مدت زمان یادگیری زبان

سلام من تازه میخوام یاد گیری زبان رو شروع کنم میخواستم بدونم تو چه مدت میتونم به زبان مسلط شم با این اپلیکیشن؟

این تاپیک مربوط به داستان «جوجه اردک زشت» در اپلیکیشن «زبانشناس» است. دوره «داستان‌های بچگانه»، فصل «بسته ی اول»

3 پسندیده

سلام
شما باید ساعت مطالعه خودتون هم بگید
مثلا کسی که 2 ساعت میخونه از کسی که نیم ساعت میخونه میزان پیشرفتش بیشتره
و اینکه سطحی که میخواید بهش برسید چه سطحی هست

4 پسندیده

خب من میخوام روزی دوساعت وقت بزارم از پایه هم شروع کردم میخوام بدونم تو چه مدت میتونم هم انگلیسی بفهمم هم صحبت کنم به صورت روان ؟مثلا در حدی که یه فیلم انگلیسی زبان دیدم بفهمم چی میگه

3 پسندیده

دوست خوبم یکی از مواردی که باید در نظر داشته باشین اینه که ما ساعت برامون مهمه نه ماه و سال و…

هر چه ساعات مطالعه با کیفیت شما در روز بالاتر باشه، زمان رسیدن شما به هدفتون سریع‌تر خواهد بود.

یعنی مثلا کسی که روزی ۲ ساعت مطالعه‌ی با کیفیت داره، مشخصا سریع‌تر از کسی که روزی بیست دقیقه میخونه به سلاست زبانی میرسه.

بنابراین شما بایستی با توجه به هدف و زمانی که دارید، میزان مطالعه روزانه خودتون رو تعیین کنید.

در مورد منبع مناسب سطح خودتون راهنمایی شدین؟

3 پسندیده

خب پس سطح مورد نظر شما B2 هست
و با روزی دو ساعت احتمالا تا دو سال دیگه به سطح مورد نظر می‌رسید
البته این ها احتمالات هست
ممکنه زودتر به سطح B2 برسید یا دیرتر

3 پسندیده

ای وای زمان زیادیه خو:frowning: من میخوام زود تر به نتیجه برسم :expressionless:

چرا میخواید زودتر برسید؟
ضروری هست؟

بله

مثلاً تو پنج شیش ماه میخوام به نتیجه های خوبی برسم در حدی که بتونم یه فیلم انگلیسی و بفهمم

باید صبور بود
تو 5 ماه از صفر نمیشه به صد رسید
البته اگر خوب کار کنید و تا سال آینده به خوبی لیسنینگتون رو بهتر کنید و دایره لغاتت ن رو ببرید بالا احتمالا بتونید فیلم های مناسب سطحتون رو با زیرنویس ببینید

دوست خوبم شما دو روزه که دنبال یه راهی برای معجزه هستین و باید بگم معجزه در استمرار و تلاش شما بستگی داره.
الان به جای دنبال راه حل، فقط شروع کنین. بعدا خیلی دیر میشه، بعدا چایی هم سرد میشه پس چه بهتر که الان شروع کنین.
برای رسیدن به هدفتون باید زمان بزارید برای زبان خوندن.
اگر مبتدی هستین میخواین در پنج ماه به سطح پیشرفته برسین: روزی 10 ساعت یا بیشتر زمان بزارین و استمرار و اراده داشته باشید قطعا میرسین.
فقط باید شروع کنین :blue_heart::relaxed:

سلام من الان دارم یادگیری زبان انگلیسی میگیرم