ارزیابی شما از کتاب «چهار میثاق»

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کتاب «چهار میثاق» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن/ امتیاز: 4.7/ ژانر: موفقیت و انگیزشی/ کتاب چهار میثاق از باور‌های سرخپوستی دون میگوئل روئیز نشات می‌گیرد و به نوعی ساده شده‌ی آموزه‌های سرخپوستان تولتِک است و چهار باوری که انسان‌ها را محدود می‌کند، شادی‌ها را می‌ربایند و رنج غیرضروری ایجاد می‌کنند را آشکار می‌سازد. این کتاب تا چندین سال پس از انتشارش، در لیست پر‌فروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز قرار داشت. این اثر رمز مهمی را فاش می‌کند، که به سرعت می‌تواند زندگی ما را به تجربه‌ی نو و تازه‌ای از آزادی، شادی واقعی و عشق تبدیل کند. دون میگوئل روئیز (Don Miguel Ruiz) از سرخ‌پوستان آمریکای مرکزی و اهل مکزیک، عقیده دارد که انسان‌ها نباید نسبت به خودشان خشم، قضاوت و سرزنش داشته باشند. آن‌ها باید با خود در صلح باشند. او این موضوعات را در چهار قاعده ساده و جامع خلاصه کرده و در این کتاب هر یک را جداگانه توضیح می‌دهد. او منبع اعتقادات و تفکرات خود را در این اثر نشان می‌دهد و ما را از شادی و ایجاد درد و رنج بی‌نیاز می‌کند.

سطح: متوسط

بسیار جذاب و خواندنی بود و متن این کتاب پر بود از نکات آموزنده ای که باعث میشن زندگی رو راحتتر بگیریم و به معنی واقعی کلمه فقط عشق بورزیم و خودمون باشیم.
باتشکر از تیم خوب زبانشناس
خداقوت

I’ve just finished this book right now and I think it’s a good idea to leave a comment.
The book was great. It opened my eyes to see the world in a different way that I’ve never experienced before.
It was the first book I’ve read in zabanshenas and it motivated me to continue learning english with this app.

1 پسندیده

متن نسبت به صوت تفاوت داشت و ویراستش فرق می کرد

به نظر من فوق العاده بود و حتما پیشنهاد میکنم بخونین.
هم مطالب آموزنده و تاثیرگذاری داشت و هم صدای راوی خوب بود.

1 پسندیده

این درس واقعا خیلی خوب بود توصیه میکنم ببینید

کتاب فوق العاده ای هستش، خیلی مطالب آموزنده ای در جهت باز کردن افق دید ما به زندگی بیان میکنه و راه های رهایی از محدودیت های درونی رو به زبان ساده یاد میده، متن روان و قابل فهمی داره و کلمات سخت زیادی نداره، صدای راوی واقعا دلنشین و تاثیر گذاره، حتما حتما بخونید لذت خواهید برد.

عالی

Liked a book a lot

بی نظیر بی نظیر بی نظیرررررر
به شدت پیشنهاد میشه
نه یک بار بلکه چند بار خوندش هم می ارزه!

بهترین کتابه،توی خوندنش شک نکنید