روش TPR روشی عالی برای حفظ لغات انگلیسی

یادمه تو یه کلیپ تو یوتیوب دیدم که طرف میگفت بدن همون ذهنه و امروز دقیقا با این روش قراره ثابتش کنیم. اگه حوصله‌ی خوندن متن رو نداری حتما ویدئوی زیر رو تماشا کن.

ویدئو

ببین دوست گلم مغز ما فقط تو سرمون نیست. بلکه توسط رشته‌های عصبی تو کل بدن ما پخش شده. چیزی که باید مدنظر قرار بدی اینه که باید از حداکثر پتانسیل مغزت استفاده کنی پس بهتره از بدن هم بهره ببری. اصطلاحاً بهش میگن kinesthetic method که همون روش بدنیه.

:closed_book: TPR?

روش TPR یا Total physical response روشیه که جیمز آشر اون رو برای زبان آموزی ابداع کرد. به این صورته که به جای حفظ تعاریف و مترادف یه لغت تو میای و اون رو انجام میدی. مثلا به جای اینکه حفظ کنی walk میشه راه رفتن اون رو خیلی ساده انجام میدی. پس پاشو و راه برو…

ای جی هوگ به این روش میگه action vocabulary که میشه واژگان انجامی یا هر ترجمه‌ای که تو میتونی بهش بگی.

خود من به شخصه از این روش خیلی استفاده میکنم به خصوص لغاتی که برام سخت هستند یا حوصله خوندن معانی و ترجمه و… رو ندارم. دیکشنری رو باز میکنم ببینم چیه، وقتی درک کردم از اون به بعد انجامش میدم و معنی رو دیگه چک نمیکنم.

بعضی واژگان رو مشخصاً نمیشه انجام داد. واسه همین TPR نقطه ضعف هایی هم داره که بعد جلو تر تبدیل شد به TPRS که ای جی هوگ دوره‌هاش رو به این روش ساخته.

این روش برای سطوح ابتدایی خیلی جوابه چرا که اکثر افعال و عبارات در سطوح ابتدایی قابل انجام هستند. به مرور مثل میتونی هر لغتی که شد رو با این روش یاد بگیری…

این روش رو امتحان کن و برام تجربه‌ت رو بگو

16 پسندیده

سلام چجوری میتونم با شما کلمات یا مکالمه به روش تی پی ار انجام بد؟

1 پسندیده