مشکل گرامری و تشخیص لهجه دارم

سلام میخواستم بدونم اینجا چرا جمله مجهوله که کنار is فعلed گرفته؟فاعلش هم که مشخصه

Dustin is excited for the winter holiday

در جمله پایین نباید از do استفاده میشد؟

My food does not taste good

و اینکه من برای گرفتن تافل شروع به یادگیری کردم و از این برنامه دارم شروع میکنم .مسلما باید لهجه آمریکن یاد بگیرم برای تافل من از چه طریقی میتونم تشخیص بدم که کدوم داستان بریتیش و امریکن هستش؟

این تاپیک مربوط به داستان« داستان 4- دخترم دانش آموز خوبی است » در نرم‌افزار «زبانشناس» است. دوره: « نیمچه داستان‌ها »

3 پسندیده

سلام ،اینجا excited به معنی هیجان زده بودن هستش،در واقع صفت هست و شکل مجهول فعل نیست.
نه باید does بیاد چون food به معنی غذا به یک چیز مفرد اشاره میکنه .اگه foods بود باید از do استفاده میشد

4 پسندیده

ممنون فقط اینکه یعنی صفت رو همیشه با ed باید استفاده کرد؟مثل Karen is bored

اگر we food بود در جمله از do استفاده میشد؟درست متوجه شدم؟

در مورد لهجه نظری ندارید؟

1 پسندیده

در مورد لهجه فقط در حال حاضر میتونین از توضیحات کلی دوره متوجه بشین که یه دوره به چه لهجه ای هست اما در آپدیت‌های اینده به صورت جداگانه برای دروس هم این مورد رو انجام میدیم

4 پسندیده

کلا ed و ing دو پسوند صفت ساز هستند. مثلا:
excite(فعل)
excited (صفت) به معنی هیجان زده
exciting (صفت) به معنی هیجان انگیز
اما کاربرد و جای استفاده اینها متفاوت است. چیزی که به شما حالتی منتقل می کند معمولا ان صفت ed دارد ولی وقتی میخواهید صفت کلی چیزی را بیان کنید کلمه مورد نظر ing می گیرد. برای مثال
I think cloudy weather is boring یعنی : من فکر میکنم هوای ابری"کسل کننده" است.
I’m bored in cloudy weather یا when the weather is cloudy it makes me bored
یعنی هوای ابری منو کسل میکنه…

در مورد food باید بگم که we food کاملا غلطه. our food درست هستش
و اینکه خیر ربطی به my نداره. در جمله ای که گفتید فاعل “my food” هست. یعنی داره به یک غذا اشاره میکنه نه غذاهای مختلف پس مفرد هست و فعل باید به شکل سوم شخص بیاد. برای اینکه do بکار بره باید به این شکل مثلا گفته می شد
my foods do not taste good
یا our foods don’t taste good

3 پسندیده