سلام.وقتتون بخیر.ضمن سپاس فراوان بابت تمامی زحماتتون،خواستم راهنمایی بفرمایید که وقتی دوره ای رو اضافه میکنیم دقیقا ازکجاباید دسترسی بهش پیداکنیم؟من حین اضافه کردن دوره ها متوجه شدم نمیتونم دره جدید رو پیدا کنم!خوشحال میشم راهنمایی کنید.پاینده باشید
======================
این تاپیک مربوط به درس «درس اصلی» در اپلیکیشن زبانشناس است (دوره «بسته ی انگلیسی قدرت»، فصل «مقدمه ای بر بسته انگلیسی قدرت»)
دقیق نمیتونم توضیح بدم.
ولی هر موقع تو لاینتر یا تو یه درس یه لغت هایلایتی رو باز کنید و مرور کنید یا لغتی رو از آبی به سفید در بیارید این شاخص بالا میره.
شیوه محاسباتش رو نمیدونم حقیقتش
@golmirzaei علی آقا لطفا میشه بگید چجوری محاسبه میشه ؟
باورت میشه منم نمیدونم
ولی دیروز این شاخص رو به 114 رسوندم
چون هایلایتای داخل برنامه رو مرور میکردم فقط واسه بسته قدرت رو البته.
دقیق نمیدونم 114 تا یعنی میزان کل لغتایی که مرور کردم یا نه
بابت تالار و امکانتش هم همینطور
درباره اموزش کامل اپ باید صبر کنیم آقای ناصری بیاد
اومد برای این موارد یه تاپیک آموزشی میزنم که هر کی سوال پرسید بفرستیمشون برن اون تاپیکا.
هنوز من نمیدونم جوجه من کی قراره به سطح بعد بره
هر چی دایره لغاتم بالا میره بازم تغییر نمیکنه
ببخشید یه چند روزی نبودم. رفتم مسافرت تو محدوده این آقا کامبیز دیگه نذاشتن برگردم
تغییر وضعیت هر لغت یک امتیاز معادل داره که مجموع اون در روز میشه شاخص لغت. امتیازها هم به شرح زیر است
از زرد به سفید: ۱ امتیاز
از هر رنگی به زرد: ۲ به توان ۶ منهای شماره خانه لایتنر (جدید)
مثال:
لغتی را تازه به لایتنر اضافهکرده اید (خانه ۱) سپس آن را با فشردن دکمه میدانم به خانه بعد میفرستید. امتیاز pow(2,6-2) = 0.06
لغتی در خانه ۲ لایتنر هست سپس آن را با فشردن دکمه میدانم به خانه بعد میفرستید. امتیاز pow(2,6-3) = 0.12
لغتی را تا خانه آخر لایتنر پیش بردهاید و سپس روی دکمه میدانم میزنید و لغت سفید میشود. امتیاز 1
لغتی را به لایتنر اضافه کرده اید و ۲ مرحله پیش بردهاید سپس تصمیم میگیرید که آن را سفید کنید. امتیاز 1
لغتی را از آبی به لایتنر اضافه میکنید. امتیاز pow(2,6-1) = 0.03
لغتی را از حالت آبی سفید میکنید. امتیاز 0
البته رند کردم اعشار رو