روز بخیر
سطح ۶ آخرین سطح زبانشناس است. چرا در سطح ۶ تعداد لغات مثل بقیه سطوح مشخص نمیشود؟
برای رسیدن به سطح ۱ باید ۱۰۰ لغت یاد بگیرین
برای رسیدن به سطح ۲ باید ۵۰۰ لغت یاد بگیرین
برای رسیدن به سطح ۳ باید ۲۰۰۰ لغت یاد بگیرین
برای رسیدن به سطح ۴ باید ۶۰۰۰ لغت یاد بگیرین
برای رسیدن به سطح ۵ باید ۱۲۰۰۰ لغت یاد بگیرین
برای رسیدن به سطح ۶ باید ۲۰۰۰۰ لغت یاد بگیرین
سطح ۶ در واقع آخرین سطح اپلیکیشن هست دوست خوبم
بله متوجه هستم و ممنون از پاسختان
مشکل اینجاست که تعدادلغات در سطح ۶ درج نمیشود و معیاری برای پیشرفت نداریم. از وقتی وارد این سطح شده ام انگیزه ام کم شده چون نمیدانم هر روز چقدر پیشرفت دارم
چون اخرین سطح هست به این شکله اما من این مورد رو با همکاران درمیون میذارم که براش فکری بکنن حتما
يادگيري لغات هر مرحله مجزا از مرحله قبل هست؟يا مراحل قبلي رو هم شامل ميشه
بله مجزا از مرحله قبل هست دوست خوبم. هر سطح یک تعداد لغت تعریف شده برای یادگیری
سلام اینطور ک شما گفتین کل زبانشناس حدود ۲۰هزار لغته درسته؟
ولی من یکجا دیدم نوشته لود برای مکالمات روزمره ۳هزار لغت کافیه میشه بفرمایید ک اگه ۳ هزار تا کافیه الباقیش لغات در چ موردی هستن ؟ منظورم ادبی یا تخصصی هستن یا نه ۳هزار تا کافی نبوده و این ۲۰ هزار واژه های ضروری هست؟
سلام وقت بخیر
با اجازه من پاسختون رو میدم.
۲۰ هزار کلمه به کل کلمات موجود در زبان انگلیسی اشاره داره. یعنی همه کلماتی که در فرهنگ لغت وجود داره، از جمله کلمات تخصصی، قدیمی، ادبی و … .
۳ هزار کلمه به کلمات ضروری برای مکالمات روزمره اشاره داره. این لغات شامل واژگان پایه، فعلها، صفتها و عباراتیه که برای برقراری ارتباط در موقعیتهای مختلف روزمره به کار میره.
حالا چرا ۳ هزار کلمه برای مکالمات روزمره کافی است؟
با مسلط شدن حدود ۳ هزار کلمه، میتونید در بسیاری از موقعیتهای روزمره مثل خرید، غذا خوردن، مسافرت، و صحبت کردن درباره موضوعات عمومی به راحتی ارتباط برقرار کنید.
این تعداد کلمه به شما اجازه میده تا بتونید جملات ساده و روان روبسازید و منظور خودتون به خوبی بیان کنید.
و حالا بقیه لغات برای چه مواردی استفاده میشه؟
لغات تخصصی در زمینههای خاصی مثل پزشکی، مهندسی، حقوق و … استفاده میشه.
لغات ادبی در متون ادبی، شعر و … به کار میره.
لغات قدیمی در زبانهای قدیمیتر استفاده میشدند و امروزه کمتر به کار میبرند.
لغات فنی برای توصیف مفاهیم علمی و فنی استفاده میشه.
آیا ۳ هزار کلمه کافی است؟
اگر هدفتون فقط برقراری ارتباط در موقعیتهای روزمره ست، ۳ هزار کلمه میتونه کافی باشه.
و اما اگر میخواید به زبان تسلط کامل پیدا کنید و در همه زمینهها به راحتی صحبت کنید، باید دایره لغاتتون رو گسترش بدید.
در نهایت، تعداد لغات مورد نیاز به عوامل مختلفی بستگی داره:
هدفتون از یادگیری زبان چیه؟ آیا میخواید فقط صحبت کنید یا میخواید بنویسید و مطالعه کنید؟
یا اینکه در یه زمینه تخصصی کار میکنید، نیاز به یادگیری لغات تخصصی دارید.
شما هرچه بیشتر مطالعه کنید و تمرین کنید، دایره لغاتتون گستردهتر خواهد شد.
بنابراین، ۲۰ هزار کلمه کل واژگان زبان انگلیسیه و ۳ هزار کلمه برای مکالمات روزمره کافیه. اما برای تسلط کامل به زبان، باید فراتر از ۳ هزار کلمه رفته و دایره لغات خودتون رو گسترش بدید.
یادگیری لغات به صورت تصادفی و بدون هدف، کارآمد نیست. بهتره کلمات رو در متن و در موقعیتهای واقعی یاد بگیرید. همچنین، سعی کنید کلمات جدید رو به صورت فعال به کار ببرید تا بهتر در ذهن شما ماندگار بشه.
ممنون بابت توضیحات شما