تعدادلغات در سطح ۶

روز بخیر
سطح ۶ آخرین سطح زبانشناس است. چرا در سطح ۶ تعداد لغات مثل بقیه سطوح مشخص نمیشود؟

برای رسیدن به سطح ۱ باید ۱۰۰ لغت یاد بگیرین

برای رسیدن به سطح ۲ باید ۵۰۰ لغت یاد بگیرین

برای رسیدن به سطح ۳ باید ۲۰۰۰ لغت یاد بگیرین

برای رسیدن به سطح ۴ باید ۶۰۰۰ لغت یاد بگیرین

برای رسیدن به سطح ۵ باید ۱۲۰۰۰ لغت یاد بگیرین

برای رسیدن به سطح ۶ باید ۲۰۰۰۰ لغت یاد بگیرین

سطح ۶ در واقع آخرین سطح اپلیکیشن هست دوست خوبم

11 پسندیده

بله متوجه هستم و ممنون از پاسختان
مشکل اینجاست که تعدادلغات در سطح ۶ درج نمیشود و معیاری برای پیشرفت نداریم. از وقتی وارد این سطح شده ام انگیزه ام کم شده چون نمیدانم هر روز چقدر پیشرفت دارم

2 پسندیده

چون اخرین سطح هست به این شکله اما من این مورد رو با همکاران درمیون میذارم که براش فکری بکنن حتما

3 پسندیده

يادگيري لغات هر مرحله مجزا از مرحله قبل هست؟يا مراحل قبلي رو هم شامل ميشه

1 پسندیده

بله مجزا از مرحله قبل هست دوست خوبم. هر سطح یک تعداد لغت تعریف شده برای یادگیری

3 پسندیده

سلام اینطور ک شما گفتین کل زبانشناس حدود ۲۰هزار لغته درسته؟
ولی من یکجا دیدم نوشته لود برای مکالمات روزمره ۳هزار لغت کافیه میشه بفرمایید ک اگه ۳ هزار تا کافیه الباقیش لغات در چ موردی هستن ؟ منظورم ادبی یا تخصصی هستن یا نه ۳هزار تا کافی نبوده و این ۲۰ هزار واژه های ضروری هست؟

1 پسندیده

سلام وقت بخیر
با اجازه من پاسختون رو میدم.

@zahra73731

۲۰ هزار کلمه به کل کلمات موجود در زبان انگلیسی اشاره داره. یعنی همه کلماتی که در فرهنگ لغت وجود داره، از جمله کلمات تخصصی، قدیمی، ادبی و … .

۳ هزار کلمه به کلمات ضروری برای مکالمات روزمره اشاره داره. این لغات شامل واژگان پایه، فعل‌ها، صفت‌ها و عباراتیه که برای برقراری ارتباط در موقعیت‌های مختلف روزمره به کار می‌ره.

حالا چرا ۳ هزار کلمه برای مکالمات روزمره کافی است؟

با مسلط شدن حدود ۳ هزار کلمه، می‌تونید در بسیاری از موقعیت‌های روزمره مثل خرید، غذا خوردن، مسافرت، و صحبت کردن درباره موضوعات عمومی به راحتی ارتباط برقرار کنید.

این تعداد کلمه به شما اجازه می‌ده تا بتونید جملات ساده و روان رو‌بسازید و منظور خودتون به خوبی بیان کنید.

و حالا بقیه لغات برای چه مواردی استفاده می‌شه؟

لغات تخصصی در زمینه‌های خاصی مثل پزشکی، مهندسی، حقوق و … استفاده می‌شه.

لغات ادبی در متون ادبی، شعر و … به کار می‌ره.

لغات قدیمی در زبان‌های قدیمی‌تر استفاده می‌شدند و امروزه کمتر به کار میبرند.

لغات فنی برای توصیف مفاهیم علمی و فنی استفاده می‌شه.

آیا ۳ هزار کلمه کافی است؟

اگر هدفتون فقط برقراری ارتباط در موقعیت‌های روزمره ست، ۳ هزار کلمه می‌تونه کافی باشه.

و اما اگر می‌خواید به زبان تسلط کامل پیدا کنید و در همه زمینه‌ها به راحتی صحبت کنید، باید دایره لغاتتون رو گسترش بدید.

در نهایت، تعداد لغات مورد نیاز به عوامل مختلفی بستگی داره:

هدفتون از یادگیری زبان چیه؟ آیا می‌خواید فقط صحبت کنید یا می‌خواید بنویسید و مطالعه کنید؟

یا اینکه در یه زمینه تخصصی کار می‌کنید، نیاز به یادگیری لغات تخصصی دارید.‌

شما هرچه بیشتر مطالعه کنید و تمرین کنید، دایره لغاتتون گسترده‌تر خواهد شد.

بنابراین، ۲۰ هزار کلمه کل واژگان زبان انگلیسیه و ۳ هزار کلمه برای مکالمات روزمره کافیه. اما برای تسلط کامل به زبان، باید فراتر از ۳ هزار کلمه رفته و دایره لغات خودتون رو گسترش بدید.‌

یادگیری لغات به صورت تصادفی و بدون هدف، کارآمد نیست. بهتره کلمات رو در متن و در موقعیت‌های واقعی یاد بگیرید. همچنین، سعی کنید کلمات جدید رو به صورت فعال به کار ببرید تا بهتر در ذهن شما ماندگار بشه.

2 پسندیده

ممنون بابت توضیحات شما