ارزیابی دوره «راه زبانشناس»

ارزیابی دوره «راه زبانشناس»
none 4.405405405405405 37

بسیار عالی تجربیات یک فرد چندزبانه رو انتقال میده اگه از این مجموعه لذت بردید کتاب سلاست در سه ماه رو بهتون پیشنهاد میدم

1 پسندیده

برنامه اش بسیار عالی و کاملا کاربردی است . به نظر من بی نظیره .

2 پسندیده

تنها برنامه ای که در مورد زبان به من کمک کرد.

2 پسندیده

بد نبود، حاشیه زیاد داشت

1 پسندیده

واقعا برای اولین بارکتابی رو مطالعه کردم که بصورت سلیس وروان نحوه آموختن زبان انگلیسی روارائه میکنه،ممنون ازشمادوستان خوب

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
موافقم حاشیه زیاد داشت
کتاب سلاست در سه ماه به نظرم نسخه کاملتر این کتاب هستش

Great :ok_hand:
فقط کاش هزنه نمیخواست

It’s a good book. It has different aspects for better English learning. by studying this book you can prepare yourself for individual learning.

1 پسندیده

این دوره در لیست ترجمه هستش ولی زمان می‌بره چون اولویت ترجمه با دوره های سطح پایین تر هستش

دوست گرامی بخش بزرگی از دوره‌های اپلیکیشن زبانشناس مثل داستان‌های کودکانه و مصور، دوره‌های انگلیسی بدون تلاش و … به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرار‌گرفته که می‌تونین‌ از اونا استفاده کنین.

امکانات اپلیکیشن هم مثل هایلایت لغات، جعبه لایتنر تعاملی، دیکشنری‌ها، آمار پیشرفت تحصیلی و… در ابتدا قابل دسترسی هستند تا بتونید این امکانات رو به صورت رایگان تست کنید.

اما پس از مدت کوتاهی این امکانات غیر فعال میشن و برای فعالسازی مجددشو نیاز به خرید اشتراک دارین.

هزینه‌ی اشتراکی که شما پرداخت می‌کنید، صرفا جهت بهبود خدمات تیم زبانشناس و توسعه‌ی آموزش زبان انگلیسی در بستر اپلیکیشن خرج میشه :rose: