مبتدی هستم .چطور میتونم سطح زبانم رو چند ماهه بالا ببرم؟؟
این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
مبتدی هستم .چطور میتونم سطح زبانم رو چند ماهه بالا ببرم؟؟
این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستانهای بچگانه»، فصل «بسته ی اول»
در مدت کوتاه شما باید 5تا 7 ساعت روزانه کار کنی البته اگه الزامی برات وجود داره اینکارو کن مثلا امتحانی داری یا ایلتس و تافل میخوای بگیری یا سریع مهاجرت کنی و یا ادم کم حوصله ای هستی:joy:مثل من
اگر روزی 2ساعت کار کنی فک کنم یک سال و نیم تا 2سال
روزی یه ساعت هم احتمالا 3تا4 سال
بستگی به این داره که چقد زمان میزاری و چقد اشتیاق نشون میدی که زیاد کار کردن زبان خستت نکنه. همش تلاشه ربطی به گیرایی و قانون رازو جاذبه هم نداره😆
دقیقا ، من خودم با روزی ده دقیقه تا پنج شش ماه خوندم از اون به بعد کم و بیش بالاتر از یک ساعت بوده
سلام شماچطور درس میخونید از روی اپلیکیشن؟
فقط با اپ کارمیکنید یا منابع دیگری هم دارید؟
خب راستش من از نیمه مرداد وقتی استارت زدم المنتری بودم و بعد سه ماه بود که به اینترمدیت رسیدم که تقریبا فک کنم تا نیمه های ابان میشد. خب من یه کلاس فشرده برداشتم البته اسمش کلاس مکالمه بود ولی خب فکر کنم برای تمرین مکالمه خود تیچر بود .ولی در عوض تونستم زمان ها رو یاد بگیرم و توی اون کلاس فقط من به اون سطح رسیدم چون هم تمرینات تیچر رو حل میکردم و انجام میدادم و هم خودم در کنارش واژه خوانی داشتم و هم لیسنینگم رو از سطح بیسیک تکتیس شروع کردم و شبی یه درسشو با دقت کار میکردم و تقریبا سه ماه ازم گرفت. کلاس مکالمه دیگه هم شرکت کردم دیدم همش داره گرامر درس میده دیگه ادامه ندادم گفتم چه کاریه وقتی خودم میتونم گرامر بخونم و راستش حس میکردم تیچراش توی یاد دادن مکالمه خسیس بودن. یکیشون که حس کردم کلا خوشش نمیاد تو مکالمه سریع راه بیفتی بای کوتش کردم و اعتراض شدیدی کردم.. دیگه وقتی زبانشناس رو شروع کردم دیگه اونقد چندتا کلاسی که رفتم زدم کردن گفتم خودم بخونم بهتره.
دلیل سخت تلاش کردنم تنها این بود که دیگه واقعا نمیخواستم برای انگلیسی بلد نبودن خفت بکشم. و روزانه دیگه کار کردم . انگیزم این سری قوی تر از هر موقه بود😊. فعلا هم که زبان شناس و فیلمو و اهنگ و یه منبع لیسنینگ خارج زبانشناس میخونم ولی اگه پارتنر خوبی گیرم بیاد سریع فلونت میشم تو مکالمه😊. خودشیفته نیستم ها😂. سطح خودمو میدونم
کلا طوماری نوشتم:joy:
نه اتفاقا خوب توضیح دادید متاسفانه من درحدهمون دبیرستان میدونم وگفتم که اگه نیاز باشه یه دوره کلاس پیشرفته بردارم واسه یادگیری زمانها وگرامر درکنارش خودم هم با زبانشناس کارکنم ،شمااشتراک هم خریدید؟
اره اشتراک کامل گرفتم. گرامر رو اگه همراه با لیسنینگ و مکالمه و دایره لغات بخونید خوبه. همراه با مهارت های دیگه .تنها جواب نمیده . ولی کلاس میری هرچی میری باید کار کنی و اینکه هرکی هرتوصیه ای برای یادگیری زبان میکنه یه دور انجام بدی ببینی برات خوبه یا نه. کلا باید متعهد باشی به خوندن. به نظر من کنجکاوی هم خوبه مثلا از اینترنت کمک بگیری همه چی توش گیر میاد. هم کلاسیا من به خودشون حتی زحمت یه سرچ ساده رو هم نمیدادن.
مرسی از کمکتون واقعا🌹
خواهش میکنم . البته اگه فشرده خواستی بری کلاس خوبی برو.
همیشه و همیشه این نکته رو از من به یاد داشته باش
همیشه باز هم راهی برای بالا بردن سطح زبانت هست
یعنی زبان یه دایره خیلی خیلی نامحدودی داره
اونقدر که اگر تمام عمرت رو هم بزاری پای یادگیریش باز هم یه چیزی واسه یاد گرفتن هست
پس نگو سطح زبانمو بالا ببرم
چون هیچ بالایی واسه زبان تعریف نشده
حتی اگه تمام عمرت رو هم بزاری پاش به اون سطح بالا نمیرسی چون همونطور که گفتم هنوز یه سری چیزا هست که نمیدونی
اما اینا رو اصلاااااااااااااااا واسه این نگفتم که نا امیدت کنم
میخوام بهت بگم باید یه برنامه دقیق و یه هدف کاملااااااااااا مشخص داشته باشی
یعنی مثلا بگی تا دو ماه دیگه من باید صد تا کلمه انگلیسی جدید یاد بگیرم
یا مثلا گرامر حال ساده و حال استمراری رو فول باشم
خب این از هدفت که باید هم قوی باشه هم کاملا مشخص و هم باید کاملا طبق استعداد، توانایی و وقت آزادی که داری باشه که باعث نا امیدیت نشه
یه عنصر دیگه هم ارادته که با یه هدف محکم اراده هم بالا میره ولی فقط هدف برای یه اراده خوب کافی نیست
باید به کاری که میکنی علاقه داشته باشی
باید خودت مراقب این باشی که برنامه هات درست پیش برن
باید خودت استارت تلاشو بزنی
و …
پس حواست به خودت باشه
همونطور که بالا هم گفتم باید عشق به زبان هم داشته باشی
یعنی زبان رو به چشم تحصیلات نبینی
و قطعا تلاش هم یه عنصر فوق العاده مهم تو یادگیری زبانه
باید یه تلاش خیلی خوب و مناسبی رو داشته باشی
در کل سعی کن با انگلیسی زندگی کنی و بشه یه بخشی از زندگی روزمرت
موفق باشی