سلام دوستان من یک سوال داشتم الان واسه اینکه بخوایم کتابی رو برای خوندن انتخاب کنیم به صفحه اول درس که نگاه بکنیم برامون مینویسه سطحش سخته یا متوسطه یا ساده است اما یه جمله ای هم اون پایین مینویسه که گاهی با سطحی که میزنه برای من در تضاده ،موندم به کدوم توجه کنم کسی هست اطلاعی داشته باشه از این قضیه؟؟
مثلا مینویسه با توجه به لغاتی که میدانید برای سطح شما ساده است
بعد ی سوال دیگه اون نوار ابی رنگ اگر به سطح دشوار نزدیک تر باشه یعنی دشوارتره و اگر به سطح ساده نزدیک تر یعنی ساده یا اینکه برعکس؟
سلام وقت بخیر
اون قسمت که سطح سخت رو زده مربوط به موضوع کتاب می باشد و با توجه به دایره لغات شما که بلدید می تونید استفاده کنید.
نوارهای آبی رنگ هم با توجه به موضوع کتاب هستش نه سطحی که شما در اون هستید.ممکنه سطحی که شما در اون هستید بالاتر از سطح موضوع کتاب باشه
اهان متوجه شدم پس الان در واقع با توجه به لغات من این کتاب اسون محسوب میشه واسم؟ ممنون
سلام
اونجا که نوشته خیلی سخت یعنی به طور کلی کتاب برای سطوح پیشرفته مناسبه و نمودار هم مربوط به همون کتابه یعنی نشون میده به لحاظ لغات به کار برده شده، جملات یا همون اصطلاحات و سرعت در چه سطحی هست که میبینید که در مجموع هم به سطح دشوار نزدیکه (یعنی ربطی به سطح کاربر نداره و صرفا بیانگر سطح کتاب است)
اما در مورد سطح شما براساس لغاتی که در نرم افزار به میدانم اضافه شده و بیانگر دایره لغات شماست تعیین میشه که این دوره برای شما مناسب است ساده است یا سخته
سلام ببخشید من تازه وارد این برنامه شدم. لطفاً درمورد این برنامه توضیح دهید.
خیلیی ممنونم پس الان واسه گسترده خوانی اونایی که سطح ساده هستن مناسبن درسته؟
چطور فقط ۴۴ درصد لغات رو میدونید و نوشته ساده برای شما؟!
چون چندین فصله که هرکدوم از فصل ها چندین بخش دارن و اونارو اغلب هفتاد درصد لغاتو بلدم
خوندم یکی دو بخش ازش اسون بود
اون ۴۴ درصد در حالت کلی و همه ی بخش هارو با هم در نظر گرفته نه هر بخشی جدا جدا
سلام آره برام منم همینجوری بود
نمیدونم راستش🤔ولی اینجوری که من متوجه شدم انگار وقتی میزنه ساده که توی هر پنج الی ده خط ی کلمه جدید باشه و وقتی میزنه دشوار که بیشتر از ی کلمه توی هر پنج خط میانگین باشه
شاید واسه شما مثلا توی ی درس خیلی زیاد لغت جدید هست
شایدم اپلیکیشن اشتباه میزنه چون پیش اومده دیدم اشتباه مینزه
البته من یکبار تا اواسط سطح سه بودم ولی کاملا خالی کردم لغاتو و برگشتم از سطح یک شاید توی حافظش سیو شده به همون صورت قبلی و طبق اون لغات قبلی میگه