معرفی شش سریال reality show برای کسب مهارت در listening و speaking در سطح پیشرفته و advance

معرفی شش سریال reality show برای کسب مهارت در listening و speaking در سطح پیشرفته

دوستان عزیز سلام، من در این جا 6 مجموعه به شما معرفی می‌کنم لطفا اگر شما هم سریال های واقع گرایانه زبان انگلیسی می شناسید اینجا بنویسید و معرفی کنید تا آشنا شویم.

یکی از نکات مهم درباره speaking که کمتر درباره آن صحبت می شود تفاوت بین مکالمه محاوره ای و آکادمیک و علمی است. خیلی از زبان آموزان فکر می کنند که برای بالا بردن مهارت Listening و speaking باید به مطالب و ارائه های علمی مثل Ted Talk ها گوش بدهند.اگر شما ویدیوهای کوتاه را ترجیح میدهید و به مطالب علمی و اجتماعی علاقه دارید Ted Talk منبع مناسبی برای شما محسوب میشود، اما اگر قصد شما فهمیدن مکالمات محاوره ای روزمره است باید اخبار و ارائه های علمی و آکادمیک مثل Ted Talk را فراموش کنید.

تماشای reality show ها یک روش بسیار عالی برای گوش دادن به مکالمات روزانه و محاوره ای است که از طریق آن ها عبارات عامیانه یا به اصطلاح کوچه بازاری را یاد میگیرید، با نحوه تلفظ کلمات انگلیسی هنگام سریع صحبت کردن آشنا میشوید، و می توانید درباره قسمت های پخش شده با انگلیسی زبانان به زبان ساده صحبت کنید . Reality showها برنامه های تلوزیونی هستند که بخش هایی از زندگی واقعی شرکت کنندگان در آن ها به نمایش درمی آید. مانند برنامه ها و مسابقات تلویزیونی

1 . America’s Got Talent

شاید شناخته شده ترین Reality show برای ما ایرانی ها، برنامه America’s got talent باشد که کشورهای دیگر در سراسر جهان نسخه هایی محلی را بر اساس آن ساخته اند. در این برنامه داوران به کشف استعداد های مختلف می پردازند و در طول قسمت های مختلف عموما ما در حال تماشای اجرای شرکت کنندگان هستیم،
در این برنامه داور ها بعد از هر اجرا نظر خود را به صورت مختصر یا مفصل درباره آن اجرا می گویند، این نظر معمولا یا مثبت و شامل تمجیداجرای شرکت کننده است و یا انتقاد از نحوه اجرا. به علاوه، قبل از اجرای هر شخص یا گروه معمولا یک کلیپ کوتاه درباره زندگی آن شخص یا گروه پخش میشود و آن جاست که هر نفر به زبان ساده در حد 1 تا 2 دقیقه زندگی و حرفه ی خود را تعریف می کند. با دنبال کردن این توضیحات و توجه به وقایعی که روی صحنه نمایش داده میشوند، شما با لغات به طور مستقیم در معرض زبان انگلیسی آمریکایی قرار میگیرید و هر بار با یک شخصیت جدید با مهارت های جدید آشنا خواهید شد. نکته مثبت دیگر تماشا کردن چنین برنامه هایی این است که در این برنامه از سرتاسر آمریکا و جهان در آن شرکت می کنند و می توانید انگلیسی با لهجه های مختلف را بشنوید و شناسایی کنید.
بعد از یک اجرای خوب از داورها تعداد زیادی کلمه و عبارت مثبت و پس از یک اجرای ضعیف عبارات منفی خواهید شنید که مستقیما به حالت چهره داوران و شرکت کنندگان ربط دارند و این امر به خاطر سپردن این عبارات را ساده تر خواهد کرد. مثلا بعد از یک اجرای خوب ممکن است این عبارات
amazing,spectacular,bloody fantastic, impressive
و سایر لغات واصطلاحات مشابه را بشنوید پس می آموزید که در توصیف یک رویداد خوب و دیدنی میتوان از این لغات استفاده کرد.

در مکالمه های انگلیسی این برنامه از عبارات مخفف مثل gonna و wanna زیاد استفاده می شود.
در برنامه America’s got talent با عبارات محاوره ای بسیار زیاد مواجه می شوید مخصوصا اگر شرکت کننده یک کمدین هم باشد.

2. Survivor

دیدن چند کارمند و مدیر که به یک محیط جنگلی فرستاده می شوند و برای زنده ماندن باید سرپناه درست کنند و ماهی بگیرند ، درحالیکه اکثرا کوچکترین آشنایی با این نوع زندگی ندارند ، همیشه موجب سرگرمی است!
در ابتدای برنامه همه این افراد با انگیزه هستند ولی بعد از چند هفته که چند کیلو وزن کم کردند و خسته کوفته شدند، تنها یک خواسته دارند و آن هم رفتن از آن مکان هست. بین گروه های شرکت کننده همیشه چند نفری هستند که خودشان را عقل کل می دانند و سعی میکنند با تحریک دیگران و ایجاد اختلاف خودشان برنده این مسابقه بشوند.
در ابتدای هر قسمت ما صدای مجری انگلیسی زبان برنامه را می شنویم که مسابقه را توضیح می دهد و با اشاره به هر قسمت مسابقه ، تصویری از آن مرحله به شما نشان داده می شود که به درک لغات مورد استفاده کمک خواهد کرد.
در اواسط مسابقه اصطلاحات روزمره ای مثل C’mon که در اصل به جای come on هنگام سریع صحبت کردن اینگونه به گوش میرسد و یا let’s go ،you got it ،good job و سایر عبارات ساده و نحوه و زمان استفاده از آن ها را به دفعات خواهید دید.
همچنین مجری برنامه هنگام گزارش مسابقه از عبارات محاوره ای بسیار زیاد استفاده می کند و معمولا هم جمله ها را کامل نمی کند و از تلفظ های غیر رسمی لغات انگلیسی مثلا gonna به جای going to استفاده می کند.

3. I’m a celebrity, get me out of here!

در این رئالیتی شو نیز اصول کلی این برنامه مثل Survivor است اما با این تفاوت که شرکت کنندگان در این مسابقه ستاره های سینما و موسیقی انگلستان هستند و البته ممکن است خیلی از آن ها هم برای ما آشنا نباشند، چون هر کشور سلبریتی های خاص خودش را دارد.
مجریان این برنامه 2 مجری معروف انگلستان به نام Ant وDec که اهل شمال انگلیس هستند و با گوش دادن به حرف های آن دو شما می توانید با لهجه نیوکاسلی هم تا حدودی آشنا بشوید. نکته مثبت برا زبان آموزان استفاده از لغات نه چندان سخت است و زبان آموزان با سطح متوسط قادر خواهند بود اکثر مکالمات انگلیسی را درک کنند. چالش اصلی زبان آموزان برای درک مکالمات این برنامه، درک لهجه های مختلف انگلیسی و استفاده از گرامر های غیر استاندارد است.
در این برنامه لحظه های زیادی میبینیم که :
هر2 مجری و شرکت کنندگان به طور همزمان در حال صحبت با هم دیگه هستند ، درست شبیه مکالمات انگلیسی روزانه خود ما
مجری بعضی اوقات صحبت ها را تکرار می کنند که برای مهارت شنیداری مفید است
استفاده از تلفظ های محاوره ای مثل gonna به جای going to
تنوع لهجه های انگلیسی مورد استفاده توسط شرکت کنندگان مختلف
استفاده زیاد از افعال مرکب انگلیسی
استفاده زیاد از اصطلاحات غیر رسمی و محاوره ای زبان انگلیسی
استفاده از گرامر های بعضا غیر استاندارد که در مکالمات روزانه با آن مواجه میشویم.

4. Gordon Ramsay’s Kitchen Nightmares

این برنامه برای دوست داران غذا و کسانی که از دعوا و جدل های تلوزیونی لذت می برند قطعا توصیه می شود و در این Reality show خبری از مجری که بر روی تصویر صحبت کند نیست.
از این برنامه ورژن های مختلف در کشور های مختلف ساخته شده . در ورژن اصلی Gordon Ramsay و سایر برنامه های مشابه سایر کشور ها یک سرآشپز وجود دارد که مدام در حال بحث و جدل و تحت استرس قرار دادن زیردستانش در تهیه غذا است ، پس طبیعتا با گفتگوهای تحت استرس و فشار کاری بالا و نحوه عکس العمل آن ها مواجه خواهید شد.
در این برنامه تعداد زیاد تلفظ های غیر رسمی و کلمات مخفف مثل wanna و gonna وI dunno را خواهید شنید
آشنایی با تلفظ لغات انگلیسی در مکالماتی که به صورت سریع بیان می شوند ، مثلا عبارت you wanna make him proud of you به صورت you wanna makim prouduh you شنیده می شود
گوردون رمزی اکثر اوقات ing را تلفظ نمی کند مثلا کلمه ی cooking به گوش ما cookin شنیده می شود و این در مکالمات انگلیسی که با سرعت بالا رد و بدل می شوند بسیار رایج است.

5. Catfish

به طور کلی لغت catfish زمانی استفاده می شود که کسی در شبکه های اجتماعی خودش را جای شخص دیگری جهت گول زدن دیگران جا می زند.
در این رئالیتی شوی آمریکایی، مجری های برنامه با تکیه بر علم روانشناسی در تلاش هستند تا به شرکت کنندگانی که فکر می کنند در شبکه های اجتماعی در حال صحبت با یک catfish هستند کمک کنند تا بتوانند درست بودن هویت فرد مورد نظر یا جعلی بودن او را تشخیص دهند.
در این برنامه به دفعات زیاد تلفظ لغات انگلیسی با لهجه آمریکایی به صورت مخفف را خواهید شنید.
و البته با توجه به شرکت کنندگان مختلف و موقعیت های مختلف که آن ها روبرو شده اند با لغات متنوع روبرو می شوید ، البته نگران نباشید چرا که اکثر لغات انگلیسی مورد استفاده برای زبان آموزان با سطح زبان انگلیسی متوسط کاملا قابل فهم است، و شما با اصطلاحات مربوط به شبکه های اجتماعی نیز آشنا خواهید شد.

6. Keeping Up With The Kardashians

پابه‌پای خانواده کارداشیان (به شکل اختصار KUWTK) یک سریال تلویزیون واقع‌نما آمریکایی است که از شبکه کابلی ئی! پخش می‌شود. تمرکز سریال بر روی زندگی شخصی و حرفه‌ای خانواده کارداشیان-جنر است. پخش ابتدایی سریال در ۱۴ اکتبر ۲۰۰۷ بود. سریال تبدیل به یکی از طولانی‌ترین سریال‌های تلویزیون واقع نما در کشور آمریکا شد. فصل دوازده سریال در ۱ می ۲۰۱۶ پخش شد.
سریال به طور عمده به زندگی خواهران کیم، کورتنی و کلویی کارداشیان و خواهران ناتنی‌شان کندال و کایلی جنر می پردازد. مادر آن‌ها کریس جنر و برادرشان راب کارداشیان نیز در سریال حضور دارند. از آنجایی که سریال به زندگی واقعی و اتفاقات روزمره کارداشیان ها می پردازد حاوی مکالمات محاوره فراوان و متنوعی در موقعیت های گوناگون همچون غم و شادی، خشم و عصبانیت و غیره است که برای یادگیری مکالمات واقعی انگلیسی مناسب می باشد.

7 پسندیده