It’s a wonderful
سلام دوست عزیز
دقیقا کدوم سطح بندی منظورتونه؟
برنامه زبان آموز بسیار عالی طراحی شده ممنونم از زحمات عوامل. سپاسگزارم
سلام واقعا عالی است من خودم انگلیسیم رو با این تقویت کردم
سلام لطفن تمام كلماتى كه در لايتنر قرار ميگيره رو در يك فولدر قابل دسترسى قرار بدين ، كه بتونيم در وقت نياز بهشون دسترسى داشته باشيم .ممنون
سلام دوست عزیز
درخواست شما به همکاران مربوطه ارجاع داده میشه که در صورت امکان به اپ اضافه بشه.
من اپ شما رو فقط برای خوندن یه کتاب دانلود کردم. تا می خوام کتاب رو نگاه کنم اول می گه باید اشتراک بگیرم. بهتره اول یه دمو از کتاب نشون بده که بعدش ببینم اشتراک بگیرم یا نه
سلام دوست عزیز
درخواست شما به همکاران مربوطه ارسال میشه تا درصورت امکان به اپ اضافه بشه.
و یه نکته اینکه استفاده از بخشی از منابع رایگانه ولی برای استفاده از بیشتر منابع نیاز به تهیهی اشتراک هستش.
سلام به تیم زبانشناش. لطفا داستان های گوسبامپس را هم مثل سایر درس ها با ترجمه اختیاری بگذارید .کسانی که دنبال چالش هستند بخش ترجمه را باز نکنند.قبلا خیلی بیشتر علاقه به خوندنشون داشتم اما حالا بعد از خواندن فصل های نخستین این داستان ها علاقه به خواندن ادامه ی داستان ها داشتم لغات خیلی سخت هست اما من این داستان ها را دوست دارم وبه خاطر حذف ترجمه دیگر شوقی برای خوندن یا گوش دادنشون ندارم چون مرتب پاز می دهم واین خسته کننده است
سلام دوست عزیز
کلا کتابهای رمان داخل اپ ترجمه نمیشه.
Very good, wonderful
سلام من میخوام اول لغات رو یاد بگیرم کدوم قسمت باید برم من کشور حارجی میرم زبان بلد نیستم حیلی برام دشواره لطفا راهنمایی کنین
سلام دوست عزیز
ضمن خوشامدگویی، توضیحات لینک زیر میتونه براتون مفید باشه.
ضمن اینکه اگر نیاز به یادگیری واژگان دارید، منابع زیادی داخل اپ برای یادگیری واژگان قرار داده شده که میتونید مطالعه کنید.
داخل کاوش سرچ کنید واژگان.
درود
ما سال گذشته اشتراک گرفتیم شما با توجه به خرید سال گذشته باید بیست درصد حق اشتراک بگیرید و برای مشترک قدیمی تمدید کنید تا همیشه جز مشترکین باقی بمانیم در غیر اینصورت با توجه به اپلیکیشن های زیادی که هست مشترکین خود را از دست خواهید داد
من با اینکه اشتراک یک ساله طلایی دارم ولی باز هم متن زیر نویس خیلی از داستان های قفسه نوجوان و رمان های اصلی برام باز نمیشه
خیلی از کتن ها هم که اصلا صوت انگلیسی رو هم دانلود نمی کنه
خب ما اگه قراره بدون زیر نویس فقط صوت بشنویم به صورت رایگان از یوتیوب و سایتهای دیگه هم می تونستیم این کارو کنیم
سلام دوست عزیز
ترجمهها فقط در سطوح مبتدی انجام میگیره تا کمکی باشه برای کاربران و اینکه کتب آموزشی هم ترجمه ندارن چون متد کتاب های آموزشی اینه که بدون ترجمه پیش برید و در قالب انگلیسی به انگلیسی یاد بگیرید اگر به دوره های با ترجمه نیاز دارید از بخش کاوش به دروس ترجمه شده برید و دوره های با ترجمه رو میتونید انتخاب کنید.
اگر دورههایی ترجمه دارن علتش اینه که کسایی که تو سطوح پایینتر هستن بتونن مفهوم درس رو بهتر متوجه بشن.
در مورد این موضوع هم از مشکلتون ویدیو بگیرید و برای پشتیبانی اپ بفرستید تا همکاران بررسی کنن.
من یک زنجیره ۱۱۰۰ روزه را حفظ کردم
نمیدونم چیشده از بین رفته
یکبار هم قبلا ابنطوری شدخ بود مسافرت رفته بودم ولی درست شد خودش
الان نمیدونم چی شده
سلام دوست عزیز
لطفاً مشکلتون رو برای پشتیبانی اپ بفرستید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم.
اصلا نمیشه بهتون پیام داد
من جواب پشتیبان را نمیتونم بگم
تازه بعد از دو روز متوجه شدم
با ابن شکل ارتباطی ک خیای ناکارامد هست … طبیعیه ۷ روز طول بکشه