چرای بجای herازheاستفاده کرده

He tested positive for intestinal parasites

کدوم معنی درستره
تستش برای انگل های روده ای مثبت شد

اومثبت تست کرد برای انگل های روده ای

این تاپیک مربوط به فصل «حیوانات» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «چهارصد واژه ضروری برای آیلتس»

به هیچ وجه اینطور که شما فکر میکنین نیست یعنی اگر her رو جایگذاری کنید ساختار به کل غلط میشه
در این که he به جای her نیامده شکی نیست ولی درمورد ساختار جمله و ترجمه با توجه به اون باید بگم احتمالا ساختار جمله به همین شکل هست و عبارت tested positive در کل به معنای مثبت شدن تست هست ( درست مثل اصطلاحات که گاهاً ساختار به ظاهر غلطی دارن )
درمورد ترجمه هم باید بگم که ترجمه این عبارت به این شکل هست :
آزمایش انگل های روده ای او مثبت شد

2 پسندیده

سلام.
با تشکر از obenita0 من هم نظرمو میگم:

بر فرض که طبق نظر شما her قرار بدیم…واژۀ her یک صفت ملکی هستش بنابراین بعدش بلافاصله به یک اسم یا یک صفت نیاز داریم. واژۀ tested اما اسم یا صفت نیست. این واژه رو اگه بخواهیم تجزیه تحلیل کنیم تشکیل شده از فعل test بعلاوۀ پسوند ed . به این ترتیب گذشتۀ فعل test بدست اومده.
البته ما میتونیم به انتهای بعضی افعال پسوند ed بچسبونیم و صفت بسازیم اما اینجا tested صفت نیست … به دو دلیل :
اولا همچین واژه ای در دیکشنری بعنوان صفت نداریم .
دوما اگه فرض کنیم her قرار دادیم و tested هم ناچاراً صفت باشه، اینطوری کل جمله بهم میریزه چون در اینصورت این جمله باید ادامه داشته باشه …
به ترجمه ش دقت کنید : (با فرض اینکه بجای he واژۀ her قرار بدیم ) :
تست مثبت او برای انگل روده ای
خب ادامه ش؟؟ میبینید که جمله ناقصه .

همین … والسلام

2 پسندیده

آخه معنیشم اینجوری جور نمیاد

دراین مورد، obetina0 درست میگن . ساختار جمله درسته . من هم سرچ کردم این عبارت رو از توی اینترنت پیدا کردم
… If you’ve tested positive for COVID-19
البته جمله ادامه داره .
و معنیش جز این نمیتونه باشه که اگه تست کرونای شما مثبت شده
این جمله کاملا نشون میده که جمله شما هم صحیحه و معنیش هم همونه که دوستمون گفتند.
اتفاقا اینجور جملات و اصطلاحات باعث میشه ما بدونیم که مثلا وقتی میخواهیم بگیم تست کرونای فلانی مثبت شد چجوری باید بگیم و جملۀ درستش چیه. نه اینکه رو حساب قواعد گرامری که توو ذهنمون داریم یه جمله از خودمون دربیاریم.

به هر حال امیدوارم درست قضاوت کرده باشم.
دوستان اگه نظری دارند بیان کنند.

3 پسندیده