این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب «ثروتمندترین مرد بابل» در اپلیکیشن زبانشناس است.
توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن نمره ادیبل: 4.6 ژانر: کسب و کار/ یکی از کتاب های الهام بخش و زیبا در زمینه موفقیت و ثروت، کتاب ثروتمندترین مرد بابل نوشته جورج کلاسون است. اینکه نام کتاب ثروتمندترین مرد بابل است به این جهت است که بابل یکی از ثروتمندترین و باشکوه ترین شهرهایی که می توان در تاریخ دید، شهری که به نماد ثروت مشهور است.جورج کلاسون کتاب ثروتمندترین مرد بابل را در سال 1926 منتشر کرد برای تبدیل این آرزوها و خواسته ها به واقعیت، شما باید در مسایل مالی موفق باشید. در این کتاب استفاده از قوانین مالی به شکل روشنی توضیح داده شده است. بگذارید این قوانین شما را از رنج های یک جیب خالی به سمت یک زندگی سرشارتر و شادتر با جیب های پر از پول راهنمایی کنند. با خواندن این کتاب نگرشی جدید در مورد مدیریت مالی بدست می آورید. در این کتاب شما از زبان تجار و بازارگانان یاد می گیرید که چگونه درآمد بیشتری داشته باشید، از شر بدهی ها خلاص شوید و چگونه سرمایه گذاری های عاقلانه انجام دهید، تا بتوانید یک ثروت ماندگار ایجاد کنید و به استقلال مالی برسید.
سطح: خیلی سخت
سلام و خداقوت به تیم فوق العاده زبانشناس
کتاب بسیار خوبی در زمینه مدیریت مالی بود
۱.یک دهم از درآمدت رو جمع کن که بعدا باهاش سرمایه گذاری کنی
۲.هفت دهم درآمدت رو خرج خانه و خانواده بکن (نه کمتر و نه بیشتر)برای مایحتاج روزانه
۳.دو دهم درآمدت رو برای پرداخت بدهی هات اختصاص بده
۴.به کسی که مطمئن هستی که در کاری که میخواد سرمایه گذاری کنه موفق نمیشه چون آشنایی باهاش نداره و داره از افراد نامناسبی مشورت میگیره پول قرض نده چون هم داری به خودت بدی میکنی و هم به طرف مقابل
سلام.
من اسم این کتاب را خیلی شنیدم، در جهان شناخته شده است و یادآور خردمندی سرزمین های همسایه ما. اما این کتاب برای من به روانی سایر کتابهای شناخته شده حوزه توسعه فردی نبود. یعنی برای من نشد راحت گوش کرد و مشغول یه کار دیگه شد و کامل مطلب را فهمید. دقت میخواد و یادگیری کلمات جدید زیاد.
سلام وقت بخییر
ببخشید یه سوال این زبان بنظر یک مقدار قدیمی بنظر میرسه با انگلیسی نوین یک مقدار فرق داره
آیا میشه توضیحی بدین که چه نوع لهجه ای هست ؟؟
چون خیلی از کلماتش بسیار نا آشنا ست و با انگلیسی نوین انگار فرق داره
آیا قدیمیه نوع نوشتار ؟؟؟
مثل فارسی قدیمی ؟؟
سلام کتاب “ثروتمندترین مرد بابل” اگرچه حاوی مفاهیم ارزشمندی درباره مدیریت مالی است اما به زبان انگلیسی نسبتا قدیمی نوشته شده.
لهجه توی قسمت توضیحات ثبت شده و امریکنه