سلام معنی این جمله چیه

معنیbaby در اینجا چیه

He has been a steak eatin’ baby all his life.

این تاپیک مربوط به درس« درس دیدگاه » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « انگلیسی قدرت » فصل: « در جستجوی معنا »

2 پسندیده

ببخشید شما چجوری دارید جلو میرید من هرسری تو یک داستان میبینمتون اینجوری خوب نیست به نظرمن انقد تندتند جلو رفتن

5 پسندیده

خب راستشو بخوایید من یه ساله دارم انگلیسی یاد میگیرم از داستان های بچه گانه شروع کردم نیمچه داستان وداستان واقعی روتموم کردم الان چهارتا درس مونده که انگلیسی قدرت رو تموم کنم
در ضمن همراه انگلیسی قدرت دارم داستانای مصور مطالعه میکنم ولی اصلا از لایتنر تا الان استفاده نکردم واسم خسته کنندس ،نمیدونم چرا اینقد سوال واسم پیش میاد:joy::thinking::joy:

2 پسندیده

با اجازه:

عبارت steak-eating baby یعنی بچه‌ی استیک-خور (حذف g آخر عبارت، نشون دهنده‌ی لهجه‌است)

یعنی همیشه استیک می‌خورده

5 پسندیده

مرسی…

3 پسندیده

طبق گفته ای جی هوگ برای اینکه یادگیریه عمیقی تو زبان داشته باشین باید حداقل هر درس رو یک هفته مطالعه کنین اما با این سرعتی که پیش میرین فکر کنم مکث و تمرینی روی درسها ندارین و صرفا درس رو میخونین و لغاتش رو در تالار میپرسین که این روش مطالعه اونی نیست که خود سازنده این دوره ازتون خواسته

7 پسندیده

من همه ی درسای قدرت رو بیست بار تکرار میکنم پس میشه سه هفته
روند یاد گیریم اینجوریه که یه هفته هر روز یک بار یه درس م میخونم بعد یه درس دیگرو استارت میزنم وبا درس قبلی مطالعه میکنم تا به تکرار بیس بار برسم همین اگرم سوالی پیش بیاد میام میپرسم

6 پسندیده

انشالا که همینطوره موفق باشین :relieved::rose:

6 پسندیده