ارزیابی شما از اپلیکیشن زبانشناس

کاشکی می شد هر درس و به صورت جداگانه خرید
این طوری اشتراکش خیلی گرونه

ممنون از پیشنهادتون :tulip::pray:
این موضوع رو قبلاً مدنظر داشتیم و من دوباره به همکاران اطلاع میدم. اما تصمیم‌گیری نهایی با همکاران ارشد هست.

چرا تا عصر دیروز کتابهای 4٠٠٠ ترجمه داشتند ولی یهو حذف شش دند

با سلام و عرض ادب.
ممنون از این برنامه عالی و کاربردی.
من نظری درباره این برنامه داشتم که شاید بتونه مفید باشه
درباره قسمت لایتنر به نظرم میتونه بهتر باشه که یه قسمتی برای دسته بندی کلمات داشته باشیم.
من مثلا در برنامه flash quiz میتونم لغات را دسته بندی کنم و هرروز هر دسته ای که میخوام رو میخونم (لغات جامعه شناسی- لغات تافل-لغات حقوق) ولی این کار را نمیتونم توی زبانشناس انجام بدهم.
با اینکه با استفاده از زبانشناس میتوانم به 3 تا دیکشنری در یکجا دسترسی داشته باشم که بسیار کاربردی هست ولی این مشکل دسته بندی ناچار من را به سمت برنامه دیگری هم میفرسته. خیلی عالی میشه اگه اینجا بتونیم دستخ بندی هم داشته باشیم.
ممنون.

1 پسندیده

اگر اشتراک فعال دارید… وارد درس موردنظر بشید و روی سه نقطه ای که در بالای صفحه قرار گرفته کلیک کنید و گزینه شیوه نمایش متن رو تغییر بدید

سلام وقت بخیر. پیامتون رو به همکاران مربوطه منتقل میکنم.

خیلی برنامه جامع و عالی هست.
امکانش هست بخش لایتنر رو تنظیماتی بزارین که اول ترجمه انگلیسی رو بهمون نشون بده؟

سلام دوست خوبم این تنظیمات در اپلیکیشن هست‌. به تنظیمات برنامه برید قسمت لایتنر گزینه زبان پیش فرض معنی روی انگلیسی قرارش بدید

عالیه تا حالا تجربه یادگیری زبان به این کاملی را نداشته ام

عالی

خیلی خوبید:heart::heart::heart::heart:
CB

منابع بسیار عالی وجود داره در این اپلیکیشن اما برای بازدهی بیشتر زبان آموز بهتره برنامه پیشنهادی باتوجه به فعالیت های زبان‌آموز پیشنهاد بشه بعد از مدتی. ولی من شخصا به خاطر سهولت منابع و نظم برنامه سپاسگذارم.

خارق العاده و عالی

Perfect

سلام برای استفاده از اپلیکیشن گوشی بسیار خوب عمل می کند اما برای استفاده تحت وب و ویندوز همیشه هنگ هستش.

فوق العاده و بهترین

1 پسندیده

عالی عالی عالی:folded_hands::folded_hands:

1 پسندیده

عالی سپاسگزارم از دست‌اندرکاران

خیلی عالی و خوبه بهتر از این برنامه ندیدم

سلام وقت بخیر
جسارتا من گوشیم آیفون هست و برنامه رو نصب کردم اشتراک طلایی هم خریدم ،منتها داخل برنامه قسمت سطح بندی برام نمیاره