اهمیت لهجه در زبان

ایا برای کسی که مبتدی است ، بهتر نیست با یک لهجه خاص شروع کنه؟
چرا که بسیاری از برنامه ها به لهجه اشاره نکردن
ایا اصلا لهجه مهم است؟

3 پسندیده

سلام دوست خوبم برای افراد مبتدی از نظر من فعلا باید تمرکز رو بر روی یادگیری لغات و ساختار ها و محکم سازی پایه های زبانی کنن و حالا سعی کنن عین گوینده کلمات و جملات رو به زبون بیارن اما نباید خییلی خودشون رو در ابتدا در گیر لهجه کنن(اگه فرد مبتدی واقعا یه فرد با اراده و مصمم هست میتونه در ابتدا یه لهجه رو برای خودش انتخاب کنه و باهاش پیش بره حالا)اما در اصل همونطور که گفتم فعلا نمیخواد نگران لهجه باشه باید فقط به دنبال یادگیری باشه.

توی آپ زبانشناس هر دوره هر کتاب و یا هر مجموعه رو باز کنی ابتداش نوشته که چه لهجه‌ای داره‌.
و بله لهجه هم خیلی مهمه چرا که وقتی بایه لهجه خاص پیش میری با آوا ها و صدا هاش آشنا میشی و حتی ریزترین صداهایی که دیگران نمیشنونش به خوبی میشنویش چونکه دیگه گوش‌ت بهش عادت کرده و تاثیر فوق‌العاده‌ای روی لیسینینگت میزاره و میتونی خیلی خوب با طرف مقابلت ارتباط برقرار کنی و یه ارتباط خوب اعتماد به نفست هم بالا میبره.

4 پسندیده

دوست خوبم ساختار زبان انگلیسی تو لهجه‌های مختلف تقریبا یکیه و فرق زیادی با همدیگه ندارن؛فقط ممکنه توی بعضی کلمات و اصطلاحات متفاوت باشند.

اگه هدفتون به طور مثال یادگیری زبان انگلیسی با لهجه بریتانیاییه، مشکلی نداره هر از گاهی هم به انگلیسی آمریکایی گوش بدید.

زبان انگلیسی لهجه‌های زیادی داره که معروف‌ترین‌هاش آمریکایی و بریتانیایی هستند و از لهجه‌های دیگر زبان انگلیسی هم میشه به استرالیایی، کانادایی، اسکاتلندی و… اشاره کرد.

با وجود این‌که تعداد لجهه‌‌های زبان انگلیسی زیاده، اما ماهیت زبان انگلیسی توی این لهجه‌ها تغییر نمی‌کنه.

برای این‌که کامل متوجه بشین براتون یه مثال می‌زنم. فرض کنین یک نفر اهل رشت به تهران سفر می‌کنه و می‌خواد اون‌جا زندگی کنه. اوایل شاید بعضی از اصطلاحات و کلماتی که بین افراد تهرانی رایج هست رو متوجه نشه اما کم کم اون‌ها رو هم به سادگی یاد می‌گیره و خودش رو وفق می‌ده.

پیشنهاد ما اینه که زیاد درگیر تفاوت‌های میان لهجه‌های مختلف نشین اما اگه می‌خواین بیشتر با لهجه‌ها آشنا بشین و راه‌های تقویت لهجه رو بلد باشین،‌ توصیه می‌کنیم ویدئوهای زیر رو از یوتیوب زبانشناس ببینیند. برای دیدن این ویدئوها باید فیلترشکن‌تون روشن باشه👇🏻

https://youtu.be/Ee9yyZz4IXI

https://youtu.be/z3aUQA7MPWU

اگه پس از مشاهده‌ی ویدئوهای بالا باز هم سوال یا مشکلی در این رابطه داشتید، من اینجا هستم که بهتون کمک کنم :relaxed::rose:

2 پسندیده

متشکرم

1 پسندیده

ممنون از توضیحات خوبتون

2 پسندیده