what abstract concept are we trying to comprehend today
Abstract نوشته شده بود ک معنی ایده میده و همینطورconcept این معنی برای این کلمه ها درسته و معنیشون تو این جمله چی میشه
این تاپیک مربوط به فصل «بخش 04» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. «ظاهر باطن»
what abstract concept are we trying to comprehend today
Abstract نوشته شده بود ک معنی ایده میده و همینطورconcept این معنی برای این کلمه ها درسته و معنیشون تو این جمله چی میشه
این تاپیک مربوط به فصل «بخش 04» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. «ظاهر باطن»
سلام وقت بخیر
میشه دقیقا چیزی که توی فارسی بهش میگیم «مفهوم انتزاعی». یعنی چیزی که شاید ما به ازای عینی نداشته باشه و حاصل تفکر و احساس هست.
مثلا وقتی من میگم انسانیت، میگم عشق، میگم فکر، این یه چیز فیزیکی و مادی نیست که بهش توی جهان اشاره کنم یا لمسش کنم و بهتون نشون بدم. بلکه مفهوم انتزاعیه.
باسلام ووقت بخیر مربی گرامی
وقتی فردی برای بیان جمله ،مثال میزنه و شاهد میاره ،طبق اصول سایکولوژی ذهنش با مثالهایی که میزنه اجین هست و حداقل اینکه براش ارزش داره، مثالهای شما : انسانیت،عشق،فکر چه مثلث جالبی ،جالبتر از اون اشتراک این سه هست که بسیار عالیه ،سپاس از ذهن زیبا و مثبت شما
دقیقا.ممنونم ازین یادآوری بجاومناسب.
خانم علوی عزیز،این احاطه وتسلط شما به ترجمه ،آگاهی عمیقتون نسبت به مباحث،و تعهد واحساس مسئولیت نسبت به حرفه تون واقعا مثال زدنی وقابل تقدیرو وجودتون باعث افتخاره.
خیلی ممنونیم اززحمات همیشگی شما.
من معمولا برای پرهیز ازشلوغی تاپیکها،فقط لایک میکنم.ولی اینبار دیگه نتونستم به لایک بسنده کنم.
از دوست عزیزیکه این سوال را پرسیدن هم تشکرمیکنم،وهم عذر خواهی اگه باعث شلوغ شدن تاپیکتون شدم.
آرزوی سلامتی و موفقیت روزافزون برای همه