چکار کنم مکالمم زود قوی بشه؟

نمیدونم ۹ ماه زمان زیادیه برای استفاده از زبانشناس یا نه
ولی من هنوزم اونطور که بخوام مکالمه رو یاد نگرفتم
به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

9 پسندیده

سلام شما روزی چند ساعت می خوندید ممنون میشم بگید

5 پسندیده

اغلب یک ساعت بعضی روزا هیچی بعضی روزا دو ساعت
میدونم زیاد مستمر ادامه ندادم که بخوام خیلی انتطاره نتیجه خیلی خوب داشته باشم
ولی تمام وقت آزاد رو سعی میکردم برای استفاده ازش بذارم

8 پسندیده

عزیزم نه ماه زمان زیادی نیست ،منم یک ساله به همین منوال میخونم و خب گرامرم ضعیفه چون حرف نزدم ،بستگی داره هدفتون چی باشه من از اول هدفم مالکمه نبود ولی پیشنهادم اینه اگه هدفتون مکالمه هست اصلا نگاه نکنید که سطحتون چیه شروع کنید با همین دایره لغاتی که میدونید صحبت کنید خصوصا توی تالار سعی کنید نطراتتونو ب انگلیسی ریپلای کنید برای بقیه یا مثلا یه سری بازای هستندکه شما میتونی با کاربرای خارجی در ارتباط باشی و باهاشون صحبت کنی یا یه سری از اپلیکیشن ها ،یا حتی همین اینستاگرام خودمون،سعی کنید اگه میتونید با ی بومی زبان صحبت کنید اگرم نشد ک توی همین تالار بگردید میتونید ی پارنتر خوب پیدا کنید ی تاپیکی هست که کسایی ک دنبال پارتنر میگردن اونجا میان…‌‌مثلا من خودم ی اپ شطرنج داشتم اسمش chess بود که از همه جای دنیا اونحا کاربر بود و میشد حین بازی باهاشون چت کنی،گاهی با بعضیاشون چت میکردم حین بازی،هم بازی میکردم و هم زبانم تقویت میشد
حالا من شطرنج دوست دارم شما باید بگردید برای خودتون پیدا کنید

7 پسندیده

منم هدفم مکالمه نیست بیشتر هدفم درک مطلب و نوشتن و شنیدنه توی اینا خیلی پیشرفت داشتم
ولی مکالمه نه
با این که میگم هدفم نیست اما خوب دلم میخواد یاد بگیرم
منم با speaky چت میکردم با خارجیا
ولی یه اپ بود که باید صحبت میکردی من بعد از یکمی سلام احوال پرسی دیگه جا میزدم اصلا چیزی برای گفتن نداشتم چیزی بلد نبودم که بگم

7 پسندیده

عه خوبه پس هم نظریم…مهم اینه توی چیزی که براتون کاربردی بوده پیشرفت داشتید ک خیلی خوبه👌اشکالی نداره حالا من ی راهی رو که خودم انجام میدم اینجور مواقع و جوابگو بوده رو میگم شما هم دوست داشتی تست کن
مثلا من مواقعی ک بعد از سلام و احوالپرسی کم میاوردم ،حرفی رو که میخواستم بزنم و کلماتی که معادل انگلیسیشو نمیدونستم توی گوگل ترنسلیت میزدم و شروع سعی میکردم خودم گرامرش رو درست کنم و حرف بزنم …خیلی تاثیر گذار بود چون اون لحظه دنبال کلمه میگشتم وقتی پیداش میکردم توی ذهنم ثبت میشد
ی راه دیگم واسه تقویت گرامر اینه که توی همین تالار برید توی چالش هایی مثل چالش رایتینگ و اینا یا مثلا جاهایی که بچه ها انگلیسی تایپ کردن بخونید و سعی کنید یاد بگیرید چون اغلب با سطح پایین تری صحبت کردن اسونه واسه ما که اول راهیم کمک کننده تره

6 پسندیده

ممنون از کمکتون تلاش میکنم انجام بدم

6 پسندیده

خواهش میشه موفق باشی عزیزم :heart_eyes:

5 پسندیده

سلام
با یه پارتنر مکالمه رو شروع کنید.
نظرتون؟

4 پسندیده

اره خودمم دیشب به فکرش افتادم تقریبا یکی هم پیدا کردم

3 پسندیده

چه دوره ای رو دارین مطالعه میکنید؟؟

شما روزی یک ساعت بخون ولی هر روز متعهد به خوندن باش.

و اینکه بگین میتونم یه چیزی رو راحت بهتون بگم ؟؟؟

4 پسندیده

عالیه
منم هنوز اینکار رو نکردم. معتقدم خیلی پارتنر خوب و با حوصله خیلی اثر داره.

3 پسندیده

من داستان های واقعی
من تمام تلاشم رو میکنم متعهد باشد
بفرمایید راحت باشید

4 پسندیده

اره تاثیر واقعا زیادی داره ولی به دلایلی که تنبلی جزو شه تابحال دنبالش نگشتم

3 پسندیده

من م یکم تنبلم توی زبان خونوم ولی حداقل اینجوری بهم خوش میگذره. شاید خجالت باشه که بنده هم مستثنی نیستم:)

3 پسندیده

اره منم خیلی خجالتی ام:sob::sob::sob:

3 پسندیده

چرا از انگلیسی پایه بدون تلاش شروع نکردین که ساده تر هست؟
و اینکه با توجه به توصیه دوستان پارتنر پیدا کنید

و اون چیزی که میخاستم بگم اینه که باید هر روز سعی کنی چرت چ پرت بگی. هر چی میخای بگو مثلا میخای بری ناهار بخوری بگو
I gonna to eat lunch
یا هررررر چی کلا چرت و پرت بگو . هر‌چه دل تنگ‌میخواهد بگو.
یا یه کار جالب دیگه که پیشنهاد میکنم اینه که روی چیزای داخل خونه برچسب بچسبون و اسم انگلیسی مثلا مبل ، دیوار ساعت و هر چی که هست رو بنویسی.

اینطوری وقتی راه میرس چشمتون بهشون میوفته و باهاشون جمله میسازی و چرت و پرت میگی با خودت
باید خودت بزنی کانال انگلیسی ، من زنگ میزنم به بابام میگم
Hi daddy
Where is your place
اصن نمیدونم‌ جمله درستیه یا نه
فقط میگم
بابام هم نمیفهمه من چی میگم
اما بعدش بهش میگم سلام بابا کجایی
من از بس تو خونه حرف میزنم و‌چرت و پرت میگم
مادرم و بابام hi و چند تا کلمه دیگه رو یادگرفتند.
خلاصه که باید با زبان عجین بشی و داخل زبان غوطه ور بشی تا بتونی صحبت کنی

جمله آخرم اینه که باید برای صحبت کردن دهانتو باز کنی و اصوات انگلیسی بدی بیرون

این ساده ترین توضیحی بود که میتونستم با این طرز گفتار یدم که راحت متوجه بشی

و اگر جایی از لفظ درستی استفاده نکردم دیگه ببخشید :rose::pray:t2:

8 پسندیده

:grin::grin::grin:
منم تمام تلاشم رو میکنم که تمام روز هی به انگلیسی چرت و پرت بگم
درسای انگلیسی واقعی اصلا برام سخت نیستن و خیلی لذت بخشن
واقعا این جمله واقعیه که باید دهنت باز کنی انگلیسی حرف بزنی ولی من تا الان پارتنر نداشتم با خارجی ها هم خجالت میکشم

4 پسندیده

I proposed to you to be your partner if my level wasn’t lower than you:)

البته اگه موافق چت صوتی یا متنی هستین، میتونم ازتون بخوام پارتنر زبان من باشین؟ :roll_eyes::blush:

3 پسندیده

اگر براتون دوره جالبه و زیاد سخت نیست خوبه پس.
فقط متعهد به روزی یکساعت باشید نه اینکه یه روز هیچی نخونید و یه روز دو ساعت بخونید به طور یکسان روزی یکساعت مداوم و‌متعهد

4 پسندیده