بسیار عالی تجربیات یک فرد چندزبانه رو انتقال میده اگه از این مجموعه لذت بردید کتاب سلاست در سه ماه رو بهتون پیشنهاد میدم
برنامه اش بسیار عالی و کاملا کاربردی است . به نظر من بی نظیره .
تنها برنامه ای که در مورد زبان به من کمک کرد.
بد نبود، حاشیه زیاد داشت
واقعا برای اولین بارکتابی رو مطالعه کردم که بصورت سلیس وروان نحوه آموختن زبان انگلیسی روارائه میکنه،ممنون ازشمادوستان خوب
سلام وقت بخیر
موافقم حاشیه زیاد داشت
کتاب سلاست در سه ماه به نظرم نسخه کاملتر این کتاب هستش
Great
فقط کاش هزنه نمیخواست
It’s a good book. It has different aspects for better English learning. by studying this book you can prepare yourself for individual learning.
این دوره در لیست ترجمه هستش ولی زمان میبره چون اولویت ترجمه با دوره های سطح پایین تر هستش
دوست گرامی بخش بزرگی از دورههای اپلیکیشن زبانشناس مثل داستانهای کودکانه و مصور، دورههای انگلیسی بدون تلاش و … به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرارگرفته که میتونین از اونا استفاده کنین.
امکانات اپلیکیشن هم مثل هایلایت لغات، جعبه لایتنر تعاملی، دیکشنریها، آمار پیشرفت تحصیلی و… در ابتدا قابل دسترسی هستند تا بتونید این امکانات رو به صورت رایگان تست کنید.
اما پس از مدت کوتاهی این امکانات غیر فعال میشن و برای فعالسازی مجددشو نیاز به خرید اشتراک دارین.
هزینهی اشتراکی که شما پرداخت میکنید، صرفا جهت بهبود خدمات تیم زبانشناس و توسعهی آموزش زبان انگلیسی در بستر اپلیکیشن خرج میشه