مشکل در اضافه کردن کلمات به لاینتر لطفا رسیدگی کنید و مشکل داشتم در نوشتار

سلام خدمت عوامل زبان شناس خواستم اطلاع بدم بعضی از کلمات تو این درس رو نمیشه به لاینتر اضافه کنیم روش که میزنیم یا نمیاد یا یه چیز بی ربط میاد و این رو هم اصافه کنم متاسفانه انگار این درس مشکلات نوشتاری هم داره حالا تردید دارم ادامه بدم این بخش رو یا نه نمیدونم تو قسمتای دیگشم همین طوره؟

مثل ننوشتم youدر جمله what are you saying
یا اون قسمت که داره در مورد گره زدن طناب میگه این قسمتش رو انگار گوینده یه چیز اضاف میگه که در نوشتار نیست
I rememberd with ease how to tie the ropes and the best Technique

عکسم فرستادم اینجا the best techniqueچطوری معنی میشه یه جوریه بعد انگار گوینده هم چیز دیگه میگه ممنون

این تاپیک مربوط به درس «Like riding a bike» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «زبان انگلیسی روزمره ی ما»

بریتیش کانسیل فک کنم نسخه نوشتاریش امادست و کار تایپیست فک نکنم باشه. وسواس پیدا کردید تو لیسنینگ خوبه با دقت گوش میدید😊. اون عبارات که کامل نمیاد دستی وارد کن شاید اومد و اینکه چون کامپیوتری هست طبیعیه که تو اوردن معنی درست اشتباهاتی بشه.اما خب دوستان زبانشناس دارن تلاششون رو میکنن که هر روز بهتر شه. اتفاقا این اشتباهات برا من جالبن چون باعث میشن یه کاری بکنم😊

1 پسندیده

بله ممنون میدونم اما خواستم اطلاع یدم که درست بشه من خودم گزینه ای ندارم که بخام درستش کنم
و اینکه خوب الان من خودمم در مورد اون قسمت تکنیک متوجه نمیشم که چی میگه که بخوام حتی دریت کنم معنیشم بلد نبود برای همین پرسیدم که با کمک دوستان مشکلات من در ابن قسمت حل بشه وگرنه من خودم هم خیلی چیزا دیدم که ازش گذشتم و خودم سعی کردم درستش پیدا کنم چون به هر حال پیش میاد مجموعه ای به ابن خوبی طبیعیه مسکلاتی هم داشته باشه من از این بابت بسیار از عوامل کارشناسا و همه کسانی که در زبانشناس دخیلن متشکرم

2 پسندیده

اره اطلاع بدید حتما اقدام میکنن. امیدوارم مشکلتون حل شده.

1 پسندیده