این کتاب خیلی خوبیه
سلام به همه عزیزان
امیدوارم که سال خوبی رو شروع کرده باشید.
دوستانی که علاقه مند به کلیدر هستند فیدیبو تخفیف ۷۰ درصد گذاشته
سلام مرسی از اطلاع رسانی
سلامت باشید
سلام به همه
سال نو مبارک
کتاب تخت خوابت را مرتب کن
تموم شد و کتاب قشنگی بود که ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا ،ده درس رو در خلال داستان تعریف می کنه . آخرکتاب هم باز خلاصه اشو می گه
جذاب یود برام. کتاب در حوزه موفقیت و خودیاری هست. حجمش هم کمه.
این یکی کتاب ،در مورد همه چی هست .کتاب روانشناختی اجتماعیه و مثل اینه که تو کانال تلگرام یه آدم معمولی اهل کتاب و فیلم و… رو دنبال می کنی.
جایی فیلمی پیشنهاد داده و جایی من باب زندگی توصیه هایی می کنه.
مثلا این قسمت:
" نیاز نیست پر مشغله باشید، نیاز نیست وجود خود را لز نظر فایده داشتن یا نداشتن توجیه کنید. استراحت کردن یکی از بخش های ضروری بقاست، یکی از بخش های ضروری وجود ما، مثل بقیه جانوران… درست همان طور که بین نت ها باید سکوت باشد تا موسیقی زیبا شود و در جمله به نقطه و ویرگول نیاز داریم تا متن انسجام پیدا کند. "
سلام و درود بر شما سمیرا خانم
مرسی از معرفی کتاب قشنگتون
من هم میخوام یک کتاب امروز به شما و دوستان عزیزم معرفی کنم
نام کتاب
100 غذای برتر برای سلامتی و تندرستی
دوستان عزیز و کتاب خوانم توجه کنید صفحه ی اطلاعات ناشر را میگذارم که اگه بخواهید تهیه کنید بتونید.
اینم یک صفحه از کتاب برای نمونه
سلام و تشکر از شما آقا کامران عزیز
سلام به همۀ دوستان؛ خوشحالم که دوباره اینجا میبینمتون
کامنت آقا مصطفی رو ریپلای میکنم؛ چون روز بزرگداشت معلمه و من از صبح امروز دارم به این موضوع فکر میکنم که ایشون چنین جایگاه و مرتبهای در زندگی من دارن
نمیدونم همچنان تشریف میارید سایت یا نه؛ اما بههرحال قصد داشتم به این بهانه ازتون تشکر کنم. هرآنچه از تغییر بینش و بنیان فکری-اخلاقی که در طول این یکسال تجربه کردهم، لااقل مختصر ریشهای در همون مراودات کوتاه من و شما داشته و از این بابت ازتون بیاندازه سپاسگزارم
حالا که در این تاپیک اینها رو مینویسم، مطالعۀ یک کتاب بسیار بسیار خواندنی رو به همۀ دوستان اکیدا توصیه میکنم:
تازه این کتاب رو تموم کردم و دوسش داشتم.
تو زمینه ی کسب و کار هست،انگار بابا و پدرشوهرم برام حرف می زدن و می گفتن که بخوام موفق بشم تو زمینه کسب و کار ،کدوم راه رو برم .( چون با این دو بزرگوار راجع به همین موضوعات حرف می زنیم گاهی )
یه جورایی پر از نصیحت کردن بود ولی با مثال هایی از کار خودش .
نویسنده “وو چونگ کیم” موسس “دوو” هست که شما فکر کن ،یه ادم به این مهمی نشسته جلوت و داره بهت راه و روش بهتر کار کردن و زندگی کردن رو یاد میده .
از این کتاب فهمیدم :
این آدم هایی که خیلی شناخته شده هستند ، تمام فکر و ذکرشون رو گذاشتن روی یه کار . گاهی شاید چیزهایی رو فدا کردن و اون کاری که به واسطه اش مشهور شدن ،شده اولویت اول زندگیشون. مثلا شاید خانواده رو کمتر می بینند و یا کمتر به تفریح می رن.
جایی گفته بود ،کار نکنید برای رفع وظیفه.
شغلی که براش کار میکنید رو از خودتون بدونید و فقط نخواین ساعت بزنین.
گاهی خرج کردن ،شاید به نظر بد برسه و اسراف باشه ولی در اینده براتون سوددهی داره مثل استخدام نیروهای متخصص به جای کسایی که پول کمتری می گیرن ولی اون طور که باید کار نمی کنند .
و …
به نظر من این کتاب می تونه خیلی بهت کمک کنه و هر کس باتوجه به موقعیتش ازش برداشت های مختلف برداره و تو زندگیش به کار بگیره
سلام و درود بر شما
اولا تشکر از معرفی و توضیح کتاب سمیرا خانم
البته درسته موفقیت شغلی به تمرکز روی یه کار بستگی زیادی داره ولی باید دید آیا شخص این کاره هست یا نه
میدونید مث استعداد داشتن هست که می دونیم همه دارای استعداد های فوق العاده ای هستیم ولی در یک کار و یا رشته بیشتر تاثیر گذار هستیم و بالطبع موفق تر
مثل یه بازیکنی که پس از چند سال بازی متوجه میشه استعداد کار بازیگری هم چه بسا بهتر داره ولی البته اگه مشهوری بازیکنی نداشت شاید اصلا به حرفه ی بازیگری دعوت نمیشد.
پس موفقیت یک موهبت الهی است که در زندگی هر کس فرق داره و درجات متفاوتی دارد و باید دید شاخص موفقیت چیست و چی تعریف میشه.
به نظر من صاحب یک خودروسازی بزرگ همانطور موفقه که تعمیرکار همون خودرو
و هر کس در کار خودش با تلاشش کار میکنه و به هدفش میرسه آدم موفقی هست و قابل تقدیر
تشکر از ارائه مطالب کتاب
مرسی بابت بازخوردتون آقا مصطفی.کاملا باهاتون موافقم.
اتفاقا خودم همین نکته رو دو روز پیش جایی گفتم.
این که اگه می بینی یکی خیلی سر و صدا کرده و اسمش برای کار خاصی مشهور شده ،چون اون شخص اولویتش رو گذاشته برای اون کار .
از نظر من بانویی که تربیت فرزندش براش اولویته ،اگه اخر کار از خودش راضی باشه ،اونم موفقه.
متاسفانه الان جور دیگه دیده میشه ، بخاطر سوشال مدیا و تزیینات پشتش ،شاید این برداشت بشه که چقدر بقیه موفقن و من عقب افتادم.
توی جایی از کتاب گفته که من خیلی از جلسات مهم خانوادگی ام رو نتونستم شرکت کنم، چون کار براش اولویت داشته .
نه اون اشتباه می کنه ، نه ما .
فقط اولویت هامون با هم فرق می کنه .
جایی از همین کتاب هم گفته که ، هر کسی را بهر کاری ساختن. حتی می گه اگه پول زیادی داری که نمی دونی چطور خرجش کنی ،بده به یکی که بلده برات مدیریت کنه و مثال می زنه که یکی از نیروهای کارشون خرجش از برجش بیشتر بود و لباس خیلی و شیک و گرونی پوشیده بود . اونو تو کار دیگه گذاشتن که این اخلاقش رو به بقیه انتقال نده. خیلی ازش خوشم اومد. جالب بود برام
سلام وقتتون بخیر
بله درسته یه ضرب المثل داريم میگه :
با سر راه بری کلاه پاره میشه
با پا راه بری کفش
در تایید حرفای شما و مطالب کار و زندگی
از مطالب جالب کتاب
ما هر چی داریم از قدیمی ها داریم پای صحبتشون بشینید و از تجربه هاشون استفاده کنید. خدا رحمت کنه پدرم همیشه میگفت این صحبتهای من را باید با طلا قاب کنید و به دیوار بزنید هر روز جلوی چشماتون باشه.
شاد باشید و سلامت
قانون پنج ثانیه
خلاصه اش رو بخوام بگم :
اون موقعی که تصمیم به انجام کاری گرفتی ،۵ ثانیه وقت داری تا پاشی و اقدام کنی!
بعد ۵ ثانیه اونقدر افکارت جلوت رو می گیره که مانع انجامش میشه .
مثلا می خوای ظرف بشوری ،
۵
۴
۳
۲
۱
خب ،اگه بلند شدی ،ظرفا شسته میشه و اگه تعلل کردی ،ذهنت می گه ،حالا یه کلیپ طنز ببین . حالا موهاتو شونه کن .
حالا …
حالا یه کلیپ دیدن همانا و وقفه طولانی بین کارت انداختن همانا.
جایی هم می گه تو باید شجاعت انجام اون کار رو داشته باشی.
مثلا من یکی خیلی سختمه زنگ بزنم به مشتری بگم پول واریز کن. مدام به این فکر می کنم که، اگه نداشت چی؟
اگه درموردم فکر بد کرد که خسیسه چی ؟
اگه مشتری بپره چی؟
به جای این فکرها فقط باید زنگ بزنم، قبل اینکه ۵ ثانیه تموم بشه.
چیزی که تو کتاب جدید می دیدم این بود که یه سخنرانی تد داشته نویسنده،و همه بخاطر اون سخنرانی بهش ایمیل زده بودن و تشکر کرده بودن و اون همین نظرات رو اورده بود تو کتابش . چیزی مثل هایلایت رضایت مشتری در اینستاگرام
ولی کل کتاب همون نکته بود.
آخرای کتاب از بس تکراری شده بود، رهاش کردم ولی شاید برگشتم و تمومش کردم. حس می کنم نکاتی داشته باشه.
خب، می خوام کمی از کتابای دختر عمو فاصله بگیرم. همه ی موضوعات با این که مورد علاقه ام بود ولی حس می کنم داره برام تکراری می شه . یه چند تا کتاب با موضوع دیگه بخونم و باز برگردم به همین کتابا.
البته در ادامه قبلی بگم. من برای خودم به قانون دارم ،اسمش رو هم گذاشتم " اگه الان نه،پس کی؟ "
با همین یه جمله خیلی کارام رو پیش بردم . مثلا
اگه الان زبان نخونم ،پس کی ؟
اگه الان وقت مسافرت رفتن نیست،پس کی ؟
اگه این موقع صبح نباید پیاده روی رفت ،پس کی ؟
اگه الان نرم پی اون چیزی که تو ذهنمه ،پس کی ؟
.
.
.
نمی دونم اون قانون بالا می تونه مکمل این قانون باشه یا نه، هر چه که هست جفتشون رو دوست داشتم و برام مفید بوده.
امیدوارم شما ها هم دوسش داشته باشین
سپاس ازت سمیرای عزیزم، فقط اگه تو اون پنج ثانیه فکر ها و کارهای معقولی به ذهنت نرسید چی؟
ولی نظر خودمم همینه به جای نظریه پردازی و تعلل پاشیم کار رو انجام بدیم
۵ ثانیه نفس عمیق بکش، یادت میره