انشالله ![]()
سلام وحید جان
مدتی فرصت نشد عکسهای قشنگت را ببینم و لذت ببرم امیدوارم من را ببخشی بزرگوار
بسیار عالی و با هیجان هستند عکسهای زیبا و حرفه ای شما
باز هم منتظر هنرنمایی شما هستم
قربانت مصطفی ![]()
سلام به همه ی دوستان گلم و درود بر شما آقا مصطفا و عباس آقا و کلیه عزیزانی که با پیامها تصاویر و لایک های زیباتون موجب دلگرمی و ادامه ی کار این تاپیک که متعلق به خودتونه میشین.
این مکان کوچک و تاریخی که عکسشو براتون میذارم قلعه ی پرتغالی ها نام داره و واقع در بندر لنگه هستش. از این قلعه چیز زیادی باقی نمونده ولی به خوبی نمايانگر این مطلبه که هیچ قدرتی نمیتونه مدت زیادی به اشغال و حکومت بر سر مردم میهنمان ادامه بده و پایان کارش اینه که میبینین.
نکته ی جالبش اینجاست که در زمان مد آب شما نمینونین واردش بشین و برای ورود به اونجا حتما باید آب دریا پایین باشه.
ضمنا اگه دقت کنید برجک دیده بانی قلعه هم با مقداری فاصله در سمت چپ تصویر اول پيداست.
شاد و سربلند و پیروز باشید. ![]()
سلام و درود به وحید جان گل و عباس آقای عزیز
آقا وحید تشکر از توضیحات کامل شما دوست عزیز
بله دقیقا همینطور هست که می فرمایین
بازم ممنونم بخاطر این زمانی که بابت عکسها و توضیحات
موفق باشی و سفر برقرار
این جمله را الان به ذهنم رسید که برای شما گفتم و امیدوارم همه ی مردم از این عبارت استفاده کنن
و بجای سفر بی خطر بگیم سفر برقرار
شاد باشی و باشی شاد
درود بر شما
یاد رایگان سوار افتادم ![]()
درود بر شما
من با دیدن این پل از پشت همین قاب سکته رو زدم ![]()
سلام و تشکر از ارسال بازخوردتون. آره حق با شماست بعضی از بازدیدکننده ها يه کمی می ترسیدن.
ولی وقتی واردش بشین خواهید دید که اونقدرام ترسناک نیست و از اونجا بودن لذت خواهید برد.![]()
![]()
سلام شما لطف دارید.
سپاس از توجه و ارسال نظرتون
سلام دوستان عزیز و هنرمندم
این عکس مربوط به همایش بین المللی تحقیقات بازی های دیجیتال است که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
سلام به همه ی دوستان عزیز و درود بر شما آقا مصطفای گرامی.
سپاس به خاطر ارسال عکس خبری زیباتون.
![]()
![]()
سلام وحید جان عزیز
قربونت
عکس های سفر هاتون را دیگه نفرستادید
چرا
سلام برادر انشالله بقيه ی عکسهامو در اولین فرصت میفرستم. ممنون از اینکه یادآوری کردين.![]()
![]()
سلام دوستان خوبم وقتتون بخیر، عید بر همه ی عزیزان مخصوصا خانم های تاپیک مبارک.
مسیر بندر لنگه به سمت بندر خمیر تا خود بندر عباس جاده اي داره که در اکثر طول سفر از کنار دریا عبور میکنه، و به دليل سخره ای بودن ساحل، آب دریا بسیار زلال و شفافه جای همه ی دوستان خالی بود. ![]()
تپه های رسوبی زيادی هم در بین راه مشاهده میشه که زیبایی مسیر رو دوچندان میکنه.
انشالله مابقی عکسها رو در فرصتهای بعدی تقدیم میکنم.
شاد و سربلند و پیروز باشید.
سلام وحید جان گل
به به چه عکس های قشنگی
چه سفر زییایی
منم از این فرصت استفاده می کنم و این روز عزیز روز مادر و زن را به همه ی بانوان گرامی تبریک عرض می کنم.
چه قشنگ
شما ایران گردی میکنین یا چی ؟ چکا میکنین؟
سلام، من به مدت یکماه دور ایرانو گشتم و از خیلی جاهايی که تا حالا ندیده بودم بازدید کردم ولی فعلا برگشتم به شهر خودم.
انشالله تصمیم دارم سالی یه بار اين تجربه رو تکرارش کنم و بقيه ی جاهارو هم ببینم.
ممنون که پرسیدین.
واای چه عالی![]()
لایک طلایی داری
به به
پیش به سوی جهانگردی![]()
![]()
![]()
سلام وحید جان
سفر قشنگ و پر از جاذبه ای بود و تک تک عکسهای قشنگتون را دیدم و لذت بردم موفق باشی پسر
گل کاشتی ای گلم
جا داری در دلم
![]()
سپاسگزارم، با آرزوی موفقیت برای همه ی دوستان. ![]()
درود بر شما آقا مصطفای عزیز، یه تعداد کم دیگه ای از عکسهام مونده که انشالله به مرور میذارمشون اینجا.![]()