ارزیابی شما از کارتون «ظاهر باطن»

ارزیابی شما از کارتون «ظاهر باطن»
none 4.733333333333333 15

این تاپیک برای دریافت ارزیابی شما از کارتون «ظاهر باطن» در اپلیکیشن زبانشناس است.

توضیح مختصری از این دوره: لهجه: امریکن نمره: 8.2 از 10 دختربچه‌ای به نام رایلی به خاطر شرایط خانوادگیش ، مجبور می‌شود به همراه پدر و مادرش به سان فرانسیسکو نقل مکان کند. رایلی در این شهر جدید باید دوستان جدید پیدا کرده و وضعیت خودش را با این محیط تطبیق دهد. اما با این حال ، پنج احساس مهم ذهن او شامل خوشی ، ناراحتی ، خشم ، ترس و انزجار قادر نیستند در موقعیت جدیدی که رایلی در آن قرار گرفته مدیریت همیشگی‌شان را بر ذهن او داشته باشند و دائما در حال کشمکش هستند و…

سطح: ساده

عالیه

1 پسندیده

عالی بود

1 پسندیده

بهترینید :+1::+1::+1:

1 پسندیده

نظر ما است دارد

نظریه های شخصیت و ذهن رو به زیبایی نشون داده. یه کلاس روانشناسی خوب:ok_hand:t2::fire:

3 posts were merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

خیلی عالی بود،سرشار ازمفهوم،برای یادگیری زبان هم خوب بود

سلام قسمت آخرش برای من از ی جایی ببعد پخش نمیشه.در مورد خود فیلم هم باید بگم محتوای جالبی داره

سلام قسمت آخرین بخش درست پخش نشددرستش کنیدلطفا

1 پسندیده

سلام
بااینکه خیلیا گفتن ولی بازم قسمت اخر مشکل داره لطفا بررسی کنید:pray: انیمیشن قشنگیه متشکرم از تیم زبانشناس:rose:

سلام بخش آخر رو چک کردم مشکلی نداشت.
یکبار این بخش رو حذف کنید و از سه نقطه گزینه دانلود رو بزنید ببینید درست میشه؟

A post was merged into an existing topic: تعمیرگاه زبانشناس :pushpin:

این انیمیشن به روزترین یافته‌های روانشناسی در مورد احساسات و روند مغز انسان رو با زبانی شیرین و قابل فهم برای همه ارائه میده
بسیار عالیه این انیمیشن:ok_hand:

1 پسندیده

چقدر قشنگ بود!
:")

1 پسندیده

ممنون:seedling:

این فیلم خوب بود

نمیدونم چرا اونجایی که دوست خیالی رایلی از خود گذشتگی کرد بخاطر شادی رایلی ،اینقدر گریه کردم…
خیلی وقتا ی احساسمونو به خاطر عزیزانمون نابود میکنیم … خدایا خودت کمکمون کن درست‌ترین تصمیمات رو همیشه بگیریم و این ۵تا احساس درونمون تو تعادل صحیح باشن

1 پسندیده

ممنوووون ازاینکه این انیمیشن قراردادین واقعا عالیه انیمیشن

لطفا ظاهر باطن ۲ رو هم بذارید