انگليسي قدرت

سلام وقتتون بخير
من ميخام دوره انگليسي قدرت رو شروع كنم ولي روش شروع و اينكه چكاري بايد انجام بدم رو نميدونم
ممنون ميشم دوستان بهم كمك كنند

این تاپیک مربوط به درس« شتاب دهنده ی تسلط ج » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « داستان های واقعی » فصل: « نابغه ی فراموش شده »

3 پسندیده

سلام

روش خوندن دروس انگلیسی قدرت توی این مقاله توضیح داده شده

5 پسندیده

ممنون از پاسخگوييتون
امكانش ب جز اين لينك
خودتون بفرماييد چكاري بايد انجام بشه
ب زبون ساده تر

3 پسندیده

انگلیسی قدرت ۳۰ درس داره و هر قسمت شامل ۳ بخش تا درس ۸ و از درس ۹ به بعد ۴ بخش میشه
روی هر درس حداقل یک هفته باید کار بشه

متن اصلی
تو این قسمت در مورد ایده ها و … توضیح میده
و توی همین بخش در درس های اول میگه که چطوری با انگلیسی قدرت کار کنین پس نگران نباشین

لغات

توی اینجا کلمات سخت درس را اموزش میده و

داستان کوتاه

داستان کوتاه مهمترین قسمت هر درسه که یک داستان کوتاه میگه و از داستان سوالات متنوع میپرسه و هر روز تا یک هفته یا بیشتر باید کار کنین

POV

این هم از درس نه به بعد میاد که همون داستان کوتاه درس رو در زمان های گوناگون میگه و روش کار با این بخش توی اول pov درس ۹ یاد میده

7 پسندیده

ممنون دوست من ،خیلی عالی توضیح دادین ،سپاس :clap::clap::pray:

6 پسندیده

سلام دوستان زحمت کشیدن توضیحات رو دادند

همونطور که دوستان گفتند، انگلیسی قدرت 30درس هست، هر درس رو حداقل یک هفته گوش بدین،روزی 2ساعت برای این بسته وقت بزارین کافیه،هرچند خودم روزی 3ساعت برای این بسته وقت میزارم.

در روز دوبار درس اصلی، سه بار درس مینی استوری و سه بار درسpovرو گوش بدین،این حداقلشه، من خودم بعضی دروس رو تا 60بار هم گوش دادم، پس زیاد استرس نداشته باشین.

میتونین برای درس اصلی از تکنیک سایه هم استفاده کنین یا درس رو بصورت جدا روخوانی کنین.

سعی کنین انقدر گوش کنین که درس ملکه ذهنتون بشه

لغات درس رو بصورت جدا مطالعه کنین و تا جاییکه میتونین درس رو بدون توقف گوش کنین

درسنامه لغات هم زیاد مهم نیست دوروز اول گوش بدین کافیه.

هنگام گوش دادن حتما حتما نکاتی که ای جی میگه رو رعایت کنین(تکان خوردن، نفس عمیق، راه رفتن و…)گوش دادن دروس انگلیسی قدرت بدون تحرک، خیلی بازدهی رو میاره پایین ‌.

موفق باشین

6 پسندیده

ممنون از لطفتون
آیا برای شروع میشه ب متن درس هم نگاه کرد و گوش داد

3 پسندیده

بله برای یادگیری املا باید به متن درس نگاه کرد
تا جایه فکر میکنین نیازه در حین گوش دادن خط ببرین و به متن درس نگاه کنین، وقتی که حس کردین املا و ساختار درس رو یاد گرفتین و نیازی به خط بردن نیست میتونین خط نبرین و فقط گوش کینن

خود من دوروز اول که یک درس رو شروع کردم از روش خط میبرم، روز سوم به بعد اگه 3دور یک درس رو بخونم، فقط دور اول رو خط میبرم
شاید روز ششم و هفتم فقط گوش کنم و خط نبرم

پس هرکاری که فکر میکنین نیازه رو انجام بدین، بستگی به خودتون و سطحتون داره :pray:

2 پسندیده