دوستان چیکار کنم انگیزم بیشتر شه ، یکم کم کار شدم :(((
سلام دوست خوبم
بیانگیزگی تو مسیر یادگیری زبان برای هر شخصی میتونه اتفاق بیفته. پس اگه تو هم الان دچارش شدی، اصلا نگران نباش چون تنها نیستی
گاهی اوقات واقعا نمیشه درمانی برای بی انگیزگی در زبان انگلیسی داشت. پس دوست من لازمه که کمی ارادهی خودت رو قویتر کنی و با وجود اینکه انگیزهات پایینه، خودت رو ملزم کنی که ثبات داشته باشی. چون میدونم که هدفهای خیلی بزرگی تو ذهنت داری و یادگیری زبان انگلیسی میتونه تو رو به اون هدفهات نزدیکتر کنه.
پیشنهاد میکنم حتما نگاهی به مقاله یا ویدئوهای زیر بندازی تا بتونی انگیزهات رو دوباره به دست بیاری
سلام،
همون طور که مربی محترم نوشتند، بی انگیزگی در طول مسیر یادگیری برا خیلی ها پیش میاد. اما، دلایل اون برا افراد می تونه متفاوت باشه. بنابراین، به نظرم هرکسی باید دلیل و یا دلایل انگیزه ی خودشو پیدا کنه. اما، شاید برخی از این دلایل اینا باشن:
هدف فرد از زبان خوندن در ایجاد انگیزه مهمه. بویژه اگه شخص مدام اون شخصیتی رو که در آینده می خواد با هدفش بهش برسه تو ذهنش تجسم کنه.
تعهد داشتن به هدف هم مهمه.
ایجاد تنوع در مطالعه در حد متعادل می تونه کمک کننده باشه. اما، نه در حدی که به ضد خودش تبدیل بشه.
ایجاد عادت هم مهمه. تو ابن زمینه کتاب های نوشته شده در مورد عادت مثل:
عادت های اتمی
قدرت عادت
می تونه کمک کننده باشن.
در مسیر یادگیری رسیدن به سطح plateau هم می تونه انگیزه رو کم کنه. تو این زمینه درس ۷ام فکر کنم تحت عنوان " آیا فکر می کنید پیشرفتتون کم شده" در پادکست " همین حالا انگلیسی صحبت کن" رو ی نگاهی کنید.
مرسی ازتون
مرسی عزیزم❤️
منم چند روز این جوری شده بودم، چند روز صبر کردم و به خودم کلا استراحت دادک، الان دوباره پر قدرت دارم ادامه میدم