بیشتر تلاش کنم.

شما از گام های کوچیک شروع کنید و کم کم بیاید بالا. یهو موضوع خفن انتخاب نکنید :grin: یه داستان کوچیک یا فایل کوچیک که تفسیرش براتون راحت باشه.

ضمنا یادتون نره… لذت ببرید و به خودتون استرس وارد نکنید.

ما تا جایی که بشه بهتون کمک میکنیم.

8 پسندیده

@a.bayani ممنون که این تاپیکو راه انداختی، همونطور که خودت میدونی منم تو این مرحله م، لازم بود که اطلاعات بیشتری کسب کنم
البته کامبیز جان بهم کمک خیلی زیادی کرد راجع به همین موضوع و درست هم میگه،
از آینه استفاده کردن رو امتحان میکنم مطمئنم جواب میده

ممنون از کمک هات، وقتی که بتونم فی البداهه حرف بزنم این کمک هات همیشه یادم می مونه

4 پسندیده

البته چرا این مورد رو میگن و منظور اینه بدون فکر کردن دقیقا اونچیزی که تو ذهن هست رو به زبون بیاریم.

4 پسندیده

چه نکات و توصیه های خوبی بود. تشکراااات🌹

چه خوب اره زین پس همین کار رو تمرین میکنم و اینطوری لغاتمم تقویت میشه

ما تا اینجا با کمک شما و استاد ناصری اومدیم قطعا به کمک شما هم ادامه میدیم😊

4 پسندیده

بله درسته حالا جاهایی هم که اینه نبود میشه با دوربین جلوی موبایلمون تمرین کنیم😊

3 پسندیده

سپاس
خیلی راهنمایی تون مفید بود
@a.bayani مطمئنم تا چند وقت آینده این کارو انجام میدی،ایمان دارم و مثل همیشه خوب💪
من سطحم مثل شماها نیست اما از امروز تمریناتمو شروع میکنم…تا بتونم ظرف یه ماه آینده فی البداهه ،حداقل 30ثانیه،صحبت کنم

5 پسندیده