perfect
همچین بخشی و تیکی وجود نداره!
سلام
خداقوت دمتون گرم
عالی
عالیه این اپلیکیشن فقط کاش برای ایفون اپدیت بشه
سلام دوست خوبم نسخه آیفون بدلیل تحریم هایی که هست آپدیت انجام نمیشه و جایگزین نسخه آیفون، نسخه وب هستش. میتونید از نسخه وب زبانشناس استفاده کنید.
سلام من چندساله از زبانشناس استفاده میکنم و راضیم ایراداتی داره که خب برطرف میشه فقط یه پیشنهاد دارم که بنظرم واقعا برای این اپلیکیشن نیاز هست.اگر امکانش هست فیچری قرار بدید که هر مجموعه رو داریم گوش میدیم بره قسمت بعدی من خیلی وقتها در حال کار کردن به داستانها و پادکستها رو با هدفون گوش میدم نمیرسم بزنم بعدی.بنظرم خیلی کاربرد مهمیه بازم ممنون از اپ خوبتون
عالی و انگیزشی
اپلیکیشن عالیه ولی ای کاش میشد امتحان هم بگیره که خودمونو بسنجیم و یا بهتر عمل کنیم
دوست خوبم اگر دوره ی آزمون محور رو میخواین دنبال کنید اپ زبانشناس پرو دانلود و نصب کنید و قسمت دروس تعاملی زبان آموز رو میتونید انتخاب کنید.
خوبه
با سلام و درود فراوان خدمت تک تک شما عزیزان
با وجود اینکه جسته گریخته به مطالعه پرداختم ولی هر بار که بعد از وقفه های طولانی به خواندن و مطالعه به روش شما باز میگردم ،متوجه تغییرات مثبت در یاد گیری ام میشوم و اینبار امیدوارم بتوانم به درستی و طبق روشهای شما پیش بروم و به آرزوی دیرینه ام که صحبت کردن به زبان انگلیسی هست برسم
فوق عالی هستید
ممنونم
سلام ممنون بابت اپلیکیشن بسیار خوب شما
من سه ساله که دارم از اشتراک طلایی استفاده میکنم ولی الان که میخواستم تمدید کنم متوجه شدم هزینه اش خیلی بیشتر شده میشه تخفیف بذارید تا بتونم دوباره از این قابلیت اپلیکیشن استفاده کنم
سلام وقت بخیر درحال حاضر تخفیف نداریم لطفاً شبکه های اجتماعی مارو دنبال کنید تا از تخفیفات اپلیکیشن مطلع بشید و همچنین برنامه به صورت رندومی به پنل بعضی از مخاطبان تخفیف رو لحاظ میکنه
خیلی درس ها معنی ندارند
و خط با معنی یه جاهایی مطابقت نداره
اپ زبانشناس پرو نصب کنید قابلیت هوش مصنوعی اضافه شده که میتونید برای جملاتی که ترجمه ندارن رو از هوش مصنوعی بپرسید تا به جوابتون برسید.
در داخل درس روی جمله موردنظر کلیک کنید تا هوش مصنوعی فعال بشه
و یا از کاوش به بخش دستیار هوش مصنوعی مراجعه کنید.
لینک اپ زبانشناس پرو خدمت شما