سلام ،میشه بگین تا چند روز بعد نصب این برتامه پولی میشه؟
و اینکه من امسال قصد دارم کنکور زبان بدم آیا این برنامه مناسبه برای کنکورم؟اگر بله،لطفا بگین چه قسمت هایی مناسبه که ببینم؟؟؟
و نحوه ی درس خوندن باهاش چطوره تا نتیجه بخش باشه؟
سلام ،میشه بگین تا چند روز بعد نصب این برتامه پولی میشه؟
و اینکه من امسال قصد دارم کنکور زبان بدم آیا این برنامه مناسبه برای کنکورم؟اگر بله،لطفا بگین چه قسمت هایی مناسبه که ببینم؟؟؟
و نحوه ی درس خوندن باهاش چطوره تا نتیجه بخش باشه؟
سلام تا جایی که من میدونم تا ۵ روز رایگانه
این اپ برای زبان کلا خوبه
ولی برای کنکور شما باید تست بزنید و تکنیک های تست زنی رو بلد باشید پس فکر نمیکنم به تنهایی کافی باشه
سلام دوست عزیز
خیلی خوش اومدین به جمع دوستان زبانشناسی💐
کلا برنامه رو که شما نصب کردین برای دسترسی به تمام قسمت ها باید اشتراک خریداری کنین.
در مورد کنکور زبان هم باید بگم که اولا موفق باشین🌼 دوما من یه لینکی اینجا براتون میزارم که منابع کنکور زبان انگلیسی رو گفته. شما میتونین اونها رو با بخش های موجود تو اپ مطابقت بدین و هرکدوم که مناسب بود اون رو شروع کنید به خوندن. و البته من به شما کتابهای in use رو پیشنهاد میکنم که خیلی کاربردی هستن، مخصوصا grammer in use که جزء منابع کنکور هم هست.
https://konkur.info/صفر-تا-صد-کنکور-زبان/
دوست خوبم اپلیکیشن زبانشناس صرفا برای کنکور طراحی نشده اما اگر شما وقت روش بذارین میتونین زبان انگلیسی رو به طور اصولی یاد بگیرین.
طبیعتا اگه زبان رو اصولی یاد بگیرین، تو کنکور هم میتونین موفق باشین.
حالا بهتون میگم که چطور اپلیکیشن زبانشناس میتونه برای کنکور زبان شما مفید باشه
اپلیکیشن زبانشناس دایرهی لغات شما رو افزایش میده
گرامر رو به صورت ناخودآگاه یاد میده
درک مطلب شما از زبان انگلیسی رو بالا میبره
و همهی این موارد رو با استفاده از منابع جذاب و سرگرمکننده انجام میده. یعنی علاوه بر این که برای خوندن زبان انگلیسی حوصلهتون سر نمیره، بلکه برای مطالعهاش اشتیاق هم پیدا میکنید!
بنابراین اگر تا حدی هم تست بزنید و با سوالات کنکوری آشنا بشین، میتونین مثل آب خوردن از پس کنکور بر بیاین.
من پیشنهادم به شما اینه که دورهی داستان واقعی و نیمچه داستانها رو حتما بخونین.
بخش بزرگی از دورههای اپلیکیشن زبانشناس مثل داستانهای کودکانه و مصور، دورههای انگلیسی بدون تلاش و … به صورت کاملا رایگان در اختیار شما قرارگرفته که میتونین از اونا استفاده کنین.
امکانات اپلیکیشن هم مثل هایلایت لغات، جعبه لایتنر تعاملی، دیکشنریها، آمار پیشرفت تحصیلی و… در ابتدا قابل دسترسی هستند تا بتونید این امکانات رو به صورت رایگان تست کنید.
اما پس از مدت کوتاهی این امکانات غیر فعال میشن و برای فعالسازی مجددشو نیاز به خرید اشتراک دارین.
هزینهی اشتراکی که شما پرداخت میکنید، صرفا جهت بهبود خدمات تیم زبانشناس و توسعهی آموزش زبان انگلیسی در بستر اپلیکیشن خرج میشه
باز هم اگه سوالی داشتین من همیشه در کنارتون هستم و کمکتون میکنم