معنی provocateur چی میشه؟

سلام معنی provocateurچی میشه.؟ وsophisticated international elite چه جوری معنی میشه؟؟؟

Provocateur is one of the favorites of the sophisticated international elite and successful fashion models.

احتمالا اینجا منظور از این جمله این بوده
تحریک کننده ( فرد تحریک گر ) یکی از مورد علاقه های نخبگان بین المللی پیچیده و یک مدل مد موفق هست
( عبارات بولد شده معنی اون قسمت هایی هست که پرسیده بودین )

2 پسندیده

سلام
…یکی از موارد مورد علاقه نیروهای برتر(پیچیده-نخبه) بین‌المللی و مدل‌های موفق مد است.
احتمالا اینجا منظور agent Provocateur هست که سانسور یا کوتاه شده و… .خودتون در گوگل سرچ کنید متوجه میشید‌.
ریشه این لغت از تحریک کردن(فعل provoke) میاد البته به معنای آشوبگر و کسی که مردم رو علیه دولت تحریک میکنه و… هم هستش ولی اینجا این معنیش نمی تونه درست باشه‌.

2 پسندیده

با اجازۀ 0benita و vali منهم نظرمو بگم:

واژۀ provocateur در واقع لابی هتلی بنام Gansevoort در شیکاگو یا نیویورک (دقیقا نمیدونم) در امریکاست که خیلی از اشخاص سرشناس و مدل های مطرح جهانی واسه جلسات و گردهمایی هاشون اونجارو انتخاب میکنند.

2 پسندیده

این چه حرفیه همه حق نظر دادن دارن دوست عزیز.(من خودم از خدامه دوستان در این جور تاپیکا مشارکت کنن ولی فقط تعداد محدودی نظر میدن) اصلا من چیکارم که بخوام به شما اجازه بدم😅
هر کدوم از این احتمالات میتونه درست باشه ولی تا وقتی که متن رو کامل نخونیم نمی تونیم درست قضاوت کنیم(اللخصوص برای اینجور متن ها که ایهام دارن و تا حدی گنگ هستن)

2 پسندیده

سپاس فراوان
من این متن را از قسمت سفارش نوشیدنی در بخش آیلتس برداشتم

من فکر میکنم ابتدای جمله با اسم یه مکان شروع میشه
احتمالا اسم یه هتل هست.

2 پسندیده

خواهش میکنم.
شما خودتون کل متن رو دارید مطالعه میکنید؛قطعا بهتر تشخیص میدید.

1 پسندیده

منظورم از بخش (همین حالا انگلیسی صحبت کن)

2 پسندیده