اگه ما بخوایم چیزی که از این برنامه ی خوب عالی چمیدونم محشر یاد گرفتیم رو به دیگرانی که قبلا با کتاب های تئوری گرامر یاد میگرفتن یاد بدیم
چطوری باید این کارو بکنیم ؟ چطوری قانع کنیم طرفو مثلا دانش اموزانمونو
به نظر من تنها راهش این که به طرف بگیم بیا مکالمه کنیم چون اونا اسپیکینگ و لیستنینگ ضعیفی دارن
البته به نظر من.
اره مرسی میشه به چالش کشیدشون ولی یه کلاسن خو زیادن سخته مخصوصا وقتی خودم خعلی تسلط ندارم
من که چند موردو امتحان کردم ویژگی های زبانشناسو گفتم
بعد گفتن خب حالا چقدر یاد گرفتی
گفتم خیلی😁
گفتن بیا مکالمه کنیم
چون هنوز اعتماد به نفس ندارم قبول نکردم
ولی به نظرم وقتی تسلط ما رو ببینن خودشون مشتاق میشن نه اینکه ما بگیم بیایید یاد بگیرید
چون مکالمه تسط میخواد پیشنهادم اینه که از درسهایی که خوندین و داستانگویی کردین براشون داستان تعریف کنین.اینطوری هم مشتاق میشن و هم جذب میشن. اینکار برای خودتون هم تمرین مکالمه میشه. من زیاد انجام میدم
اره منم تسلط ندارم و اونجوری ک به فارسی میتونم حرف بزنم نمیتونم همون طور به انگلیسی منظورمو برسونم بعد میام ضایعه میشم بد میشه بزا اول خوب یاد بگیرم
داستانگویی براشون کمه باید قشنگ مسلط باشم
ممنون از نظرتون
سلام حمیده خانم
بنظرم تشویق شون کن بیان تو همین جا، تو تاپیک های رایتینگ، مکالمه یا چت های بچه های تالار یا مربی ها شرکت کنند و خودشون عملکرد بچه های اینجا رو که با زبانشناس تمرین می کنند و انگلیسی می خونند، ببینند.
من خودم تا حد امکان، تو این تاپیک ها، شرکت کرده ام.
اونایی که من میشناسم بعید میدونم باور کنن ولی بازم ممنون از نظرتون
نیاز به باور نیست! نیاز به توضیح اضافه هم نیست، حتی. چیزی که عیان هست، چه حاجت به بیان هست؟!
بیان عملکرد بچه های دیگه رو ببینن. (خودم اصلاً به کنار
)
ارع واقعا ادم انگیزش ده برابر میشه که انقد تو تالار جنب و جوش هست😂